مربی اسپانیا گاس هیدینگ را خورد ! :1. (38): دقت کرده باشید نیمه اول بازی تقریبا برابر بود اما در نیمه دوم روی یک تاکتیک داشتند اسپانیایی ها گل میزنند و اون ها پاس دادن بین بازیکنان دفاع روسیه بود . :1. (26):نقل قول:
Printable View
مربی اسپانیا گاس هیدینگ را خورد ! :1. (38): دقت کرده باشید نیمه اول بازی تقریبا برابر بود اما در نیمه دوم روی یک تاکتیک داشتند اسپانیایی ها گل میزنند و اون ها پاس دادن بین بازیکنان دفاع روسیه بود . :1. (26):نقل قول:
vوسیه هم با این بازی کردنش ابروی ما رو برد :D
حالا ديگه ميشه بهش گفت خائن !!!! گاس هيدينك خائن فقط براي حذف هلند برنامه داشت و جلوي ساير تيمها حرفي براي گفتن نداشت . واقعا" براش متاسفم ....... و البته براي هلند !!!!
راستي چطور تيمي كه شب بازي با هلند بطور متوسط 15 كيلومتر دويد زمان بازي با اسپانيا ناي راه رفتن هم نداشت ؟؟؟!!! اون هم با گذشت 4 روز !!!! ........................... دوپينگ !!!!! نگو !!!!!!!!!
این حرف ها چیه !!! :1. (38): گاس هیدینگ هلندی هست و احتمال زیاد نقاط ضعف هلند را میدونست این یکی !نقل قول:
2- نیمه اول چیزی از اسپانیا کم نداشت اما در نیمه دوم حرفی برای گفتن نداشت ! گل هایی هم که خورد اکثرا روی یک تکنیک بود و مربی اسپانیا این ضعف را در دفاع روسیه شناسایی کرد .
قربانت
شهریار :1. (23):
امشب فینال یورو 2008 :
آلـــمــــان - اســـپـــانــــیــــا
ساعت 23.15
داور : روبرتو روزتی ( ایتالیا )
خوب بچه ها اسپانیا هم به حقش بعد از 44 سال رسید!!
خب خب ! اسپانیا در همین جا با قهرمانی یک بر صفر خودش مقابل آلمان در همین جا کارنامه جام ملتهای اروپا رو میبنده و این تاپیک هم بعد از کلی کش و قوس و پستی و بلندیهای فراوان برای همیشه بایگانی میشه ! :yes:
من از وقتی هلند حذف شد دیگه برام مهم نبود کی قهرمان میشه.
ولی واقعا تحت تاثیر بازی اسپانیا قرار گرفتم.خیلی عالی بود
به طرفداراشم تبریک میگم. :1. (10):
اصلا" مهم نيست !!!!
کاملا موافقم !!!نقل قول:
ایتالیای من و هلند شما حذف شد برامون مهم نیست دیگه ، من قبلا که ایتالیا حذف شد گفتم بازی ها رو دنبال نمی کنم .
:great:
میبینم که اسپانیا هم قهرمان شد .....من طرفدار این تیم نیستم ..ولی خداییش دیشب قشنگ بازی کرد ......
تبریک به همه اسپانیایی ها :d