میتونی اسم مرحله رو بگی؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:شما هم یه عکس بگیر بذتر آخه یادم رفته ولی تا جایی که یادمه یه کامیون میومد و اینا و بعد باید کامیون رو میزدین...نقل قول:
Printable View
میتونی اسم مرحله رو بگی؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:شما هم یه عکس بگیر بذتر آخه یادم رفته ولی تا جایی که یادمه یه کامیون میومد و اینا و بعد باید کامیون رو میزدین...نقل قول:
Generals Zero Hour سرور رو نمیشناسه eroor میده
من چیکار کنم
تو گیم نت ؟
من تو کرایسیس اینجا چطوری باید برم تو کشتی ؟ کمک پلیز ! :give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این مرحله بالایی رو رد کردم.حالا اینجا گم شدم :
سلام خسته نباشید توی بازی assassins creed گیر کردم توی ورودی اورشلیم از بازی میاد بیرون
و اگر هم یکم از این کارای باحالی که میکنه یادم بدین ممنون عمو حسین:lol:
نقل قول:حاج وحید اسم مرحله رو بگو لطفا!نقل قول:
ارروری نمیده؟نقل قول:
ویستا 64 داری؟
شاید هم مشکل از سیدی بازی باشه.
کارای جالبش رو فکر کنم باید به خودتون یاد بده دیگه مثلا Counter Attack و این چیزا که وقتی یارو داره حمله میکنه سریع باید دکمه ی کانتر اتک رو بزنید تا با یه حرکت قشنگ دخل طرف رو بیاره!
سلام میلاد جون خسته نباشی.!!! من اونو تموم کردم . الان آخرای وارهد هستم !!! :1. (38):
والا ارور خاصی نمیده یه ارور میده که فلان فایلو نمیتونه اجرا کنه و روی کامپیوتر 18 از دوستامم دونت سند میده
دقیقا" ورودیه اورشلیم، :cry:
اگه زحمتی نباشه میتونی سیو هاشو واسم بزاری ممنون:11():
دیگه ازاین کارای خفن نمیکنه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا من روی پیسی بازی مکردم ولی خودش به مرور زمان بهت اسلحه میده و کار جدید یادت میده!
فقط كافيه سرتو بندازي پايين از كشتي خارج بشي بعدم خودتو به خشكي برسوني حالا فقط كافيه با دوربين مبارك يه گريد ناقابل بدي تا بروبچز ناو جنگي رو بفرستن رو هوا.به همين راحتي ...!!:yes:نقل قول: