بابا یکی ما رو تحویل بگیره:lol: من از این بازی خیلی خوشم اومد فقط بگید اومیدوار باشم یا نهنقل قول:
Printable View
بابا یکی ما رو تحویل بگیره:lol: من از این بازی خیلی خوشم اومد فقط بگید اومیدوار باشم یا نهنقل قول:
منم مثل شما دنبالشم ولی فکر نکنم ورژن جدیدشنقل قول:
بیاد چون تو هیچ سایتی ازش خبری نیست.:cry:
سلام من تو یجایه این بازی گیر کردم یه ناو هواپیما برهست که باید ازوسط یه راه پیدا کرد کمک کنید دوستان
سلام...منتوی بازی half-life 2 episode twoاینجا گیر کردم...از اون بالا اومدم پایین...حالا میخوام اسانسورو بفرستم واسه همون که مثل غورباغه هست و یه چشم داره و از خودش اشعه دروکنه...اما اسانسور کار نمیکنه...این دستگیره رو هم که میکشم زودی بر میگرده سر جاش و درگیر نمیشه....چه کارش باید کنم؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوش اومدی. :party:نقل قول:
کدوم بازی عزیز؟:1. (38):
نقل قول:
اسم مرحله و اسم اون یارو قورباغه هه :دی
یه جای همون دور ور یه قطعه هست که باید با همون اسحله بیاری وصل کنی به اسانسور.(فکرکنم پشت سرت باشه.)
اگه اشتباه نکنم
سلامنقل قول:
تمام کردن این مرحله بخاطر پیچ در پیچ بودن تا حدی سخته.
یادم نمیاد کجای مرحله هستی
-شما مسیرهای روشنتر را دنبال کن
-بعد از نیمه های مرحله دریچه ای (مشخصه) هست که باز میشه
-سه تا بازو هست که کپسول دارن، می دونی که باید چکار کرد
-
منظور شما اگه CRYSIS باشه، همانطور که قبلا گفته شد، باید از درب ناو وارد بشی و راه پله ها رو ادامه بدی تا زیر ناو بری.نقل قول:
سلام.توب یازی half-life 2 episode two اینجا باید چه کار کنم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باید بری بالای پل از روی پل رد شی.(احتمالا تا اونجای که یادم هست با ماشین باید بپری اونور پل)