وحید جان اشتباه شد من میخواستم پایینی رو جواب بدم.نقل قول:
دارم ویدئو میبینم الان بهت میگم چیکار کنی.
Printable View
وحید جان اشتباه شد من میخواستم پایینی رو جواب بدم.نقل قول:
دارم ویدئو میبینم الان بهت میگم چیکار کنی.
وحید جان پشت این آهنیا یه سربازه که باید بکشیش بعد یه ماشین میاد در رو خورد میکنه ..... بعد میتونی رد بشی...نقل قول:
به خدا من از ریز تا درشت رو کشتم.میلی به میلی هم رفتم. دیگه هیچ بنی بشری نمونده اینجه ولی در باز نشد که نشد. :cry: :1. (12): :surprised:نقل قول:
مگه میشه؟!
آخه ببین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببین این یارو میگیره همه جا رو میبنده به رگبار به وسط در هم تیر میزنه بعدش این ماشینه میاد...
مرسی از این که وقت گذاشتی این عکسا رو آپلود کردی... ولی من تمام این کارارو انجام دادم ولی در باز نشد .بنظر شما مشکل از کجاست :1. (2):؟ (ضمنا من از کد تقلب هم استفاده نمیکنم ) :give_rose:نقل قول:
والا نمیدونم...
ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو سعی کن ببینی...
ببینی چه کاری انجام ندادی...
page load eror اینم نشون نمیده !نقل قول:
مشکل از فیلتر شکنته....نقل قول:
آقا میلاد حل شد . دستت درد نکنه :great:... فقط باید اون آدم پشت میله ها رو از راه دور میکشتم:1. (27):.اگه از نزدیک میکشتم اون کامیونه نمیومد داخل. بازم بابت همه چیز مرسی :love::11()::1. (21)::1. (10)::merci:نقل قول:
ًًQuick اونجا رو می گم که تو ی قطاریم باید دیتا ها رو به Lightmass بمب برسینیم اونجا رو می گم RAAM رو چجوری بکشم در مر حله ی POLE HORSE :merci::merci::merci::merci::merci::1. (21):