M A H R A D (17-06-08)
مهراد جان اشتباه نشد؟ فکر نمیکنی ترکیه با چک سه 2 کردند؟در ضمن پیتر چک مگه توی سوییس هست؟!
فکر کنم اشتباه شده:d
Cpu : Intel 3.06 GHZ HT ( Soon Up To Q6600or E8400 )
Main : Gigabyte EP31-DS3L
Power : Green 433W (Real)
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
RAM : 2X KINGSTON 1 GB DDR II (Dual Chanel)
H.D.D : Samsung 250 GB SATA II
M A H R A D (17-06-08)
میلد چه جالب همزمان پست دادیم! فکر کنم مهراد اشتباه لپی کرده بود:d ولی خدایی خیلی باحال بود! پیتر چک دومی که خورد مقصر بود!
Cpu : Intel 3.06 GHZ HT ( Soon Up To Q6600or E8400 )
Main : Gigabyte EP31-DS3L
Power : Green 433W (Real)
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
RAM : 2X KINGSTON 1 GB DDR II (Dual Chanel)
H.D.D : Samsung 250 GB SATA II
M A H R A D (17-06-08)
Administrator
ای خدا!! من چرا اینقدر سوتی دادم؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبش اینجاست که پائینش درست نوشته بودم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=====
بازیهای امشب ( فوق العاده حساس ) :
ایتالیا - فرانسه
هلند - رومانی
سپاس
sAsAn.K (17-06-08)
Administrator
چند دقیقه پیش بازیها تموم شد. نتایج :
ایتالیا 2 - 0 فرانسه
هلند 2 - 0 رومانی
از این گروه هلند و ایتالیا صعود کردند
سپاس
कभी हार
هلند را نمیدونم چرا اما تیپش به تیم قهرمان نمیخوره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
sAsAn.K (18-06-08)
SSA Super V.I.P
قابل توجه کسایی که می گفتن ایتالیا صعود نمی کنه !
FORZA ITALY
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
only
ههههههههللللللللللللللللل للننننننننننننننددددددددد د
SSA Super V.I.P
تا قبل از Euro 2008 هم واقعا طرفدار هلند بودید ؟!
یا ایتالیا ؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
من که همیشه می گفتم فرانسه ولی این وضعیت رو که دیدم نظرم عوض شد شانس دوم رو هم ایتالیا میدونستم حالا که ایتالیا اومد بالا فکر کنم شانس داشته باشه ایتالیا همیشه همینطوری میومد بالا .... به نظرم کرواسی میتونه هلند رو ببره.....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
sAsAn.K (18-06-08)
عضو VIP شهرسختافزار
تيم ملي فوتبال روسيه راهي يك چهارم نهايي شد
آخرين رقابتهاي مرحله نخست از جام ملتهاي اروپا چهارشنبه شب برگزار شد كه در حساسترين بازي تيم ملي فوتبال روسيه با برتري مقابل سوئد جواز حضور درمرحله يك چهارم نهايي يورو ۲۰۰۸
را دريافت كرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اين ديدار تعيينكننده كه از گروه چهارم در شهر اينسبورگ ( اتريش ) برگزار شد تيم روسيه
توانست در يك بازي برتر با حساب ۲بر صفر به پيروزي دست يابد.
در نيمه نخست تيم روسيه بازي حساب شدهاي را ارائه داد و موفق شد مزد برتري خود را در
دقيقه ۲۴بگيرد.
رومن پاوليچنگو مهاجم باشگاه اسپارتاك مسكو در اين لحظه موفق شد دروازه سوئد را باز
كند .
روسيه در نيمه دوم نيز تيم برتر ميدان بود به طوري كه در دقيقه ۵ ۰به گل دوم دست يافت .
آندري آرشاوين در اين لحظه از پاس عالي يوري ژيركف سود برد و با ضربهاي تمامكننده
سوئد را نااميد ساخت.
sAsAn.K (19-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks