اینجا را نگاه کن : http://www.gigabyte.com.tw/Products/...A-8I915P%20Duo اگه منظورت همین مین هستش می تونی همه مشخصاتش را بگیری.
راستی دوستان میتونید در مورد پیدا کردن دفترچه مادربورد من کمک کنید ! یعنی یکی مثل اون رو برام گیر بیارید !
البته من زیاد شما ها رو زحمت دادم ! احساس شرم می کنم ! اما تو تهران راحت این جور چیزا پیدا میشه . اگه می تونید پیدا کنید و از جعبه مادربورد عکس بگیرم ! اگه زحمتی نباشه پستش کنید و من هزینه پست و تاکسی و ... و دستمزد (در حد توان) می پردازم!
خیلی لازم دارم .، کمک کنید ! حیاتی برام
اینجا را نگاه کن : http://www.gigabyte.com.tw/Products/...A-8I915P%20Duo اگه منظورت همین مین هستش می تونی همه مشخصاتش را بگیری.
|
|
Administrator
ممنون از اظهار لطفتون نسبت به فروم PCNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CYBER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد تایمینگ ایـنـجــا توضیح داده شده
بطور کلی هرچی اعداد تایمینگ پایینتر باشه بهتره ( به عدد اول تایمینگ CL میگن )
من فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ... چون یک مورد مشابه شما داشتم (البته در مورد DDR1) که مشکلی پیش نیومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CYBER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه بصورت PDF رو میتونید از سایت گیگا دانلود کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CYBER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WORYA_SH عزیز خیلی ممنون . بله این مدل مادربورد من هست ! و مطمئن شدم که ورژن Rev 2.1 هست ! دارم دفترچه رو دانلود می کنم ! مرسی .اینجا را نگاه کن : http://www.gigabyte.com.tw/Products/...A-8I915P%20Duo اگه منظورت همین مین هستش می تونی همه مشخصاتش را بگیری.
مهراد عزیز اطلاعاتم در مودر تایمینگ بالا رفت به کمک شما و خیلی ممنونم . راستی می شه بگید RATE چی هست !؟
یعنی شرمنده که هی سوال می کنم ، اما اگه تاپیکی در موردش هست ممنون میشم !!
من با کسی که سیستم من رو UPG کنه صحبت کردم و نظرات شما به اون ها منتقل کردم ! اون ها نظرشون 180 درجه با شما فرق می کرد ، اما این رو به حساب بی تخصصی بزارید (واقعا راست می گم) . من نظر اون ها رو الان می گم و شما هم نظرتون رو بگید که تصمیم نهایی رو بگیرم (اولویت با شما است ) و برای خرید اقدام کنم !!
در مورد تامینگ بحثی نشد ، چون هرچی من گفتم متوجه نشدند
نظر اون ها این بود که Patriot از Gskill بهتره و Aprical از Patriot بهتره یعنی به صروت زیر است .
1-َAprical
2- Patriot
3- Gskill
لطفا بگید کدام بهتره ( اگه میشه با دلیل)
و دیگه می خواهم رم بخرم .
اگه میشه بگید OCZ چه طور است ؟؟
لطفا هر کدام که نظر شما رو جلب کرد در مورد قیمتش و اینکه آیا Remark / تقلبیش وجود داره ؟؟ اگه داره پس راه تشخیص اصل از تقلبی رو بگید
مرسی .
دوست عزیز تفاوت رمها خیلی کم هستش و برای شما که استفاده معمولی می کنید به نظر من همه خوب هستند اما اگه اهل اور هستید 3 2 1 و سعی کنید رم cl4 بگیرد البته گفتم اگه اهل اور هستید وگرنه هیچ فر قی ندارند.
موفق باشی.
Administrator
من به ترتیب نظرم روی GSkill و پاتریوت هست ( فکر میکنم منظورتون از Aprical همون Apacer باشه درسته ؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CYBER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rate هم به معنی " نرخ " هست و بستگی داره کجا بکار بره مثلا Transfer Rate ( نرخ انتقال داده ) در یک رم باس 800 چیزی حدود 6400MB/s هست ( البته این مقدار تئوری و ماکسیموم هست )
OCZ هم نسبت به بقیه گرونتره و به نظرم در سری ولیو با وجود پاتریوت و GSkill جایی برای OCZ نیست
فکر نمیکنم GSkill & Patriot ریمارک داشته باشند ( پاتریوت رو با گارانتی و هولوگرام فرآیند بخرید )
پیشاپیش رم جدید مبارکه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
WORYA_SH عزیز ، مرسی از کمکت ! راستش رو بخوای من اهل اور نیستم . چون اطلاعاتی در موردش ندارم . یعنی درش تخصص ندارم ! یک جوی احساس می کنم که اور کردن به سیستم صدمه می زنه . در واقع داریم بیشتر از حد توانش از کار می کشیم . در ضمن من کار های سنگینی با کامپیوتر انجام می دم ! از قبیل طراحی سایت ، گرافیک 3D و بازی و ....دوست عزیز تفاوت رمها خیلی کم هستش و برای شما که استفاده معمولی می کنید به نظر من همه خوب هستند اما اگه اهل اور هستید 3 2 1 و سعی کنید رم cl4 بگیرد البته گفتم اگه اهل اور هستید وگرنه هیچ فر قی ندارند.
موفق باشی.
روی سیستم من از سیستم های امنیتی سنگینی استفاده می کنم ! نظیر انتی ویروس و فایروال و انتی اسپای وار و ..
سلام به مهراد عزیز که منو توی انتخاب رم کمک کرده ! دمت گرممن به ترتیب نظرم روی GSkill و پاتریوت هست ( فکر میکنم منظورتون از Aprical همون Apacer باشه درسته ؟)
Rate هم به معنی " نرخ " هست و بستگی داره کجا بکار بره مثلا Transfer Rate ( نرخ انتقال داده ) در یک رم باس 800 چیزی حدود 6400MB/s هست ( البته این مقدار تئوری و ماکسیموم هست )
OCZ هم نسبت به بقیه گرونتره و به نظرم در سری ولیو با وجود پاتریوت و GSkill جایی برای OCZ نیست
فکر نمیکنم GSkill & Patriot ریمارک داشته باشند ( پاتریوت رو با گارانتی و هولوگرام فرآیند بخرید )
پیشاپیش رم جدید مبارکه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله منظوره من Apacer بود ، که در موردش تحقیق کردم و بدرد نمی خوره ! ( این رم رو کسی که قراره سیستم منو UPG کنه پیشنهاد کرد)
در مورد Rate هم ممنون ! من هم روی Patriot مطمئن شدم و دوست دارم این مارک رو بگیرم !
دوتا 512DDr2 با باس 800 و CL5 . با گارانتی و هولوگرام فرایند !
راستی این مارک رم ، Patriot رو می گم ماله کدوم کشور هست ؟ آمریکا ؟ آیا لیسانس اون رو به کشور های دیگه داده ؟
اگه میشه سایت Patriot رو به من بدید و یک عکس از این رم به من بدید . راستی تایمینگ CL4 بگیرم یا CL5 ???
Administrator
سلام.سلام به مهراد عزیز که منو توی انتخاب رم کمک کرده ! دمت گرم
بله منظوره من Apacer بود ، که در موردش تحقیق کردم و بدرد نمی خوره ! ( این رم رو کسی که قراره سیستم منو UPG کنه پیشنهاد کرد)
در مورد Rate هم ممنون ! من هم روی Patriot مطمئن شدم و دوست دارم این مارک رو بگیرم !
دوتا 512DDr2 با باس 800 و CL5 . با گارانتی و هولوگرام فرایند !
راستی این مارک رم ، Patriot رو می گم ماله کدوم کشور هست ؟ آمریکا ؟ آیا لیسانس اون رو به کشور های دیگه داده ؟
اگه میشه سایت Patriot رو به من بدید و یک عکس از این رم به من بدید . راستی تایمینگ CL4 بگیرم یا CL5 ???
سایت پاتریوت http://www.patriotmem.com هست. پاتریوت یک کمپانی امریکایی هست و دفتر فروشش هم توی امریکاست
CL4 هم گرون تر هست و از بودجه شما میزنه بالاتر ... برای مصارف عادی و معمول CL5 هم جوابگو هست
این هم عکس این رم که خواسته بودید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مهراد جان بابت عکس و سایت ممنون ! من هم CL4 و انتخاب می کنم ! بابت همه چیز ممنون !
WORYA_SH عزیز شما هم خیلی من رو کمک کردی ! مرسی !!!!!
از این روزا رم می رسه دستم !
Administrator
البته فکر میکنم CL4 عکسش فرق میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CYBER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks