پاسخ: مشاوره برای خرید رم ! Critical
راستی دوستان میتونید در مورد پیدا کردن دفترچه مادربورد من کمک کنید ! یعنی یکی مثل اون رو برام گیر بیارید !
البته من زیاد شما ها رو زحمت دادم ! احساس شرم می کنم ! اما تو تهران راحت این جور چیزا پیدا میشه . اگه می تونید پیدا کنید و از جعبه مادربورد عکس بگیرم ! اگه زحمتی نباشه پستش کنید و من هزینه پست و تاکسی و ... و دستمزد (در حد توان) می پردازم!
خیلی لازم دارم .، کمک کنید ! حیاتی برام
اینجا را نگاه کن : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اگه منظورت همین مین هستش می تونی همه مشخصاتش را بگیری.
نقل قول:
مرسی جناب کینگ عزیز ، بله به درد نمی خوره . ! من که در بالا گفتم که دو سال پیش خریدم و اطلاعات زیادی نداشتم !
مهراد جان من از سخت افزار چیزی نمی دونم! خیلی خیلی مبتدی هستم ! مرسی که برای من وقت گذاشتی !
من هم نظرم روی Gskill هست ، اگه میشه بگید تامینگ یعنی چی و چه طوری میشه تامینگ یک RAM رو تشخصی داد .
و در مورد پیشنهاد دوم شما یعنی Patriot میشه بگید CL5 یعنی چی ؟
من یک چیزی رو اینجا متذکر بشم ، اینکه می دونم این افرادی که ازشون سیستم گرفتم و مجبورم به خاطر گارانتی پیش همین افراد ارتفا بدم اطلاعات زیادی ندارند و بهشون اعتماد ندارم !
خواهش می کنم اگه میشه عکس از این دو مدل رم به من بدید که یک وقت مشکلی پیش نیاد . راستی از این دومارک ReMark یا تقلبی توی بازار هست !؟
لطفا در مورد مسائل امنیتی و تقلبی و ... حداکثر سعی خودتون رو بکنید و من قول می دم اگه کاری از دستم براتون بر بیاد انجام بدم !
راستی جناب کینگ این مسئله Dual خیلی من رو جذب کرده ، آیا این دومارک رم که انتخاب کردم دوال باس هستند ؟
آیا وقتی دوتا رم که مثل همدیگه هستند از همه لحاظ کنار همدیگه سوار کنیم خاصیت دوال هست که بوجود میاد ؟؟
در کل باید بگم که واقعا فروم مرتب و ACTIVE دارید که سریع جواب من رو دادید .
من فکر می کردم که قوی ترین فروم سخت افزار سایت sakhtAfzar.com هست ، اما خیلی وقت هست که اونجا سوال می کنم و جای جواب دادن به کل کل کردن به همدیگر می پردازند !!
Sepecial Thank's !!
ممنون از اظهار لطفتون نسبت به فروم PCNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد تایمینگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] توضیح داده شده
بطور کلی هرچی اعداد تایمینگ پایینتر باشه بهتره ( به عدد اول تایمینگ CL میگن )
نقل قول:
راستی دوستان یک سوال دیگه . یکی از دوستان اعتقاد خاصی داره که در تخصص من نیست اگه میشه صحت اون رو مورد بررسی قرار دهید
من فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ... چون یک مورد مشابه شما داشتم (البته در مورد DDR1) که مشکلی پیش نیومد
نقل قول:
راستی دوستان میتونید در مورد پیدا کردن دفترچه مادربورد من کمک کنید ! یعنی یکی مثل اون رو برام گیر بیارید !
البته من زیاد شما ها رو زحمت دادم ! احساس شرم می کنم ! اما تو تهران راحت این جور چیزا پیدا میشه . اگه می تونید پیدا کنید و از جعبه مادربورد عکس بگیرم ! اگه زحمتی نباشه پستش کنید و من هزینه پست و تاکسی و ... و دستمزد (در حد توان) می پردازم!
خیلی لازم دارم .، کمک کنید ! حیاتی برام
دفترچه بصورت PDF رو میتونید از سایت گیگا دانلود کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
اینجا را نگاه کن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اگه منظورت همین مین هستش می تونی همه مشخصاتش را بگیری.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز خیلی ممنون . بله این مدل مادربورد من هست ! و مطمئن شدم که ورژن Rev 2.1 هست ! دارم دفترچه رو دانلود می کنم ! مرسی .
