مهراد جان اشتباه نشد؟ فکر نمیکنی ترکیه با چک سه 2 کردند؟در ضمن پیتر چک مگه توی سوییس هست؟!
فکر کنم اشتباه شده:d
Printable View
مهراد جان اشتباه نشد؟ فکر نمیکنی ترکیه با چک سه 2 کردند؟در ضمن پیتر چک مگه توی سوییس هست؟!
فکر کنم اشتباه شده:d
میلد چه جالب همزمان پست دادیم! فکر کنم مهراد اشتباه لپی کرده بود:d ولی خدایی خیلی باحال بود! پیتر چک دومی که خورد مقصر بود!
ای خدا!! من چرا اینقدر سوتی دادم؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جالبش اینجاست که پائینش درست نوشته بودم! :1. (27):
=====
بازیهای امشب ( فوق العاده حساس ) :
ایتالیا - فرانسه
هلند - رومانی
سپاس
چند دقیقه پیش بازیها تموم شد. نتایج :
ایتالیا 2 - 0 فرانسه
هلند 2 - 0 رومانی
از این گروه هلند و ایتالیا صعود کردند
سپاس
هلند را نمیدونم چرا اما تیپش به تیم قهرمان نمیخوره ! :lol:نقل قول:
قابل توجه کسایی که می گفتن ایتالیا صعود نمی کنه !
FORZA ITALY
:party::party::party::party:
only
ههههههههللللللللللللللللل للننننننننننننننددددددددد د
تا قبل از Euro 2008 هم واقعا طرفدار هلند بودید ؟!
یا ایتالیا ؟!
:lol:
من که همیشه می گفتم فرانسه ولی این وضعیت رو که دیدم نظرم عوض شد شانس دوم رو هم ایتالیا میدونستم حالا که ایتالیا اومد بالا فکر کنم شانس داشته باشه ایتالیا همیشه همینطوری میومد بالا .... به نظرم کرواسی میتونه هلند رو ببره.....
تيم ملي فوتبال روسيه راهي يك چهارم نهايي شد
آخرين رقابتهاي مرحله نخست از جام ملتهاي اروپا چهارشنبه شب برگزار شد كه در حساسترين بازي تيم ملي فوتبال روسيه با برتري مقابل سوئد جواز حضور درمرحله يك چهارم نهايي يورو ۲۰۰۸
را دريافت كرد.
:yes:
در اين ديدار تعيينكننده كه از گروه چهارم در شهر اينسبورگ ( اتريش ) برگزار شد تيم روسيه
توانست در يك بازي برتر با حساب ۲بر صفر به پيروزي دست يابد.
در نيمه نخست تيم روسيه بازي حساب شدهاي را ارائه داد و موفق شد مزد برتري خود را در
دقيقه ۲۴بگيرد.
رومن پاوليچنگو مهاجم باشگاه اسپارتاك مسكو در اين لحظه موفق شد دروازه سوئد را باز
كند .
روسيه در نيمه دوم نيز تيم برتر ميدان بود به طوري كه در دقيقه ۵ ۰به گل دوم دست يافت .
آندري آرشاوين در اين لحظه از پاس عالي يوري ژيركف سود برد و با ضربهاي تمامكننده
سوئد را نااميد ساخت.