پاسخ: هر جا توی هر بازی ای موندید اینجا مطرح کنید!
سلام. دربازي كرايسيس-مرحله (ASCENSION)-قسمت دومي جايي كه نومد بايد به عنوان خلبان جت (vtol)براي دفاع از جتهاي ديگه به محل مشخص شده بره .اگر از كنار محدوده ي كروي سفيد رنگ عبور كنم سقوط ميكنم-ساير مسيرها هم كه با كوه بسته شده-پس از چه راهي بايد برم. لطفا راهنمايي كنيد.:1. (28):
سلام
من تو بازي شاهزاده ايراني 3 اينجا كه با اين غول ميجنگم از رو سكو ميپرم روش ضربه ي اول رو ميزنم ولي بعدش نميتونم كاري كنم...:1. (28):
خواهشا يكي راهنمایی كنه...:11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اون لحظه که کند میشه تصویر و خنجر فکر کنم آبی میشه، باید دگمه رو بزنی، کاملا مشخصه
نقل قول:
سلام. دربازي كرايسيس-مرحله (ASCENSION)-قسمت دومي جايي كه نومد بايد به عنوان خلبان جت (vtol)براي دفاع از جتهاي ديگه به محل مشخص شده بره .اگر از كنار محدوده ي كروي سفيد رنگ عبور كنم سقوط ميكنم-ساير مسيرها هم كه با كوه بسته شده-پس از چه راهي بايد برم. لطفا راهنمايي كنيد.:1. (28):
در آغاز مرحله بگم که اگه تا حالا تفنگ Gauss Rifle رو برنداشتیدبرش دارید که در کشتن این موجودات جدید خیلی کمک میکنه.
در این قسمت باید به همراه بقیه از ساختمان محافظت کنید پس از اینکه همه رو کشتید به سمت ماشین خودتون برید و نقش مسلسل چی رو باید بازی کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی ماشین شما از حرکت ایستاد از آن پیاده شوید و به محل معین شده که محل فرود هواپیمای شماست برسید. یک ضد هوایی آنجا وجود دارد از آن استفاده کنید ولی مواظب میزان خرابی آن در هر لحظه باشید. پس از مبارزه ای سخت هواپیمای شما فرود می آید. و هلنا و پرافیت با آن پرواز میکنند.
شما باید به سمت مقصد بعدی حرکت کنید در آنجا هم یک ضد هوایی موجود است از آن استفاده کنید و هنگامی که محل پاکسازی شد هواپیما شخصی شما فرود می آید و شما کنترل آن را بدست می گیرید به یاد داشته باشید که با space بلند میشود.
در راه خود به سمت هدف با تعدادی از اسکاتها مواجه میشوید زیاد سر به سر آنها نگذارید و نقاط زرد را دنبال کنید تا به نقطه سبز برسید و در آنجا فرود بیایید.
خب حالا به مرحله کشتی و مرحله آخر میرسیم ابتدا باید به Armory بروید فلشها را برای رسیدن به آنجا دنبال کنید. وقتی پرافیت رفت سر جای اوبیشینید اینجا را به یاد داشته باشید زیرا بعدا باید از همینجا tac gun را بردارید. سپس به bridge بروید.
توضیح دقیق مراحل بعد بسیار سخت است پس من فقط جاهایی رو توضیح میدم که فکر میکنم به مشکل میخورید.
هدف را دنبال کنید سر راه خود هر چه اسلحه و مهمات پیدا میکنید بردارید مخصوصا تفنگ Gauss Rifle را در ضمن به یک سری در نیمه باز و نیمه شکسته که برخورد کردید با قرار گرفتن در حالت strentgh و مشتت زدن به آنها باز میشوند.
در یک قسمت یه هدفی که باید برسید در واقع در زیر کشتی است و نه روی آن چون به آنجا که میرسید اتفاقی نمی افتد برای رسیدن به این نقطه باید از یک نقطه کنار عرشه کشتی به یک قسمت زیر کشتی بپرید و از آنجا وارد شوید دوستان شما نیز آنجا هستند آسانسوری آنجا هست که با آن به پایین میروید.
پس از ازکار انداختن و کشیدن اهرم یک در باز میشود و از آنجا وارد میشوید در اتاق باید در حالت پرش بلند به بالی دیوار و هدف بعدی بروید. و از آسانسور استفاده کنید.
هنگامی که به اتاق راکتور رسیدید دکمه قرمز رنگ را فشار دهید. تا از کار بیافتد پس از دمو شما باید وارد اتاف راکتور بشوید و چهار میله راکتور را پایین ببرید.
در مراحل بعد کار خاصی ندارید هدف را دنبال کنید تا به tac gun برسید و سپس به عرشه بروید.
در اینجا با یک غول عنکبوت مانند مواجه هستید پس از آنکه هلنا اعلام کرد که او را ضعیف کرده است و شما هم همه اسکاتهای پرنده را کشتید با موشک انداز هنگامی که دهانش را باز میکند به داخل دهانش شلیک کنید تا زمین گیر بشود.
توجه تعداد زیادی فکر میکنند که این غول اصلی است و باید از tac gun در اینجا استفاده کنند در صورتی که اینطور نیست.
