بابا چه گیری به ایتالیا دادید!
اگه شایسته ی بالا اومدن بود میومد دیگه!!!
نبود نیومد همین!
حالا مهم اینه که قراره ترکیه و روسیه بیان فینال و نهایتاً دقیقه 123 ترکیه گل پیروزی رو بزنه و ببره .....
Printable View
بابا چه گیری به ایتالیا دادید!
اگه شایسته ی بالا اومدن بود میومد دیگه!!!
نبود نیومد همین!
حالا مهم اینه که قراره ترکیه و روسیه بیان فینال و نهایتاً دقیقه 123 ترکیه گل پیروزی رو بزنه و ببره .....
نقل قول:
هر کسی مخالف شما حرف بزنه منطقی نیست؟؟؟:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
چشم .... از این به بعد همه ی حرف های شما رو قبول میکنم...
فکر کنم یه کم زشته که آدم فکر کنه فقط خودش درست میگه....
در هر صورت ... بیخیال
خدا وکیلی اگه آلمان از ترکیه میخورد باید میرفت خودشو میکشت... خوشم اومد.. بازم نشون دادن که آلمان همیشه آلمانه و هیچ وقت نمیشه ازش به راحتی گذشت... :yes:
یه نگاهی به آمار بازی توی سایت Livescore بندازید ، همه چیز به نفع ترکیه بوده مثل اینکه .
دوستان ، خواشها بحث راه نندازید و تاپیکو منحرف نکنید .
:give_rose:
:lol: نه عزیزم ! این طور نیست ! مگه امکان داره کسی تمام حرف هاش درست باشه ؟! :1. (27): اما دیدید که ساسان عزیز و ... هم نظری شبیه به من را داشتند من حرفم اینه در کل شانسی وجود نداره تیمی که بهتر باشه میبره اما شما میخواین بگید که ایتالیا مثلا با شانس قهرمان شد و یا مثلا اگه پس فردا یک تیم برد با شانس برده و ... با این مخالفم . لطفا بد برداشت نکنید از حرف های من و اینکه باور کنید اینجا تاپیک بحث در مورد WC 06 نیست :1. (38)::1. (40):نقل قول:
امشب روسیه اسپانیا رو میترکونه ...حالا ببین کی گفتم ......
باشه من دیگه تاپیک رو منحرف نمیکنم...
اما یه چیزی ساسان گفت که من نمیتونم نگم...!!!!!!!!!!
گفت: serieA حرفه ای ترین لیگ دنیاست!!!! خدا همچین روزی رو نیاره:gasp:... چون فوتبال فقط میشه دفاع!!!!! من فکر میکنم انگلیس و اسپانیا بهترین لیگ ها باشند... البته انگلیس بهتره به نظر من ... چون 4 تا تیم CLASS A داره....ولی اسپانیا 2 تا و ایتالیا 3 تا ....در هر صورت ایتالیا هم طرفدار های خودش رو داره...
---------------------------------
در مورد یورو من به کلی نظرم عوض شد... اسپانیا قهرمانه ... (نمیشه نظرم رو توی نظرسنجی تغییر بدم؟؟)
بامداد جان بله Serie A حرفه ای ترین لیگ فوتبال جهان هست ، حالا شما یه نظر دیگه ای داری مربوط میشه با اینکه کلا از ایتالیا خوشت نمیاد .
دفاع ایتالیا فوق العاده قویه ، اونوقت شما میگی لیگشم دفاعیه !!! ، اینم شد حرف معقولانه آخه ؟!
در ضمن بعد از ایتالیا ، انگلیس و بعد هم اسپانیا حرفه ای ترین لیگ ها هستند .
اسپانیایی که روسیه رو 4 - 1 زده بود مشخص بود که میتونه بازم روسیه رو ببره ، وای به حال هلند اگه میومد نیمه نهایی با اسپانیا !!!
نقل قول:
?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????? ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس چی شد حسین جون ؟ :1. (2):
تیم فوتبال اسپانیا موفق شد با نتیجه 3 بر 0 روسیه را شکست دهد و با اقتدار به دیدار فینال جام باشگاههای اروپا راه یابد. اسپانیا در دیدار فینال در روز یکشنبه به مصاف تیم فوتبال آلمان خواهد رفت. :yes:
البته من یمخوام بحث عوض بشه ولی ساسان جان شما چون از ایتالیا خوشت میاد میگی ولی همه میدونن که اسپانیا و انگلیس برترین لیگ های دنیا هستن و انگلیس از اسپانیام برتره و همین که دو ساله تیم های نیمه نهایی لیگ قهرمانان از 4 تا 3 تاش اینگلیسی بودن گویای این حقیقت هست. و همین که قهرمان تا آخرین بازی معلوم نمیشه به همچنین. ایتالیا بعد از این دو لیگ در درجه ی سوم قرار داره.
------------------------------------------------------------------------------
روسیه هم که کل امسال مشکل داشت با اسپانیا اصلا هم دیروز خوب بازی نکرد اسپانیا از روش رد شد!