WORYA_SH عزیز خیلی ممنون . بله این مدل مادربورد من هست ! و مطمئن شدم که ورژن Rev 2.1 هست ! دارم دفترچه رو دانلود می کنم ! مرسی .
مهراد عزیز اطلاعاتم در مودر تایمینگ بالا رفت به کمک شما و خیلی ممنونم . راستی می شه بگید RATE چی هست !؟
یعنی شرمنده که هی سوال می کنم ، اما اگه تاپیکی در موردش هست ممنون میشم !!
من با کسی که سیستم من رو UPG کنه صحبت کردم و نظرات شما به اون ها منتقل کردم ! اون ها نظرشون 180 درجه با شما فرق می کرد ، اما این رو به حساب بی تخصصی بزارید (واقعا راست می گم) . من نظر اون ها رو الان می گم و شما هم نظرتون رو بگید که تصمیم نهایی رو بگیرم (اولویت با شما است ) و برای خرید اقدام کنم !!
در مورد تامینگ بحثی نشد ، چون هرچی من گفتم متوجه نشدند
نظر اون ها این بود که Patriot از Gskill بهتره و Aprical از Patriot بهتره یعنی به صروت زیر است .
1-َAprical
2- Patriot
3- Gskill
لطفا بگید کدام بهتره ( اگه میشه با دلیل)
و دیگه می خواهم رم بخرم .
اگه میشه بگید OCZ چه طور است ؟؟
لطفا هر کدام که نظر شما رو جلب کرد در مورد قیمتش و اینکه آیا Remark / تقلبیش وجود داره ؟؟ اگه داره پس راه تشخیص اصل از تقلبی رو بگید
مرسی .
من به ترتیب نظرم روی GSkill و پاتریوت هست ( فکر میکنم منظورتون از Aprical همون Apacer باشه درسته ؟)

Rate هم به معنی " نرخ " هست و بستگی داره کجا بکار بره مثلا Transfer Rate ( نرخ انتقال داده ) در یک رم باس 800 چیزی حدود 6400MB/s هست ( البته این مقدار تئوری و ماکسیموم هست )

OCZ هم نسبت به بقیه گرونتره و به نظرم در سری ولیو با وجود پاتریوت و GSkill جایی برای OCZ نیست

فکر نمیکنم GSkill & Patriot ریمارک داشته باشند ( پاتریوت رو با گارانتی و هولوگرام فرآیند بخرید )

پیشاپیش رم جدید مبارکه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سپاس