ببخشید من در این بازی هر کار می کنم موش ها کشته نمی شوند و از من امتیاز کم می کند .
چگونه باید موش ها را کشت ؟
Printable View
ببخشید من در این بازی هر کار می کنم موش ها کشته نمی شوند و از من امتیاز کم می کند .
شما درخواستتون رو توی این تاپیک باید بگید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
من دقیقا یادم نیست تو کدوم بخش هست ولی میدونم هرچی هست عکس یه چوب بلند هست که روش یه عقاب نشسته اون عقاب ها (یا هرچی دیگه ) اون موش ها رو میگیرن.
یک مشکل در جنگهای صلیبی
ممنون یکی از این چوب ها است من هم می گذارم اما هیچ اتفاقی نمی افتد.
باید زیاد بزاری اونها خیلی مسخره هستن یکی نمیتونه برای یه منطقه کافی باشه من یادم هست تو یک منطقه کوچیک 10 تا میزاشتم تازه بازم کم میاوردم .:1. (38):نقل قول:
با سلام
یه مرحلیه تو کریسیس وارهد هست که میری و باید به اون سمت از کشتی بری نه درها باز می شن و نه راهی برای رفتن به اون طرف کشتی هست ... توی همون مرحله که باید کولونل لی رو متوقف کنی اگر یادتون باشه ... راه رفتن به اون سمت کشتی رو بگین ... اسم مرحله تقریبا Frozen هست ... باتشکر
با سلام من عضو جدید {اردبیلی} هستم در بازی کرایسیس1 در مرحله ای که مانند زیر دریا است و خلع دارد چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:شما اصلا نیازی به رفتن زیر آب نداری ... باید از لبه ساحل بپری داخل کشتی ... که راهنمای کامل مراحل در یکی از صفحات اولین همین تاپیک گذاشته شده ...
راستی:
ورود شما رو به جمع بروبچ PCNETWORK خیر مقدم عرض میکنم و امیدوارم که ساعات و لحظات خوبی رو در این فروم سپری کنید ... :love::give_rose:
ما هم توی بازی کرایسیس گیر کردم.
چند عکس گذاشتم من این جا ها فقط دور خودم می چرخم باید چکار کنم؟