پاسخ: Euro 2008 - جــام مــلــتـهــای اروپــا
به نظر من ایتالیا اگه میومد بالا بازی ها یخ میشد ..... من کلا از ایتالیا و تیمهای serieA خوشم نمیاد...
قبول کنید آلمانی که همه میگن فوتبالش ماشینیه در این جام و در جام جهانی 2006 از ایتالیا بهتر بود...
ایتالیا فقط شانس داره ....
اصلا زیبا بازی نمیکنه .....
آدم خوابش میبره .....
قهرمان این دوره آلمان خواهد بود .... عالی فوتبال بازی میکنه .... بی نقص
Buffon به همه نشون داد چقدر افت کرده ..... ایتالیا بعد از جام جهانی 2010 باید فکر یه گلر جدید باشه ....
کل تیم ایتالیا به دفاع بنده .... خوب دفاع میکنه .... و این اصلا تماشاچی پسند نیست... هست؟؟؟؟
میگی نه ؟؟؟؟ پس چرا وقتی کاناوارو نیست ایتالیا باید سنگین ترین شکست 30 سال اخیر فوتبالش رو بخوره؟؟
یعنی اگه کاناوارو نباشه تیم اینقدر به هم میریزه ...؟؟؟
ایتالیا جام جهانی 2006 هم الکی برد تنها رقیب شاخی که زد همون آلمان بود ..... فینال هم که همه میدونند شانسی برد .... تیمی به خوش شانسی ایتالیا ندیده بودم....
نقل قول:
به نظر من ایتالیا اگه میومد بالا بازی ها یخ میشد ..... من کلا از ایتالیا و تیمهای serieA خوشم نمیاد...
قبول کنید آلمانی که همه میگن فوتبالش ماشینیه در این جام و در جام جهانی 2006 از ایتالیا بهتر بود...
آدم خوابش میبره .....
Buffon به همه نشون داد چقدر افت کرده ..... ایتالیا بعد از جام جهانی 2010 باید فکر یه گلر جدید باشه ....
کل تیم ایتالیا به دفاع بنده .... خوب دفاع میکنه .... و این اصلا تماشاچی پسند نیست... هست؟؟؟؟
میگی نه ؟؟؟؟ پس چرا وقتی کاناوارو نیست ایتالیا باید سنگین ترین شکست 30 سال اخیر فوتبالش رو بخوره؟؟
ایتالیا جام جهانی 2006 هم الکی برد تنها رقیب شاخی که زد همون آلمان بود ..... فینال هم که همه میدونند شانسی برد .... تیمی به خوش شانسی ایتالیا ندیده بودم....
واقعا که ! ایرانی های عزیز این برای ده میلیاردم !!! این قدر متعصب بازی در نیارید !!! والا بلا نه چیزی به من میرسه نه چیزی شما انصاف چیز خوبیه !!!
من نمیدونم یعنی این قدر تعصب میتونه روی منطق یک فرد اثر بگذاره ؟!
شما اومدید یک تیکه گفتید که دفاعی بازی میکنه و ... قبول ! توی یورو 2008 خوب بازی نکرد من که طرفدار ایتالیا هم هستم قبول دارم اما دیگه حرف هایی نزنید که غیر منطقی باشه ! این جمله آخر که Bold کردم آخه عزیز من کجا این طوری بود ؟! آلمان را که قشنگ برد . فرانسه را هم خوب بازی کرد فرانسه 2006 خیلی قوی بود با این وجود ایتالیا واقعا حقش بود توی فینال ببره اگه یادتون باشه ضربات سر تونی و ماتراتزی !
2- 2006 حق نبود نه ؟! کلمه شانس کاملا کلمه خرافی هست ! شانس چیه بابا ! تیمی که بهتر باشه میبره ! بوفن هم بله افت کرده اما توی جام جهانی 2006 که به قول شما حقشون نبود ضربه سر زیدان که بوفن گرفت را که یادتون هست ؟ این ها همه برتری هست برتری دروازه بان داشت نسبت به فرانسه توی جام جهانی و پنالتی زن که زیدان نبود و باخت ...