مهراد عزیز اطلاعاتم در مودر تایمینگ بالا رفت به کمک شما و خیلی ممنونم . راستی می شه بگید RATE چی هست !؟
یعنی شرمنده که هی سوال می کنم ، اما اگه تاپیکی در موردش هست ممنون میشم !!
من با کسی که سیستم من رو UPG کنه صحبت کردم و نظرات شما به اون ها منتقل کردم ! اون ها نظرشون 180 درجه با شما فرق می کرد ، اما این رو به حساب بی تخصصی بزارید (واقعا راست می گم) . من نظر اون ها رو الان می گم و شما هم نظرتون رو بگید که تصمیم نهایی رو بگیرم (اولویت با شما است ) و برای خرید اقدام کنم !!
در مورد تامینگ بحثی نشد ، چون هرچی من گفتم متوجه نشدند
نظر اون ها این بود که Patriot از Gskill بهتره و Aprical از Patriot بهتره یعنی به صروت زیر است .
1-َAprical
2- Patriot
3- Gskill
لطفا بگید کدام بهتره ( اگه میشه با دلیل)
و دیگه می خواهم رم بخرم .
اگه میشه بگید OCZ چه طور است ؟؟
لطفا هر کدام که نظر شما رو جلب کرد در مورد قیمتش و اینکه آیا Remark / تقلبیش وجود داره ؟؟ اگه داره پس راه تشخیص اصل از تقلبی رو بگید
مرسی .
دوست عزیز تفاوت رمها خیلی کم هستش و برای شما که استفاده معمولی می کنید به نظر من همه خوب هستند اما اگه اهل اور هستید 3 2 1 و سعی کنید رم cl4 بگیرد البته گفتم اگه اهل اور هستید وگرنه هیچ فر قی ندارند.
موفق باشی.
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز خیلی ممنون . بله این مدل مادربورد من هست ! و مطمئن شدم که ورژن Rev 2.1 هست ! دارم دفترچه رو دانلود می کنم ! مرسی .
مهراد عزیز اطلاعاتم در مودر تایمینگ بالا رفت به کمک شما و خیلی ممنونم . راستی می شه بگید RATE چی هست !؟
یعنی شرمنده که هی سوال می کنم ، اما اگه تاپیکی در موردش هست ممنون میشم !!
من با کسی که سیستم من رو UPG کنه صحبت کردم و نظرات شما به اون ها منتقل کردم ! اون ها نظرشون 180 درجه با شما فرق می کرد ، اما این رو به حساب بی تخصصی بزارید (واقعا راست می گم) . من نظر اون ها رو الان می گم و شما هم نظرتون رو بگید که تصمیم نهایی رو بگیرم (اولویت با شما است ) و برای خرید اقدام کنم !!
در مورد تامینگ بحثی نشد ، چون هرچی من گفتم متوجه نشدند
نظر اون ها این بود که Patriot از Gskill بهتره و Aprical از Patriot بهتره یعنی به صروت زیر است .
1-َAprical
2- Patriot
3- Gskill
لطفا بگید کدام بهتره ( اگه میشه با دلیل)
و دیگه می خواهم رم بخرم .
اگه میشه بگید OCZ چه طور است ؟؟
لطفا هر کدام که نظر شما رو جلب کرد در مورد قیمتش و اینکه آیا Remark / تقلبیش وجود داره ؟؟ اگه داره پس راه تشخیص اصل از تقلبی رو بگید
مرسی .
من به ترتیب نظرم روی GSkill و پاتریوت هست ( فکر میکنم منظورتون از Aprical همون Apacer باشه درسته ؟)
Rate هم به معنی " نرخ " هست و بستگی داره کجا بکار بره مثلا Transfer Rate ( نرخ انتقال داده ) در یک رم باس 800 چیزی حدود 6400MB/s هست ( البته این مقدار تئوری و ماکسیموم هست )
OCZ هم نسبت به بقیه گرونتره و به نظرم در سری ولیو با وجود پاتریوت و GSkill جایی برای OCZ نیست
فکر نمیکنم GSkill & Patriot ریمارک داشته باشند ( پاتریوت رو با گارانتی و هولوگرام فرآیند بخرید )
پیشاپیش رم جدید مبارکه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
نقل قول:
دوست عزیز تفاوت رمها خیلی کم هستش و برای شما که استفاده معمولی می کنید به نظر من همه خوب هستند اما اگه اهل اور هستید 3 2 1 و سعی کنید رم cl4 بگیرد البته گفتم اگه اهل اور هستید وگرنه هیچ فر قی ندارند.
