سلام دوستان چطور میشه ماشینهای قفل شده رودر Need For Speed Rivals باز کرد ؟؟؟کسی بلده چیکار باید کرد ؟
Printable View
سلام دوستان چطور میشه ماشینهای قفل شده رودر Need For Speed Rivals باز کرد ؟؟؟کسی بلده چیکار باید کرد ؟
دوستان کمک
تو battlefield hardline قیمت 8 گیر کردم یک باگ ناجور داره
اون تیکه ای که تو زندانی یارو میاد از تو در رد میشه بعد میزنه مارو میکشه
کسی این قسمت رو رد کرده ؟
دوستان من در بازی کرایسیس۳ و در مرحله welcome to the jungle اونجایی که باید با اسلحه مخصوص 3 تا توپهای لیزری اون برج رو بزنیم موندم.چون اسلحه مخصوصم تیر نداره و هیچ جوره هم نمی تونم پرش کنم.کسی می دونه چطوری باید این اسلحه رو پر کنم؟
با تشکر از کمک دوستان.:Love-ssa~! (1):راه حل مشکل رو پیدا کردم که کلیپش رو براتون میزارم.شاید به درد کس دیگه ای که مثل من هنوز تو گیم آماتوره بخوره.نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حجم:17.3 مگابایت
پسوورد:shahrsakhtafzar.com
خدارو شکر مشکلت حل شد. متاسفانه چندتا پست اخیر این تاپیک از چشمم جاموندند اما اگه هنوز دوستان مشکل دارن اعلام کنن درخدمتم.
درودنقل قول:
از کرک فیکس استفاده کنید.
بله مشکل MICPET جان به احتمال با کرک حل شه (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] منبع bia2game.com) یا اینکه کنسول رو باز کنند (به احتمال با دکمه زیر ESC یا همون دکمه مدک) و gametime.maxvariablefps 3 رو تایپ کنند (بازی کند میشه) بعد از اینکه از زندان خارج شدید کنسول رو باز کنند و gametime.maxvariablefps 200 رو تایپ کنید (سرعت بازی عادی میشه). مشکل Maysamsina عزیز هم با سیو آماده حل میشه (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]). به احتمال با کسب امتیاز یا ارتقا درجه در Racer Faction Career میشه ماشین هارو آزاد کرد که اگه فقط در حالت مولتی پلیر ممکن باشه می تونن از سیو آماده بجاش استفاده کنن . خودم این دو تا بازی رو انجام ندادم واسه همون شاید برخی از توضیحاتم یکم نامفهوم باشه.
همچنین بخاطر اینکه تاریخ پست های این دو عزیز قدیمی بود گفتم به احتمال جواب مشکل هاشونو تا الان پیدا کردن و برای همین توی پست قبلی پیگیرش نشدم.
من همون موقع با کدgametime.maxvariablefps 3 مشکل رو حل کردم
ممنون
درود
تو بازی Adam Venture اینجا رو چه طور رد کنم؟(هر جوری ی رفتم ولی نشد.)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلااام
من مرحله dameged gooods رو با trevor رفتم ماشین رو پیدا کردم بعد رفتم خونه trevor ک مامانش نبود بعد شخصیت بازی عوض شد حالا مایکل رو آورده هیچ ماموریتی باز نمیکنه یه لباس فروشب رو نقشه مشخصه....
هرچی میرم لباس میخرم فایده نداره
چی کارکنم؟؟؟