پاسخ: هر جا توی هر بازی ای موندید اینجا مطرح کنید!
نقل قول:
ًًQuick اونجا رو می گم که تو ی قطاریم باید دیتا ها رو به Lightmass بمب برسینیم اونجا رو می گم RAAM رو چجوری بکشم در مر حله ی POLE HORSE :merci::merci::merci::merci::merci::1. (21):
آها
تبریک میگم الان در مرحله ی آخر هستی :1. (38):
تو Pale Horse الان متوجه شدم منظورت از RAAM چیه :1. (38):
ببین اول تا میتونی برو جلو بعد Cover بگیر ... خیلی نزدیکش باش ولی نه اینکه دیگه بری تو شکمش ( جلو که میری دو تا سنگر کوجیک کنار هم هست برو کنار سمت راستیه پناه بگیر) .... بعد با کمان یه تیر بهش بزن و ببندش با اسلحت به رگبار.... وقتی خفاشا دورشو گرفتن میاد بالاسر سنگرت تیر میزنه منتظر باش یه مقدار که تیر زد یه نارنجک بنداز بقل پاش .... بعد خفاشا ولش میکنن باز ببند به رگبار این کار رو انقدر تکرار کن که نارنجکات تموم بشه.... نارنجکات که تموم بشن با کمان به بقلش تیر بزن ( به خودش نزن به دم پاش که منفجر بشه و خفاشا بپرن ) و باز شروع کن به رگبار ... دیگه قاعدتا باید بمیره....
مرسی تموم شد بازی فقط با تیر کمون کشتمش تو YOUTUBE هم یارو با تیر کمون کشتش ولی بحثش تو اینجاس که برای به دست اوردن تیر کمون باید از اول مرحله Train میرفتم تا تیر کمون ور دارم به هر حال مرسی
سلام.من تو بازی Gears of War رسیدم به یه عنکبوت گنده.تونستم بزنمش و ببرمش عقب اما حالا هنوز زندس و به هیچ جاش تیر اثر نمیکنه.چه کارش کنم؟؟؟؟
نقل قول:
سلام.من رسیدم به یه عنکبوت گنده.تونستم بزنمش و ببرمش عقب اما حالا هنوز زندس و به هیچ جاش تیر اثر نمیکنه.چه کارش کنم؟؟؟؟
وقتی گرد میشه ضد ضربه میشه به زیر شکمش تیر بزن.
دو طرف زمین دو تا آبجکت تغییر پذیر هست اونا رو تغییر بده بعد فکر کنم خودش کارش تموم شه....
سلام
تو بازی ولفنشتاین
فک کنم مرحله دوم هستم داخل جنگل همون مرحله که باید با مخفی کاری بری داخل
من الان داخل کمپ رفتم وقتی به یکی از نگهبانا شلیک میکنم میزنه mission Failed اگر هم برم جلوشون که آژیر به صدا در میاد
باید یه کاری با راکت یه همچین چیزی بکنم
نقل قول:
سلام
تو بازی ولفنشتاین
فک کنم مرحله دوم هستم داخل جنگل همون مرحله که باید با مخفی کاری بری داخل
من الان داخل کمپ رفتم وقتی به یکی از نگهبانا شلیک میکنم میزنه mission Failed اگر هم برم جلوشون که آژیر به صدا در میاد
باید یه کاری با راکت یه همچین چیزی بکنم
دوستان کسی نبود کمک کنه ؟:1. (38):
بازم سلام.من دوباره تو این بازی you are empty اینجاش گیر کردم.کسی میدونه از کجا باید در بریم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان پرتوان.برسید به داد این ناتوان :1. (38):
ای وحید ناتوان میرسم به دادت منٍ پرتوان :1. (38): (شوخی)
نام مرحله رو بگو
نقل قول:
ای وحید ناتوان میرسم به دادت منٍ پرتوان :1. (38): (شوخی)
نام مرحله رو بگو
خیلی مخلصم میلاد جون . نام مرحله opera هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]