آقا اگه اسم مرحله ی بازی رو بگی من شاید بتونم کمک کنم . . . + پستتون رو منتقل کردم اینجا . . .
Printable View
آقا اگه اسم مرحله ی بازی رو بگی من شاید بتونم کمک کنم . . . + پستتون رو منتقل کردم اینجا . . .
مرحله Arkham Mansion همونجایی که بتمن اول بچه میشه بعد با غوله مواجه میشی. در ادامه ی نجات دکتر یانگ.
راهنماي تصويري Saints Raw 2 رو ميخواستم !!! :give_rose:
سلام.
من تازه عضو شدم.
من در مرحله 12 بازی SAS گیر کردم.
همین وارد مرحله میشه بازی گیر میکنه.
اگه میشه سیو این بازی رو بزارین تا شاید از مرحله بعدش گیر نکنه.
خیلی ممنون میشم
سلام...
کسی از دوستان هست که dlcهای بازی fallout 3 رو بازی کرده باشه؟؟؟یه عالمه سوال دارم...:great:
دوستان کسی Operation Flashpoint Dragon Rising رو بازی کرده؟
کاراکتر تا تیر میخوره خون ریزی می کنه می میره،باید چیکار کنم؟:1~@$S (8):
سلام من تو بازی Weelman گیر کردم یه مرحله هست که به یک مرده بمب وصله و داخل ماشین نشسته و من باید سوار ماشین بشم از چنگ پلیسها فرار میکنم و بعداون مردهای که بهش بمب وصله اینگلیسی حرف میزنه میگه کجا برو دیگه من نمیفهمم چی میگه اگه وقت هم تلف کنم بمب میترکه و من میبازم خواهش میکنم من را کمک کنید؟
دوستان من در بازی ولفن اشتاین 2 اونجایی که یک سرباز کنار یک ستون بلند که یه چیزی مثل ساعقه بهش میزنه و خود سرباز در پشت یک سپر قرار داره و چند تا ستون دیگه دورش میچرخن گیر کردم(چی شد خودم نفهمیدم:1~@$S (8):) هرچی می کنم نه اون سرباز میمیره نه ستون ها نابود میشن کسی اینجا رو رد کرده ممنونم میشم کمک کنید:lol:
بالای سرت رو نگاه کن چیزی در به شکل دایروی هست که در حال چرخش روی هر تیکه از این جسم کروی دایره هایی هست که فکر کنم نانجی باشه باید به اون دایره ها تیر اندازی کنی تا اون جسم از بین بره و بتونی اون فرد رو از بین ببری یعنی با این کار اون محافظ دور اون سربازرو از بین میبری.
دوست من به هرکدو از اونا 100 بازوکا زدم آخ نگفتن آلیاژش خیلی قویه :1. (27):راه دیگه ایی نداری:Love-PCN~!:نقل قول: