خدارو شکر مشکلت حل شد. متاسفانه چندتا پست اخیر این تاپیک از چشمم جاموندند اما اگه هنوز دوستان مشکل دارن اعلام کنن درخدمتم.
همکار انجمن بازیهای کامپیوتری
خدارو شکر مشکلت حل شد. متاسفانه چندتا پست اخیر این تاپیک از چشمم جاموندند اما اگه هنوز دوستان مشکل دارن اعلام کنن درخدمتم.
AMD>INTEL (27-10-15), david-ebi (27-10-15), M3RS4D 50062 (28-10-15)
|
|
همکار انجمن بازیهای کامپیوتری
بله مشکل MICPET جان به احتمال با کرک حل شه (لینک دانلود منبع bia2game.com) یا اینکه کنسول رو باز کنند (به احتمال با دکمه زیر ESC یا همون دکمه مدک) و gametime.maxvariablefps 3 رو تایپ کنند (بازی کند میشه) بعد از اینکه از زندان خارج شدید کنسول رو باز کنند و gametime.maxvariablefps 200 رو تایپ کنید (سرعت بازی عادی میشه). مشکل Maysamsina عزیز هم با سیو آماده حل میشه (لینک دانلود). به احتمال با کسب امتیاز یا ارتقا درجه در Racer Faction Career میشه ماشین هارو آزاد کرد که اگه فقط در حالت مولتی پلیر ممکن باشه می تونن از سیو آماده بجاش استفاده کنن . خودم این دو تا بازی رو انجام ندادم واسه همون شاید برخی از توضیحاتم یکم نامفهوم باشه.
همچنین بخاطر اینکه تاریخ پست های این دو عزیز قدیمی بود گفتم به احتمال جواب مشکل هاشونو تا الان پیدا کردن و برای همین توی پست قبلی پیگیرش نشدم.
AMD>INTEL (28-10-15), M3RS4D 50062 (28-10-15), Mehrdad.A 88 (28-10-15), salpc (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
من همون موقع با کدgametime.maxvariablefps 3 مشکل رو حل کردم
ممنون
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (28-10-15), M3RS4D 50062 (28-10-15), salpc (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
درود
تو بازی Adam Venture اینجا رو چه طور رد کنم؟(هر جوری ی رفتم ولی نشد.)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام. روزتون بخیر
مرحلهhells spuare 1-11 بازی fire cover رو نمیتونم رد کنم. لطفا راهنمایی کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام بر تمامی دوستان عزیزم
داخل بازی Fallout3 غذا میخورم به جای اینکه خونم اضافه بشه کم میشه بعدشم میمیرم نمیدونم ماجرا چیه لطفا کمک کنید متشکرم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بر همگی بخصوص ادمین
دوستان گلم هر کسی بازی Fallout3 روانجام داده لطفا کمک کنه من هر غذایی میخورم خونم کم میشه بعدش میمیرم آب که میخورم در جا میمیرم ماجرا چیه باید چیکار کنم متشکرم
کاربر شهرسختافزار
نه غذا بخور نه آب . بازی شما برعکسه . با خوردن آب و غذا میمیری اما با نوش جان کردن کتک و تیر وترکش جان دوباره میگیری . این مسائل مربوطه به اعجاز طبیعت و گردش روزگار شاید هم انتقام بازیساز از بازیکنان غیر قانونی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m0261n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط P-Ravesh در تاریخ 11-10-18 انجام شده است
m0261n (12-10-18)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m0261n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون اب یا غذایی که می خوری حاوی مواد رادیو اکتیوه به همین خاطر خونت کم می شه یا میمیری
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 12-10-18 انجام شده است
m0261n (12-10-18)
کاربر شهرسختافزار
بچه دستتون درست آره خودمم متوجه این شده بودم کهرادیو اکتیوی شده خو ولی قبلا غذا آب میخوردم به خونم اضافه میشد فکر کنم درصد رادیو اکتیو داخل بدنم زیاد شده چطوری باید کم کنم درصد رادیو اکتیوم رو چون وقتی قرص و آمپول میزنم خونم اضافه میشه
اینم عکس از مقدار رادیو اکتیو بدنم میخام کمش کنم راح حلی وجد داره بازی باحالیه ولی هی میمیرم مثلا قبلا داخل آب شنا میکردم اصلا مشکلی نبود الان میخام شنا کنم میمیرم
http://s9.picofile.com/file/8339730518/Untitled.png اسنم عکسش هستش گوشه بالا سمت چپ شده 100 اون رو باید بیارم پایین چه جوری نمیدونم
متشکرم از دوستانه عزیزم از راهنماییهاشون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks