رفتم...
هلی کوپتر رو چه کارش کنم؟؟؟پدرم و در اورد...
Printable View
رفتم...
هلی کوپتر رو چه کارش کنم؟؟؟پدرم و در اورد...
ازدر های هلی کوپتر رو (با اسحله ای که اجسام رو میگره)بردار و پرت کن طرف هلی کوپتر.(بمب های که می ندازه)
اقا یه جای کار ایراد داره....اصلا بمب پرت نمیکنه فقط تیر میزنه...اینم عکسش...نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موقعی که فرار میکنی جلوی راهت ازدر پرت نمی کنه؟شاید جلوتر بری ازدر پیدا کنی. (یکم به جلو فرار کن )
ولی همه جا بسته هست...یعنی با درخت سد کردن همه جا رو...حالا بازم امتحان میکنم...:love:نقل قول:
اقا درست شد...شما درست میگفتین...ممنون...:love:
با سلام خدمت دوستان بازی خور !!! راهنمای بازی Dreamfall ... قسمت سومش رو میخوام ... :give_rose:
سلام وحید جاننقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فارسی یا انگلیسی؟ :1. (38):
نقل قول:مرسی عزیزم ... دیگه نمیخوام ... دیر رسیدی ... ته دیگش هم خوردیم ... بازم ممنون :give_rose: تمومش کردیم !!!:1. (38):
سلام دوستان.من نسخه PC این بازی بسیار زیبارو دیروز تهیه کردم و تا درصد 18% بازی رو رفتم. جایی که با اون غول بزرگ Scarecrew دوباره مواجه میشیم. اونقدر رفتم جلو تا جایی که Scarecrew میزنه با دستش دیوارو خراب میکنه بعد از تو زمین یه مشت اسکلت میزنه بیرون. بعد از کشتن اونها میرم جلو بعد از دیوار کوتاه میرم بالا بعدش میرشم یه یه دیوار بلند میرسم که کنارش سه تا پنجره و دو تا مجسمه و بغلشم دو تا چرخ دنده رو میبینیم. دیگه اینجا نمیدونم چیکار باید بکنم. تا حالا بیشتر از دوسه ساعت از وقتم رو سر همین تیکه حروم کردم. من فکر میکنم بازی تو این تیکه باگ داره. از دوستانی که این بازی رو انجام دادن خواهش میکنم کمکم کنند. آخه بازیش واقعا جذابه. دست استدیوی Remedey واقعا درد نکنه.:cry::1. (28)::11():