2 تا خراب کردن یکی دربازه بان گرفت....
Printable View
2 تا خراب کردن یکی دربازه بان گرفت....
این هلند جون تو جونش کنند تیپش به تیپ قهرمان نمیخوره همین بهتر که امشب حذف بشه ( احتمالش البته ضعیفه ! )
بازی های ترکیه آدم رو تا سرحد مرگ پیش میبره!!
به قول معروف ترکیه، دل شیر داشت :1. (38):
واقعا گل خوردن در وقتهای اضافی و اون هم در دقیقه 119 و جبران اون در دقیقه 122 واقعا جالبه!
ترکیه 0 - 0 کرواسی
1 - 1 ( وقت اضافی )
3 - 1 ( پنالتی )
به این ترتیب ترکیه و آلمان در نیمه نهایی به دیدار هم خواهند رفت.
بازی امشب :
هـــلـــنـــد - روســــیــــه
ساعت 23.15
پ.ن : روسیه نشون داده که تیمی نیست که به همین راحتیها تسلیم بشه، مخصوصا با مربیگیری گاس هیدینک
سپاس
روسیه با یه بازی کاملا برتر و فوق العاده زیبا تونست هلند رو با نتیجه ی 3 - 1 شکست بده و این تیم پر ادعا رو حذف کنه !!! :party::party::party:
فکر کنم طرفدار با انصاف هلند هم اینو قبول داشته باشه که روسیه حقش بود که صعود کنه وگرنه که مطمئنا از روی عقده حرف میزنه !
Russia 3 - 1 Holland
دوستان عزیز هلندی که تعدادتونم کم نبود ... :rofl: :go:
روسیه حقش بود واقعا!!
روسیه شاخ غول را شکست !!!
تيم ملي روسيه شنبه شب 21ژوئن در مرحله يك چهارم نهايي يورو 2008 در استاديوم سن جاكوب شهر بازل سوئيس شگفتي آفريد و تيم ملي هلند ، اميد قهرماني و بهترين تيم مرحله مقدماتي را با نتيجه 3 بر يك درهم شكست و خود به مرحله نيمه نهايي جام ملت هاي اروپا صعود كرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به گزارش خبرگزاري رويترز، تيم روسيه از همان آغاز نيمه اول حملات بي وقفه اي را روي دروازه هلند تدارك ديد و هر لحظه امكان فروپاشي دروازه اين تيم مي رفت. اما مهاجمان روس با بي دقتي اين فرصت ها را از دست دادند.
روسيه با انديشه هاي گاس هيدينك ، مربي هلندي اش به مراتب برتر از نارنجي پوش ها بود و هلند نيز هلند هميشگي نبود و كاملا مقهور بازي سرعتي و قدرتي روس ها شده بود.
نيمه نخست با نتيجه بدون گل خاتمه يافت.
در نيمه دوم در دقيقه 56 پاوليوچنكو روي سانتر سرناك و با استفاده از اشتباه مسلم خط دفاع هلند دروازه ادوين فان درسار را گشود.
پس از اين گل هلند به خود آمد و تا اندازه اي كنترل بازي را در دست گرفت اما روس ها ضمن دفاع از تك گل خود دست به ضد حملات خطرناكي روي دروازه هلند مي زدند.
سرانجام رود فان نيستلروي ، مهاجم هلند در دقيقه 86 روي ضربه ايستگاهي اشنايژدر گل تساوي هلند را به ثمر رساند و با پايان گرفتن 90 دقيقه قانوني كار به وقت اضافي كشيد.
در وقت اضافي روس ها گويي تازه بازي را آغاز كرده اند در حالي كه بازيكنان هلند كاملا از نفس افتاده و دست و پا بسته نشان مي دانند.
در دقيقه 112 آرشاوين يك سانتر فوق العاده را براي توربينسكي ارسال كرد تا او نيز روي اشتباه مسلم فان درسار دومين گل روسيه را به ثمر برساند.
هلند هنوز از شوك اين گل خارج نشده بود كه آرشاوين ، مهاجم زهردار روسيه در دقيقه 115 با شوتي زميني توپ را از ميان پاهاي فان در سار وارد دروازه هلند كرد تا همه چيز براي هلند خاتمه يابد و روسيه با نتيجه 3 بر يك پيروز اين ديدار باشد.
در اين ديدار هلند آن تيم مرحله مقدماتي نبود كه ايتاليا را 3 بر صفر و فرانسه را 4 بر يك شكست داده بود. شكاف در خط دفاع هلند كاملا مشهود بود و خط مياني اين تيم قادرنبود ضمن كنترل بازي ارتباط ميان خط دفاع و حمله را برقرار سازد.
توفان نارنجي در ديدار با روسيه بيشتر به نسيم نارنجي شباهت داشت و بازيكنان هلند درعين حال كه مرتكب اشتباهات فراواني شدند بسيار سنگين و كند بودند.
البته نبايد نقش گاس هيدينگ ، مربي روسيه را فراموش كرد كه كاملا تيم كشورش و تاكتيك هاي آن را مي شناخت و براي خنثي كردن انديشه هاي ماركو فان باستن ، شاگرد سابقش توانايي كامل را داشت.
در مرحله نيمه نهايي يورو 2008 روسيه شگفتي ساز بايد با برنده ديدار اسپانيا و ايتاليا روبرو شود.
در همینجا جا داره به همه هلندیهای عزیز از جمله خودم تسلیت عرض کنم . روسیه حقش بود ببره :cry:دیگه حرفی واسه گفتن ندارم ! باید ببینیم سرانجام کی قهرمان میشه !!! :yes:
من نمي دونم چرا ساسان اصرار داره از لغت بي معني عقده استفاده كنه ؟؟!!! زشته عزيز من ..... بيا با هم بشينيم شيش ساعت بازي رو تفسير كنيم و نتيجه گيري كنيم ..... عقده كيلو چنده !!!!!!!!
در هر حال به نظر من اين ضعيف ترين بازي هلند در چند سال اخير بود ..... دليلش رو نميدونم ولي مي تونم چند تا نكته بگم ........
تو هلند فكر نمي كنم علامه تر از لوئيس ون گال داشته باشيم ( شايد هم تو دنيا ) !!! بارسلون زمان لوئيس ون گال رو كه حتما" يادتون هست ...... اكثر تيمهاي قدر اروپا رو 4 تا 4 تا زد تا رسيد به والنسياي هكتور كوپر !!!! چه اتفاقي افتاد ؟؟؟ خيلي راحت 4 تا خورد !!!! چرا ؟؟؟ تاكتيك تيم والنسيا در اون موقع جالب بود ..... يه ضد فوتبال زيبا !!!! والنسيا با 6 تا 8 نفر دفاع مي كرد و با 5 تا 7 نفر حمله !!! نكته جالبش اينه كه اونا هميشه 4 نفر ثابت تو زمين خودشون داشتند و 4 نفر ثابت تو زمين حريف !!! با دوندگي زياد و پرسينگ توپ رو از حريف مي گرفتند و با يه پاس بلند منتقلش مي كردند به خط حمله و ......گل !!!! اين تاكتيك تونست در اون سال هلند ( بهتره بگيم هلند چون نود درصد بازيكناي بارسا هلندي بودند ) رو به زانو در بياره و چند سال بعد پرتغال تونست با يه تاكتيك جديد تر و البته كثيف تر همين كار رو با هلند بكنه !!! خطاهاي زياد و از جريان انداختن مكرر بازي وقتي كه هلنديها صاحب توپ بودند ......
خوب اينم يه مدلشه ......... روسيه ديشب چيكار كرد ؟؟؟؟ به نظرم تركيبي از هردو !!!! دوندگي مثال زدني اونها ... پرسينگ عالي بر روي بازيكنهاي كليدي هلند ..... دفاع با تعداد نفرات زياد و همچنين حمله با نفرات زياد و بالاخره خطاهاي زياد و البته جزيي كه شامل كارت نميشد ولي بازي هلند رو از جريان مي انداخت ..... !!! من واقعا" تبريك ميگم به گاس هيدينك به خاطر ساختن اين تيم و اميدوارم يه پاي قهرماني باشه ......!!! به هر حال هر چي باشه از خودمونه !!!! هر چند ميگن كه با من هر چه كرد آن آشنا كرد !!!!
راستش به نظر من تنها تيمي كه مي تونه هلند رو با بازي خودش شكست بده و نه با خراب كردن بازي حريف فقط و فقط برزيله !!!!!
بابا تو که دوباره جوشی شدی !
چیه مگه ؟!
شما داری بازی زیبای روسیه رو میگه بازی ضد فوتبال !!!! خدا وکیلی این حرف درسته ؟!؟!؟!
روسیه دیشب خیلی خیلی زیبا بازی می کرد ، فقط حلمه می کرد روی دروازه ی هلند .
بالاخره که همه چی تموم شده ، بحث بازی امشبو بکنیم .
بازی امشب :
Spain - Italy
برای پیروزی ایتالیا دعا می کنم ... :give_rose:
روسیه شایسته پیروزی مقابل هلند بود سرمربی تیم ملی فوتبال هلند پس از حذف از رقابت های یورو 2008، تیم روسیه را شایسته پیروزی و حضور در مرحله نیمه نهایی این مسابقات برشمرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تیم ملی فوتبال هلند که از این تیم به عنوان بخت نخست قهرمانی رقابت ها یاد می شد، بامداد امروز با نتیجه 3 بر یک مقابل روسیه شکست خورد و از صعود به مرحله نیمه نهایی یورو 2008 بازماند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مارکو فان باستن در نشست خبری پس از بازی گفت: روسیه شایسته کسب این پیروزی بود. آنها خیلی بهتر بازی کردند و موقعیت های زیادی خلق کردند. من می توانم با این قضیه کنار بیایم.
وی افزود: در این بازی شروع خوبی داشتیم و چند حرکت خوب انجام دادیم اما متاسفانه به آنچه نیاز داشتیم نرسیدیم. در طول مسابقه ابتکار عمل را در اختیار نداشتیم و روسیه کار را بر ما مشکل کرده بود. ما به لحاظ فیزیکی دچار مشکل شدیم و بازیکنان در پایان بازی شرایط مناسبی نداشتند.
منبع : MehrNews
حالا اگه یه مربی ایرانی بود فقط در مورد اشتباهات داوری حرف می زد ( گرچه اشتباهات داوری همگی به ضرر روسی بودن ) .
:great:
گفتم تیپ هلند به قهرمان نمیخوره :دی
فردا شب هم ایشالله در مادرید استقبال گرمی از تیم ملی اسپانیا به عمل میاد ! :1. (38):