آلمان بدون نقص بازی میکنه !؟ :1. (27): فکر نمیکنم خود مربی آلمان هم همچین نظری داشته باشه ! :1. (27):
2006 هم اگه بهتر بود قطعا میبرد ! آلمان وقت اضافه بد بازی کرد و باخت این دیگه نه ربطی به شانس داره نه چیز دیگه ای ! 2*2 = 4 !
امسال هم آلمان احتمالش زیاد هست قهرمان بشه چرا ؟! چون بهتر از تیم های دیگه بازی میکنه .
خواهش میکنم از کلیه دوستان چه ایتالیا ببره چه ببازه یا هر تیم دیگه ای لطفا متعصب بازی در نیارید نه چیزی به من میرسه نه چیزی به شما ! :1. (40):
موفق باشید
شهریار :give_rose:
مسابقه فردا ( مرحله نیمه نهایی ) :
آلـــمــــان - تـــرکـــیــــه
ساعت 23.15
سپاس
متاسفانه فقط روسيه .................!!!! قهرماني حق هلند بود بنابراين تنها تيمي لياقت قهرمان شدن رو داره كه هلند رو شكست داده !!!!!! ...........................امام موريزاكي !!!!
نقل قول:
متاسفانه فقط روسيه .................!!!! قهرماني حق هلند بود بنابراين تنها تيمي لياقت قهرمان شدن رو داره كه هلند رو شكست داده !!!!!! ...........................امام موريزاكي !!!!
اینم یه حرف حساب. منم شدیدا موافقم . :lol:
نقل قول:
واقعا که ! ایرانی های عزیز این برای ده میلیاردم !!! این قدر متعصب بازی در نیارید !!! والا بلا نه چیزی به من میرسه نه چیزی شما انصاف چیز خوبیه !!!
من نمیدونم یعنی این قدر تعصب میتونه روی منطق یک فرد اثر بگذاره ؟!
شما اومدید یک تیکه گفتید که دفاعی بازی میکنه و ... قبول ! توی یورو 2008 خوب بازی نکرد من که طرفدار ایتالیا هم هستم قبول دارم اما دیگه حرف هایی نزنید که غیر منطقی باشه ! این جمله آخر که Bold کردم آخه عزیز من کجا این طوری بود ؟! آلمان را که قشنگ برد . فرانسه را هم خوب بازی کرد فرانسه 2006 خیلی قوی بود با این وجود ایتالیا واقعا حقش بود توی فینال ببره اگه یادتون باشه ضربات سر تونی و ماتراتزی !
2- 2006 حق نبود نه ؟! کلمه شانس کاملا کلمه خرافی هست ! شانس چیه بابا ! تیمی که بهتر باشه میبره ! بوفن هم بله افت کرده اما توی جام جهانی 2006 که به قول شما حقشون نبود ضربه سر زیدان که بوفن گرفت را که یادتون هست ؟ این ها همه برتری هست برتری دروازه بان داشت نسبت به فرانسه توی جام جهانی و پنالتی زن که زیدان نبود و باخت ...
آلمان بدون نقص بازی میکنه !؟ :1. (27): فکر نمیکنم خود مربی آلمان هم همچین نظری داشته باشه ! :1. (27):
2006 هم اگه بهتر بود قطعا میبرد ! آلمان وقت اضافه بد بازی کرد و باخت این دیگه نه ربطی به شانس داره نه چیز دیگه ای ! 2*2 = 4 !
امسال هم آلمان احتمالش زیاد هست قهرمان بشه چرا ؟! چون بهتر از تیم های دیگه بازی میکنه .
خواهش میکنم از کلیه دوستان چه ایتالیا ببره چه ببازه یا هر تیم دیگه ای لطفا متعصب بازی در نیارید نه چیزی به من میرسه نه چیزی به شما ! :1. (40):
موفق باشید
شهریار :give_rose:
در 2006 مقابل آلمان خوب بازی کرد .... اما من میگم حق آلمان بود ببره....چرا؟؟
چون : آلمان آرژانتینی رو برد که واقعا فوق العاده بود ... هیچ کس نمیتونست جلوی اون آرژانتین رو بگیره... البته به جز آلمان
ایتالیا باید توی یک هشتم میباخت ... یا حداقل با اشتباه محض داور نمیومد بالا.... خداییش اون پنالتی دقیقه ی 90 که مقابل استرالیا شد پنالتی بود؟؟؟؟ انصافا؟؟؟؟
فکر میکنم بعد از اون هم اوکراین رو برد.... بعدش هم آلمان رو....
