همه چیز از جمله اشتباهات داوری دست به دست هم دادند تا ایتالیا امشب پیروز میدان نباشه . :1. (28):
به امید پیروزی هلند بر فرانسه ! ( فقط به دلیل اینکه به نفع ایتالیاست ) .
و همچنین به امید باخت بازی بعدی رومانی جلوی هلند ! .
:great:
Printable View
همه چیز از جمله اشتباهات داوری دست به دست هم دادند تا ایتالیا امشب پیروز میدان نباشه . :1. (28):
به امید پیروزی هلند بر فرانسه ! ( فقط به دلیل اینکه به نفع ایتالیاست ) .
و همچنین به امید باخت بازی بعدی رومانی جلوی هلند ! .
من که می گم همه چی دست به دست هم داد تا ایتالیا به حقش برسه!!!
آخه با این مدافعین ایتالیا می خواد چی کار کنه؟!
به نظر من که عادلانه بود رومانی هم پنالتیش رو از ست داد و به نظرم مناسب ترین نتیجه مساوی بود!
به امید بالا رفتن هلند که من عاشق تیمش هستم یکی هلند یکی پرتغال!
البته به نظرم فرانسه قهرمانه!
میلاد جان خودتی ؟!
بابا ایتالیا قهرمان جهانها !!!
کجا به حقش رسید ؟!
حقش دو برد پیاپی بود که بهش نرسید .
مشکل از مدافعین نیست ، مشکل از مربیه .
پنالتی رو که بهترین دروازه بان جهان یعنی بوفون گرفت و نمیتونیم روی اون حرف بزنیم که اگه نمی گرفت و ... چون گرفت ، ولی گل نیمه ی اول ایتالیا که آفساید نبود چی ؟!
اگه اون گل درست اعلام می شد ایتالیا 3 امتیاز بازی رو گرفته بود ، اینطور نیست .
گرچه ممکن بود اتفاقات دیگه ای هم بیفته .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نقل از : euro0008
منم نمیگم ایتالیا بازیکن هاش بد بودن. منظور منم مربیش هست این مربی نمیتونه ایتالیا رو قهرمان کنه که هیچ نمیتونه از گروهشون هم بالا ببره! با زیکن ها بیشترشون همونا هستن ولی بازیشون افت کرده! قهرمان جهان بودن ملاک بهتری نیست یونان هم یورو 2004 همه رو برد حالا تو گروه خودش هم مونده!
ایتالیا هم 24 سال یه بار قهرمان میشه تنها بازیکنی که تو تیمش درست عمل میکنه بوفن هست که خیلی هم دربازه بان خوبیه ولی چه فایده دفاع وقتی از اون سوتی ها میده که دیگه نمیشه کاری کرد منم بهت میگم اگه امشب هلند ببره با اون دفاعی که ایتالیا میکنه 100% فرانسه واسه برد میره!
بعدم رومانی هم شانس داره خیلی تو جام خوب ظاهر شده به نظرم درسته ایتالیا و فرانسه خوب بازی نکردن ولی خدایی خیلی خوب بازی کرد رمانی جلو هر دو با اون بازی شاید هلندو هم ببره!
هلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هلند هم که تمام تیم های تدافعی رو ترکوند!! این یونان بیاد بالا هلند 5 تا بهش بزنه بخندیم...
فقط هلند!!!!! آي نفس كش!!!
هلند قهرمانه مطمئن باشید .
ایتالیا با این مربّی ........... هیچ کاری نمی تونه بکنه .
امیدوارم هلند تیمی بفرسته به زمین که ببازه به رومانی و این دو تیم که سطحشون نزول کرده حذف شن تا آدم شن!