پاسخ: Euro 2008 - جــام مــلــتـهــای اروپــا
خوب ديگه .... به هر حال گاهي اوقات حوادث دست به دست هم ميدن تا اتفاقات عجيب و غريب بيفته !!! اگه توپهاي روسيه تو گل مي رفت ( حداقل اون دوتا كه به تير خورد ) و گل آخر اسپانيا كه صد در صد آفسايد بود .... مردود ميشد ... الان حداقل نتيجه 3-3 مساوي بود !!! ولي قبول دارم اسپانيا خيلي خيلي حرفه اي تر از روسيه بود و بردشون بيشتر به همين دليل بود نه به خاطر بازي برترشون !!! چون به نظر من روسيه خيلي بهتر بازي كرد فقط يه تموم كننده درست حسابي نداشت و البته كمي هم بدشانس بود .
برد اسپانیا بر روسیه به نظرتون خیلی عجیب و غریب بود ؟!
کاملا میشد پیش بینی کرد که اسپانیا برنده ی بازی هست .
تعداد گلش رو والا من خودم روی همین تعداد گل حساب می کردم .
ضمنا اگه توپ خورد به تیر که نشد حرف !
استقلالم یکی زد به تیر پگاه کلی هم موقعیت گل داشت ، ولی 1- 0 باخت و یا مثال های زیاد دیگه ... اینا که دلیل نمیشه .
:yes:
Czech Republic 1 - 3 Portugal
واقعا زیبا بازی کرد پرتغال ، هر چند چک هم خیلی خوب بازی کرد .
گلهای پرتغال رو دکو ، رونالدو و کورشما زدند .
تک کل چک رو هم سیونکو به ثمر رسوند .
درصد مالکیت توپ 59 درصد برای پرتغال و 41 درصد برای چک .
موفق باشید . :give_rose:
Turkey 2 - 1 Switzerland
ترکیه هم با 2 گل سوئیس رو شکست داد ، اینطور که معلومه به جز ایتالیا تمامی تیم های قدرتمند به حقشون رسیدند .
امروز هم کرواسی با آلمان (8:30) و اتریش با لهستان (11:15) بازی می کنند .
موفق باشید .
:give_rose:
ترکیه حقش نبود!
مساوی عادلانه ترین نتیجه بود ، گل آخرشون هم به دلیل اشتباه دروازه بان ( فاصله زیاد گرفتن از خط دروازه ) زده شد
ولی سوئیس هم موقعیتهای خیلی خوبی داشت متاسفانه گل نشد.
امشب آلمان - کرواسی باید جالب باشه
سپاس
به امید قهرمانی المان یا هلند :دی . هلند تیم خیلی خیلی بدشانسی بوده همیشه ):
بنازم به این سلیقت سعید جان !
بابا هیچ کدومشونو من دوست ندارم !
ایتالیا رو خوشت نمیاد یعنی ؟! :whistle:
ایتالیا هم گزینه بعدی خوبه. بابا همتون میدونید من خیلی فوتبال نمیبینم ولی هلند رو همیشه دوست داشتم و تیم بدشانسی هم بوده همیشه. فکنم چنبار فینال رفته جام جهانی ولی هیچوقت اول نشده
آقا سعید یه سوال : مگه میشه آدم هم طرفدار استقلال باشه و هم طرفدار پرسپولیس ؟؟؟!! بابا آلمان و هلند مثل کارد و پنیر میمونند ...... چجوری طرفدار هر دو شونی ؟؟!!!!
ولی از همه این حرفها گذشته هلندته
تیم امسال رو با تیم 88 مقایسه می کنند و من میگم 100% قهرمان میشه ..... این بار دیگه از بدشانسی خبری نیست .... من حتی شنیدم از همین حالا دارن رو ضربات پنالتی تمرین می کنند که اون اتفاقات تلخ گذشته تکرار نشه !!!!
زنده باد هلند !!!! زنده باد مارکو ون باستن !!!! زنده باد فرانک ریکارد !!! زنده باد لوئیس ون گال بزرگ !! زنده باد گاس هیدینک کبیر و زنده باد افشین امپراتور !!!!!
خوب دوستان ، آلمان که خوشبختانه بازی دیروزش مقابل کرواسی رو باخت ، گرچه ظرفیت خوردن گل های بیشتری رو هم داشت ! :lol:
لهستان و اتریش هم 1 - 1 مساوی شدن .
بازی های امشب :
Italy - Romania
( ساعت 8:30 و به امید برد پر گل ایتالیا ! :1. (21): )
Holland - France
( ساعت 11:15 به وقت ایران و به امید باخت هلند ! :1. (38): )
:give_rose: