برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]میشه statistics رو دید ببینید کدوم برتر بودن!
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]میشه statistics رو دید ببینید کدوم برتر بودن!
اي بابا !!! سوراخهاي ايتاليا رو كه هلند به همه نشون داده بود ...... من تعجب مي كنم اسپانيا چطوري نتونست تو وقت قانوني كار رو با آمار گل بالا تموم كنه !!!!!! البته من خوشبختانه بازي رو نديدم ........ هه !!! ايتاليا ايتاليا كه مي گفتند اين بود ؟؟!!!!
به نظر من قهرمان اين دوره روسيه است !!!! اگه تو بقيه بازيهاشون هم مثل بازي با هلند باشند .
میلاد اونی که خورد به تیر نکنه همونو میگی که از دست بوفون ول شد ؟!
قبول کن که دو تیم برابر بازی کردن و ایتالیا فقط بد شانس بود .
murizaki_2000 ، وقتی شما بازی رو ندیدی از کجا میدونی که اسپانیا با آمار بالا باید میبرده ؟!
اینم دیگه از اون حرفا بوداااا .
چرا الکی خودتونو گول میزنید :gasp:حق به حق دار رسید اسپانیا به اون چیزی که حقش بود رسید :yes: ایتالیا حقش نبود حتی از مرحله گروهی بالا بیاد .حالا به همه ثابت شد که بهترین گولر جهان کیه ..... ایکر دست طلایی:1. (26):. حالا گریه نکنین.منتظر جام جهانی 2010 باشین.شاید اونجا با شانستون به جایی رسیدین.البته دعا کنین به پست تیم اول رده بندی فیفا(آرژانتین)نخورین :gasp:! آهای ایتالیا یی هایی که تعدادتون کم هم نبود ... تسلیت عرض میکنم :1. (1):. من خودم هلندی بودم که خدا بیامرزدش .:11():! حالاببینیم بالاخره کی قهرمان میشه !!! اگه بخواد به همین منوال پیش بره روسیه و ترکیه رو در فینال برابر هم خواهیم دید :lol:
من نمیدونم این همه بی منطقی بازی شما ها برای چیه ؟! هر کی از تیمی که خوشش نمیاد بد میگه ! هر کی از تیمی که خوشش بیاد خوب میگه حتی اگه به غیر حق باشه !
نظر بنده در مورد بازی دیشب :
مربی خوبی نداشت ایتالیا این سری و استراتژی برد هم نداشت ! حقش هم نبود ببره اما توی مقدماتی به خصوص بازی که با فرانسه کرد حقش بود بیاد بالا ! اسپانیا توی بازی کمی بهتر بود اما از نظر موقعیت خطرناک هر دو تیم در یک حد بودند . در پنالتی هم کاسیاس خیلی قوی تر از بوفن هست ( توی پنالتی ! ) و اینکه بالاخره میخواست خراب نکنه پنالتی را دی ناتاله !
وحید جان خوبه توی پستامون یکمم انصاف را داشته باشیم ! توی مقدماتی بازی که با فرانسه کرد را دیدید ؟! اگه دیدید پس میدونید که حقش بود به عنوان تیم دوم گروهش بیاد بالا !
موریزاکی عزیز اگه قرار بود همه بازی هایی که تیم انجام میده را ببره میدونی چی میشد ؟! اصلا به نظرت امکان پذیره ؟! حالا هر تیمی ! هر تیمی مزد کارش را میگیره! اون ایتالیایم که ما میگفتیم و هست و خواهد بود به باخت در یک دوره هیچ چیزی ازش کم نمیشه :1. (26): اگه هم توی افتخارات تیم ایتالیا شک دارید میتونید سرچ کنید . :1. (26):
ساسان جان شما دیگه چرا !؟ ایتالیا این سری خوب نکرد کلا و اصلا مثل دوره های قبلش نبود توی بازی هم هیچ تاکتیک برنده ای نداشت ایتالیا گرچه اسپانیا هم خیلی بهتر نبود اما بازم سیستمش کمی بهتر بود .
میلاد جان اون همه شوت دلیلش این بود که ایتالیا سیستمش دفاعی بود و اون ها مجبور بودند از پشت محوطه شوت بزنند ! اما نصف بیشترش بی ثمر بود ! از نظر موقعیت خطرناک که که ایتالیا دو تا موقعیت گل داشت و اسپانیا هم در همین حدود بود . اون تیری که هم که شما میگی از توپ از دست بوفن رها شد که اصلا چیز خاصی هم نبود .
با این وجود احتمال زیاد قهرمان آلمان میشه چون خوب ظاهر شده تا الان . :great: ایتالیا هم اگه خیلی دوست ببره و مربی خوبی داشت این را باید میدونست که کاسیاس پنالتی گیر خیلی خوبی هست و اینکه توی وقت بازی باید بهتر بازی کنه . اما به هر دلیلی خوب نبود مربی و باختیم :1. (23): و این هم بگم امکان نداره تیمی بهتر باشه و نتیجه نگیره ! قوانین اسم نمیشناسند مثل بازی روسیه . :love:
موفق باشید
شهریار :give_rose:
میبینم که دوستانی که تیمشون حذف شده کم کم دارن خودشون رو به ما میچسبونن!! :1. (38): (شوخی)
آلمان رو من و سعید امپراطور انتخاب کرده بودیم از اول :lol:
======
ایتالیا باخت چون استحقاقش رو نداشت.
تـــمـــام
سپاس
والا من تا اونجایی که یادم میاد شما همین اواخر رای دادید اصلا ! :1. (38):نقل قول:
دور سوم گروهی رای دادم!نقل قول:
شهریار جان شوت رو دروازه 6-3 به نفع اسپانیا بود Statistics رو که گذاشتم برید ببنید!
کرنر 8-3
شوت 15-5
شوت رو دروازه 6-3
مقدار وقتی که صرف پاس دادن میشد 50 دقیقه در مقابل 37 دقیقه!
عدد اول اسپامنیا و عدد دوم ایتالیا بازم میگید اسپانیا برتر نبود؟ تو پنالتی هم که کاسیاس ترکوند!
به نظرم ایتالیا اصلا این مربی به دردش نمیخوره بعدم وقتشه که دیگه این سیستم فشرده و دفاعی رو عوض کنن دیشب همش داشتن دفاع میکردن! این که نمیشه بازی! همش دفاع بعد دو تا ضد حمله و پیروزی که نشد! باید سیستم طوری باشه که بازی قشنگ بشه من دیشب از بازی ایتالیا لذت نبردم همونطوری که اکثرا نمیبرم!
خوشبختانه امید اول ما ( آلمان ) هوز تو دور هست و امیدوارم قهزمان شه. هلند هم خیلی ناراحت شدم حذف شد ):