شرمنده مهراد جان . حواسم نبود ! نزدیک سحر بود مینوشتم ! Cl5 می گیرم !
Printable View
شرمنده مهراد جان . حواسم نبود ! نزدیک سحر بود مینوشتم ! Cl5 می گیرم !
دوستان یک سوال : شنیدم رم ارزان شده . رم کینگ که 60 تومان می داند شده 45 تومان . احتمال بسیار قوی تقلبی هست !
اگه میشه در مورد رم من یعنی Patriot 512 DDr2 , bus 800 , CL5 تحقیق کنید ! یعنی تقلبی داره ؟
لطفا چندتا عکس از دو طرف رم اگه لطف کنید به من حقیر بدید . اگه لطف کنید و عکسش کیفیت داشته باشه و بشه چیپ ها و .. رو دقیق برای تشخصی اصلی و .. دید . مرسی از زحمات شما !!
ایشالا تو پخش PHP NUKE جبران کنم!
شما این رم پاتریوت رو با گارانتی فرآیند بگیر مطمئن باش که اصله
مرسی مهراد جان ! با این حرفت من رو قانع و مطمئن کردی که تقلبی نداره ! سفارش دادم ، تا چند روز دیگه می رسه به دستم !
از همه دوستانی که من رو تحمل کردند و کمک کردند ممنونم . ایشالا جبران کنم !
Special Thank's to :
MAHRAD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
cyber jan man behet Geil ro pishnahad mikonam ke yek 512 ba bus 800 mishe 34ya 35 age toonesti do ta begir bendaz halesho bebar
پاتریوت به مراتب از Geil بهتره دوست عزیزنقل قول:
با مهراد موافق هستم ! Geil دیگه قدیمی شد ! ! !
سلام:
من میخوام رم بخرم اما حقیقتش از سخت افزار چیزی حالیم نیست قصد دارم 2 تا رم هرکدام 1 گیگابایت باشه مشخصات pc منم به این قرار :
mb:ga-8TR533
ga-p4 titan
grafic :radeon 9250 agp
cpu:1.80GHz
1.82GHz
pentium :4
راستی حقیقتش نمیهمم وقتی که شما میگید ddr2 یا ddr3 یعنی چی رم فعلیمم 256 ولی مدلشو نمیدونم باید از کجا بفهمم؟(اگه بهمم بگید چطوری میتونم بفهمم ممنون میشم) ممنونتون میشم که اگر منو راهنمایی بکنید که من اصلا" میتونم دو تا رم دو گیگ بخرم یانه یعنی کامپیوترم میکشه؟ در ضمن من 90000 تومان بدجه من.
منتظر پاسخ شما دوستان هستم.:1. (21)::1. (21)::1. (21):
شما فقط میتونید از رمهای DDR استفاده کنید . که نکنید بهترهنقل قول:
بهتره به فکر ارتقا کلی باشی
با actros موافقم سعی کنید سیستمو ارتقا بدید و حتما مادربرد را ddr2 بگیرید.
با تشکر.