موفق باشی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز ، مرسی از کمکت ! راستش رو بخوای من اهل اور نیستم . چون اطلاعاتی در موردش ندارم . یعنی درش تخصص ندارم ! یک جوی احساس می کنم که اور کردن به سیستم صدمه می زنه . در واقع داریم بیشتر از حد توانش از کار می کشیم . در ضمن من کار های سنگینی با کامپیوتر انجام می دم ! از قبیل طراحی سایت ، گرافیک 3D و بازی و ....
روی سیستم من از سیستم های امنیتی سنگینی استفاده می کنم ! نظیر انتی ویروس و فایروال و انتی اسپای وار و ..
نقل قول:
من به ترتیب نظرم روی GSkill و پاتریوت هست ( فکر میکنم منظورتون از Aprical همون Apacer باشه درسته ؟)
Rate هم به معنی " نرخ " هست و بستگی داره کجا بکار بره مثلا Transfer Rate ( نرخ انتقال داده ) در یک رم باس 800 چیزی حدود 6400MB/s هست ( البته این مقدار تئوری و ماکسیموم هست )
OCZ هم نسبت به بقیه گرونتره و به نظرم در سری ولیو با وجود پاتریوت و GSkill جایی برای OCZ نیست
فکر نمیکنم GSkill & Patriot ریمارک داشته باشند ( پاتریوت رو با گارانتی و هولوگرام فرآیند بخرید )
پیشاپیش رم جدید مبارکه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام به مهراد عزیز که منو توی انتخاب رم کمک کرده ! دمت گرم
بله منظوره من Apacer بود ، که در موردش تحقیق کردم و بدرد نمی خوره ! ( این رم رو کسی که قراره سیستم منو UPG کنه پیشنهاد کرد)
در مورد Rate هم ممنون ! من هم روی Patriot مطمئن شدم و دوست دارم این مارک رو بگیرم !
دوتا 512DDr2 با باس 800 و CL5 . با گارانتی و هولوگرام فرایند !
راستی این مارک رم ، Patriot رو می گم ماله کدوم کشور هست ؟ آمریکا ؟ آیا لیسانس اون رو به کشور های دیگه داده ؟
اگه میشه سایت Patriot رو به من بدید و یک عکس از این رم به من بدید . راستی تایمینگ CL4 بگیرم یا CL5 ???
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
سلام به مهراد عزیز که منو توی انتخاب رم کمک کرده ! دمت گرم
بله منظوره من Apacer بود ، که در موردش تحقیق کردم و بدرد نمی خوره ! ( این رم رو کسی که قراره سیستم منو UPG کنه پیشنهاد کرد)
در مورد Rate هم ممنون ! من هم روی Patriot مطمئن شدم و دوست دارم این مارک رو بگیرم !
دوتا 512DDr2 با باس 800 و CL5 . با گارانتی و هولوگرام فرایند !
راستی این مارک رم ، Patriot رو می گم ماله کدوم کشور هست ؟ آمریکا ؟ آیا لیسانس اون رو به کشور های دیگه داده ؟
اگه میشه سایت Patriot رو به من بدید و یک عکس از این رم به من بدید . راستی تایمینگ CL4 بگیرم یا CL5 ???
سلام.
سایت پاتریوت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست. پاتریوت یک کمپانی امریکایی هست و دفتر فروشش هم توی امریکاست
CL4 هم گرون تر هست و از بودجه شما میزنه بالاتر ... برای مصارف عادی و معمول CL5 هم جوابگو هست
این هم عکس این رم که خواسته بودید ::wink:
مهراد جان بابت عکس و سایت ممنون ! من هم CL4 و انتخاب می کنم ! بابت همه چیز ممنون !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز شما هم خیلی من رو کمک کردی ! مرسی !!!!!
از این روزا رم می رسه دستم !
نقل قول:
مهراد جان بابت عکس و سایت ممنون ! من هم CL4 و انتخاب می کنم ! بابت همه چیز ممنون !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز شما هم خیلی من رو کمک کردی ! مرسی !!!!!
از این روزا رم می رسه دستم !
البته فکر میکنم CL4 عکسش فرق میکنه