پاسخ: هر جا توی هر بازی ای موندید اینجا مطرح کنید!
آقا فكر كنم بازي اينجاش ايراد پيدا كرده چون اصلا وقتي رو كتفش واي ميسته ديگه صحنه speed kill نميشه!!!!!!!!!!!! از وقتي كه ميپرم روش فقط يه بار ميشه زدش......
كسي ميتونه save game بعد از مرحله ي arena تو بازي prince of persia 3 رو برام بزاره؟:1. (21):
سلام،
تونستم... بالاخره تونستم اين غول بد تركيب رو بكشم:1. (5): يه اشتباهي ميكردم به خاطر همون صحنه ديگه speed kill نميشد توضيحات شما دوست عزيز هم خيلي به دردم خورد مخصوصا وقتي به پاهاش بايد حمله ميكردم ......:1. (38):
خيلي خيلي ممنونم ازت.:11():
سلام دوستان من در بازی FAR CRY 2 همون اولاش گیر کردم!!! اونجایی که یه GPS بهم می ده و اون جی پی اس یک چراغ چشمک زن داره و باید به یه سمتی حرکت کنیم. حالا من نمی دونم باید به کجا برم؟!! لطفا من رو راهنمایی کنید!
من میخوام FALL OUT 3 رو شروع کنم،اما.....
اصلا نمیتونم تکون بخورم.
اولش یه دکتر بود که رفت بعد من جنسیت بچه رو انتخاب کردم بعدش یه مرده ایستهده.منم فقط وقتی دکمه E رو میزنم بچه گریه میکنه!!!!!چه کار باید بکنم؟؟؟
توی بازی dead space:
من اولین اسلحه رو گرفتم ولی همش در حالت اماده شلیک.واسه همین نمیتونم بدوم یا سیو کنم چه کار کنم؟؟؟؟
نقل قول:
توی بازی dead space:
من اولین اسلحه رو گرفتم ولی همش در حالت اماده شلیک.واسه همین نمیتونم بدوم یا سیو کنم چه کار کنم؟؟؟؟
پروين خانم فعال و غير فعال كردن اسلحه با Caps lock.امتحان كنين احتمالا مشكلتون حل ميشه.
نقل قول:
سلام دوستان من در بازی FAR CRY 2 همون اولاش گیر کردم!!! اونجایی که یه GPS بهم می ده و اون جی پی اس یک چراغ چشمک زن داره و باید به یه سمتی حرکت کنیم. حالا من نمی دونم باید به کجا برم؟!! لطفا من رو راهنمایی کنید!
ببین اون چراغ رو که میبینی یعنی در نزدیکی تو یه کیف هست که توش الماس هست . هر چی اون چراغ بیشتر چشمک بزنه یعنی به کیف نزدیکتر شدی . کیف الماس توی گاراجی هست که یک ماشین جیپ توشه . بقیشو خودت پیدا کن :1. (38): . :11():
من میخوام FALL OUT 3 رو شروع کنم،اما.....
اصلا نمیتونم تکون بخورم.
اولش یه دکتر بود که رفت بعد من جنسیت بچه رو انتخاب کردم بعدش یه مرده ایستهده.منم فقط وقتی دکمه E رو میزنم بچه گریه میکنه!!!!!چه کار باید بکنم؟؟؟
کسی نیست جواب اینو بدونه؟؟؟؟؟
یا اگه ایراد از بازی هست یکی از دوستان زحمت بکشه و یه مقدار بازی رو ببره جلو و برام سیو کنه و اونو بزاره واسم.محل سیو رو هم بگه!!!
ممنون میشم.
:1. (28):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تو بازی کرایسس تو مرحله core گیر کردم. اصلاّ معلوم نیست آدم چیکار باید بکنه، چون تو قسمت ماموریت هیچی نمی نویسه.:wink:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه میشه برای مرحله core یه راهنما بذارین. به یه اتاق بزرگ رسیدم که چند موجود عجیب توش هست نمیدونم چی کار کنم.