در فینال:
زیدان اخراج شد = بد ترین اشتباه دوران ورزشی زیدان... البته حرکت و حرف های ماتراتزی اصلا ، اصلا ، اصلا و اصلا جالب نبود...
تیری هانری= در فوق العاده بودن این بازیکن هیچ کس شک نداره.... داره؟...........اگه یادتون باشه اوایل بازی برخوردی هوایی با یکی از بازیکنان ایتالیا داشت(فکر کنم گتوزو) هانری تا آخر بازی ادامه داد اما بدونید دکتر ها بعد از بازی گفتند احتمال مرگ هانری بوده ..... و دومینیک رو سرزنش کردند چون هانری رو تعویض نکرد... به نظرتون هانری با این شرایط چه کار میتونسته بکنه؟؟؟
پنالتی ها: فوق العاده شانسی..... ایتالیا با کمک یک تیر فلزی برد... نه کس دیگه!!!!
در ضمن من هیچ پدر کشتگی با ایتالیا ندارم.... من طرفدار پرتغال هستم...
با سپاس
بامداد
نقل قول:
آدم خوابش میبره .....
از Serie A خوشتون نمیاد ؟!
حرفه ترین لیگ فوتبال جهان رو خوشتون نیاد که دیگه هیچی .
ضمنا نکنه بوندسلیگا رو دنیال می کنید ؟!
خیلی قشنگه نه ؟!؟!؟!
اگه آلمان از ایتالیا توی جام جهانی 2006 بهتر بود چرا حد اقل نیمده فینال ؟!
بر عکس گفتید ، 2006 این آلمان بود که با شانس اومد تا نیمه نهایی .
ایتالیا شانس داره و زیبا بازی نمی کنه و آدم خوابش میبره دیگه به این ربط داره که شما از ایتالیا خوشت نمیاد .
وگرنه منم حالم از آلمان بهم می خوره و دوست دارم بیفته با روسیه توی فینال ، یه 3 , 4 تا بخره یه کم حال کنیم ما !
آلمان بی نقص و عالی بازی میکنه هم نشد دیگه ، چون از کرواسی خورد !
بوفون هم که بهترین دروازه بان جهان بوده و هست ، نمی دونم رو چه حسابی این حرف رو زدید .
شما اصلا مثل اینکه نمی دونی دونادونی مربی ایتالیا هست الان ها ، نه مارچلو لیپی که تیم اینطوری باشه !
ضمنا اگه گتوزو و پیرلو توی بازی با اسپانیا بودن فکر می کردید اسپانیا بیاد بالا !؟
به هر حال مطمئنا بامداد جان شما ایتالیایی نیستی که این حرف ها رو زدی وگرنه عمرا ...
حرفهای شهریار تایید میشه .
:give_rose:
نقل قول:
چون : آلمان آرژانتینی رو برد که واقعا فوق العاده بود ... هیچ کس نمیتونست جلوی اون آرژانتین رو بگیره... البته به جز آلمان
ایتالیا باید توی یک هشتم میباخت ... یا حداقل با اشتباه محض داور نمیومد بالا.... خداییش اون پنالتی دقیقه ی 90 که مقابل استرالیا شد پنالتی بود؟؟؟؟ انصافا؟؟؟؟
در فینال:
زیدان اخراج شد = بد ترین اشتباه دوران ورزشی زیدان... البته حرکت و حرف های ماتراتزی اصلا ، اصلا ، اصلا و اصلا جالب نبود...
تیری هانری= در فوق العاده بودن این بازیکن هیچ کس شک نداره.... داره؟...........اگه یادتون باشه اوایل بازی برخوردی هوایی با یکی از بازیکنان ایتالیا داشت(فکر کنم گتوزو) هانری تا آخر بازی ادامه داد اما بدونید دکتر ها بعد از بازی گفتند احتمال مرگ هانری بوده ..... و دومینیک رو سرزنش کردند چون هانری رو تعویض نکرد... به نظرتون هانری با این شرایط چه کار میتونسته بکنه؟؟؟
پنالتی ها: فوق العاده شانسی..... ایتالیا با کمک یک تیر فلزی برد... نه کس دیگه!!!!
با سپاس
بامداد
جلوی آرژانتین رو که همونطور که همه میدونیم آلمان به زور تماشاچی و خونه ی خودش و اینجور چیزا برد .
اشتاباهات داوری توی فوتبال همیشه هست و خواهد بود ، من و شما که نمی تونیم جلوشو بگیریم ، گرچه ممکنه اون هم اشتباه داوری نبوده باشه .
اوکراین و آلمان رو هم که تونست و برد ، فکر می کنید اگه توی ایتالیا بود آلمان می تونست ایتالیا رو حذف ببره ؟!؟!؟!
زیدان اخراج شد که شد ، میخواست اون حرکن زشت رو انجام نده .
ماتراتزی هم اگر کاری کرده بود به حق خودش می رسید .
وقتی توپ میخوره توی تیر دروازه ، نمیشه گفت تیر دروازه کمک تیم پنالتی گیر کرد ، بلکه باید گفت که اون بازیکن پنالتی زن توپ رو با دقت نزد و حالا توی تیر یا هر جای دیگه خورد ، پس توپ توی تیر خوردن رو نباید شانس یه تیم حساب کرد .
در ضمن من گفتم بازی ها رو دیگه دنبال نمی کنم ، چون تیم های حاضر رو اصلا دوست ندارم ( جز بازی روسیه ، نه خود روسیه ها ، طریقه ی بازیش ) .
:give_rose:
ساسان راست ميگه .... اشتباهات داوري جزئي از فوتباله و كاريش هم نميشه كرد . مثلا" همين بازي هلند و روسيه و اتفاقات آخر بازي كه متعجبم چرا كسي اصلا" راجع بهش حرفي نزد ؟؟!!! نميخوام برد روسيه رو كم رنگ كنم . اونا انقدر خوب بازي كردند كه برد حقشون بود !!! ولي چه اتفاقي افتاد كه داور اون كارت قرمز رو برگردوند و از خطاي روسها و اخراج بازيكنشون اونم دقيقه 88 بازي چشم پوشي كرد و تازه توپ رو هم داد به اونها ..... واقعا" آيا تا به حال از خودتون پرسيديد اون لحظه گاس هيدينك درگوشي چي به كمك اول داور گفت كه نتيجتا" اين اتفاق افتاد ؟؟؟؟ من هنوز جوابي براش پيدا نكردم !!! تنها چيزي كه ميدونم اينه كه اون توپ اوت نشد و چهره گاس هيدينك هم شبيه كساني كه اعتراض مي كنند نبود !!!! به هر حال اگه داور اين اشتباه رو نمي كرد حداقلش اين بود كه بازي به ضربات پنالتي كشيده ميشد ( در خوش بينانه ترين حالت ممكن براي روسها !!!)
نقل قول:
در فینال:
با سپاس
بامداد
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
باشه آقا ! ما که گفتیم شما هم قبول نکردید مقوله انصاف و منطق را :1. (38): حرف آخر من در این مورد :
بازی آرژانتین - آلمان را که دیدید احیانا ؟ آلمان بهتر بود بود حتما ؟! تماشاچی و داوری هم که نداشت حتما ؟! :1. (27): اوکی !
نظر من در مورد فینال این بود که ایتالیا قبل از اخراج زیدان در بازی برابر فرانسه بود و بعدش بهتر بود خیلی کم و اما این اختلاف چون کم بود بازی رفت به پنالتی و پنالتی هم خیلی نمیشه روش حساب کرد و ایتالیا قهرمان شد ! :great:
برای اینکه تاپیک منحرف نشه این بحث را تموم میکنیم در همین جا !
به امید قهرمانی بهترین تیم ! :1. (40):