پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
مگه منظورتون اون قسمتی نیست که یه سرباز که فکر کنم عینکی تویه یه محوطه از کلیسا هست که بعد از ورود به اون محوطه در بسته میشه و اون سربازه میاد که دارای حفاظ هست و در مرکز اون محوطه یه دستگاهی قرار داره که یه جسم کروی بالاش میچرخه ودور و ور شما هم پر از مهمات هست.
اگر این جایی که گفتم هستید باید به دقت و سریع به اون دایره ها که روی جسم کروی هست تیر اندازی کنید تا اون حفاظ دور سرباز خنثی بشه.
پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
نقل قول:
مگه منظورتون اون قسمتی نیست که یه سرباز که فکر کنم عینکی تویه یه محوطه از کلیسا هست که بعد از ورود به اون محوطه در بسته میشه و اون سربازه میاد که دارای حفاظ هست و در مرکز اون محوطه یه دستگاهی قرار داره که یه جسم کروی بالاش میچرخه ودور و ور شما هم پر از مهمات هست.
اگر این جایی که گفتم هستید باید به دقت و سریع به اون دایره ها که روی جسم کروی هست تیر اندازی کنید تا اون حفاظ دور سرباز خنثی بشه.
نه دوست من اون جایی که بعد از مرحله که به اون بالونها بزرگ وارد میشی و یکی از اونها رو داغون میکنی رو میگم.
بعد از اون هم از یکی از اون آینه ها که داخلشون سبز هست رد میشی و وارد یه جایی میشی که در اون هم یک دیگه از اون آینه ها وجود داره و بعد از رد شدن از اون میرسی به اون سرباز که دوتا اسلحه بزرگ داره یادت اومد
دوستان کسی این بازی رو تا آخر نرفته به ما یه کمکی کنه. (ولفن اشتاین 2)
پاسخ: هر جا توی هر بازی ای موندید اینجا مطرح کنید!
سلام
من توی بازی prototype اون قسمتی که اولین بار سوار هلیکوپتر میشه و میره به 3 تا دستگاه میرسه گیر کردم . نمیدونم با اون 3 تا چیکار کنم .
کمک در بازی BATMAN
من تو 24 درصد گیر کردم اون مرحله که دختر دلقکه 2 تا سربازو با طناب روی ابی که بهش برق وصله اویزان کرده.2 تا کنتور هست اولی با دستگاه مربوطه منفجر میکنی بعد تایمر بکار می افته حالا که میخوای کنتور دومی رو منفجر کنی بعد از چند ثانیه برق میگیرت و میمیری.حالا باید چکار کنم؟؟؟؟؟:1. (22):
من neverhoodo تو مرحله موش و پنيرش موندم:ِ:whistle:
كممكككككككككككككككك:lol:
مرحله 1 arma 2 چطور رد کنم اونجا که علامت میده کنار اون راداره
سلام. من توی کرایسیس مرحله ششم core گیر کردم(دوتا چک پوینت میرسم و به یه سوراخ میرم ولی تهش بسته است یه شیشه است که نمیشه ازش رد شد)یه راه حلی نشون بدید.
نقل قول:
سلام. من توی کرایسیس مرحله ششم core گیر کردم(دوتا چک پوینت میرسم و به یه سوراخ میرم ولی تهش بسته است یه شیشه است که نمیشه ازش رد شد)یه راه حلی نشون بدید.
1 :تعداد فایل پیوست
کمک در بازی Prototype
من در اوایل بازی گیر کردم اونجایی که یه هلی کوپتر هست که جلوم ایستاده و یه ماشین رو رو دستم گرفتم هر کاری میکنم از جاش تکون نمیخوره.عکسشو براتون گذاشتم.
پاسخ: هر ترینر یا رمز یا سیو بازی رو می خواید اینجا درخواست بدید
نقل قول:
بعد که تغییر حالت داد 4 دست و پا رفت نباید زیاد باهاش روبه رو بشی صبر کن می ره بالای سقف بعد می خواد بپره روت جا خالی که بدی می افته زمین اونوقت باید بزنی چند دفعه تکرار بشه می میره راستش بخوای منم اینجا اعصابم خیلی خورد شد
آقا خیلی مخلصیم !
مشکلم حل شد !
اسکارلت رو کشتم و کلید رو گرفتم بعد رفتم کلیسا و در زیر زمین رو هم باز کردم و بعد از پایین اون چاقو رو گرفتم ولی حالا دیگه نمی دونم باید چیکار کنم چون میگه شهر رو بگرد و من هم چیز خاص دیگه ای پیدا نمی کنم !
ضمنا ً در خونم هم سیم خارداری شده اونا رو باید چیکار کنم !؟