حالا غول اصلی خودش را نشان میدهد بهترین راه برای نابودی آن اینست که حالت نامریی شدن خود را فعال کنید جهت مواجه با اسکاتهای پرنده جایی که بتوانید غول را هم هدف بگیرید پنهان شوید با دوربین دوچشمی خود با دکمه B فعال میشود به آن نگاه کنید چهار نقطه میبینید که ابتدا باید با موشک انداز آنها را بزنید. لازم نیست تا با اسکاتها زیاد درگیر شوید پس از انهدام آن نقاط هلنا با هواپیما می آید و با اشعه سپر قسمت چپ غول را از بین میبرد در این موقع از tac gun استفاده کنید صبر کنید تا پر شود و سپس شلیک کنید در مورد قسمت راست هم همین کار را بکیند و منتظر بمانید تا غول دهانش را باز کنید بار اول سریع میبندد ولی برای بار دوم صبر کنید و سپس شلیک کنید و به سمت محل فرود هواپیمای خودی بروید و با پرش بلند سوار شوید.
نقل قول:
سلام
من تو بازي شاهزاده ايراني 3 اينجا كه با اين غول ميجنگم از رو سكو ميپرم روش ضربه ي اول رو ميزنم ولي بعدش نميتونم كاري كنم...:1. (28):
خواهشا يكي راهنمایی كنه...:11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
براي غول بزرگه اول بايد دور ميدان بچرخيد تا دو جا كه سكو داره و مي شه ازش بالا رفت رو پيدا كنيد. بعد از بالا رفتن از هر كدوم متوجه مي شيد كه روي يك سكوي بلندتري هستيد كه روبروي غوله. بعد بايد تصوير از اطراف مثل صداي قلب چشمك بزنه(كه اين همون حالته اسپيد كيل هستش) حالا اگه PS2دارين دكمه ي مثلث رو بزنيد و اگه هم PC دارين دكمه ي وسطي موس (Middle Key) يا همون دكمه ي ويل موس رو بزنيد( اگر هم موستون ويل نداره دكمه ي E رو بزنيد).
حالا بايد منتظر بمونيد تا تصوير سياه و سفيد بشه و خنجر پرنس آبي. هر وقت خنجر آبي شد دكمه ي مربع(يا Left-Click موس) رو بزنيد. دقت كنيد كه نه بايد زوتر و نه بايد دير تر بزنيد چون در هر دو صورت غول شما رو پرت مي كنه. براي هر سكو بايد اين كار رو سه بار انجام بديد كه در مجموع مي شه 6 بار تا هر دو تا چشم غول كور بشه. بعد از اين دو بار بايد با خنجر و شمشيرتون(اگه داشتين) به پايين پاهاي غول حمله بيارين(مثل ضربه زدن معمولي)تا جون غول كم بشه. آخراي جونش يكي از پاهاش رو بلند مي كنه كه بلا فاصله بايد به پاي ديگش حمله كنين. بعد غول مي افته و به صورت اتوماتيك وارد يه اسپيد كيل ديگه مي شين كه بايد به صورت دقيق وقتي خنجر پرنس آبي مي شه دكمه ي مربع ياLeft-Click موس رو بزنيد. كه اين كار رو هم بايد سه بار انجام بديد. بعد از اين غول مي ميره و مي تونيد دموي زيباي بعدش رو ببينيد.:give_rose:
سلام واقعا مرصي....
من خودم از رو سكو ضربه ي اول رو ميزنم فقط به بازوش ميخره بعد واي ميسته رو شونش اونجا ديگه نميدونم چيكار كنم سريع ور ميداره ميكوبدم زمين اونجشو نميدونم چيكار كنم بازم خيلي ممنون
ببين عزيز اين كارايي كه گفتي قبلا كرده بودم، وقتي از رو سكو ميپرم بايد اول راست كليك رو بزنم تا صفحه سياه سفيد شه و خنجر آبي شه بعد چپ كليك و ميزنم (به موقع) بهش يه ضربه ميزنه ولي به كتفش ميزنه بعد پرنس ميره واي ميسته رو كتفش بعد منم هيچ كاري نميتونم بكنم تا اينكه غوله منو ميزنه زمين از جونشم كم نميشه.....:1. (28):
ببین، این قضیه که باید کلیک بموقع بزنی، از هر سکو که میپری سه بار تکرار میشه. یعنی اول یدونه میزنی تو چشمش، بعد میری وای می ایستی رو کتفش، بازم همینجوری یه لحظه صحنه آهسته میشه، اون لحظه باید بزنی. بعد یبار دیگه هم همینجوری میشه...مجموعا شش بار برای کشتن این غول. یعنی از روی هر سکو که بپری سه بار اینجوری میشه که باید به موقع بزنی.
خوب مشكل من اينجاست كه وقتي بعد از ضربه ي اول ميره واي ميسته رو كتفش اونجا ديگه صحنه آهسته يا سياه سفيد نميشه همينجوري واي ميسته رو شونش (يا از دستش آويزون ميشه) تا اينكه منو ور ميداره از روش ميزنه زمين
ببین اصلا نمیشه!! وقتی میره رو کتفش من دقیق یادم نیست چیکار میکنه، ولی صد در صد یه افکت خنجر زدن داره. یه لحظه هم مشخص هست که باید بزنی... راه دیگه ای نداره.
شاید دگمه ای رو میزنی اون وسط. وقتی اون حالتی هستی، هیچ دگمه ای نباید بزنی بجز هون کلیک که باید دقیقا سر وقت بزنی
سلام بچه ها.من تو Crysis اونجا هست که دورتادور کوهستانه و 2 تا فضاپیما میان که یکیش رو هواست و یکیش هم رو زمینه و وقتی سوار میشم هرچی 1 رو میزنم نمیره رو صندلی راننده.واسه همین تو شک افتادم که آیا اصلا باید فضاپیما سوار شم؟اسکرین شات هم هرچی میگیرم سیاه نشون میده!