سلام
من تو این قسمت بازی گیر کردم اگه میشه کمکم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من تو این قسمت بازی گیر کردم اگه میشه کمکم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ببین پشت سرت یک راه هستش برو اونجا یک اسانسور هست برو جای که دسته هست بوسیله اسانسور باید دسته روفشار بدی تا الکترونها بریزن پائین فقطا مواظب باش خونت رو کم نکن بعد بلافاصله یکی از اون الکترونها رو با اسلحت بگیر و برگرد جای اون زنه تا از یکی از راههای ورود ول کنی داخل تا اون ادمهای فضای کشته و دستگا هاشون خراب بشه.بازهم اگه توضیح خواستی من در خدمتم
خیلی ممنون رفع شد ولی الآن اینجا گیر کردم اینجا مثل قبلیهاس اما هر کاری میکنم پل درست نمیشه !!
این بازی یه جوراییه به نظر من زیاد گیج کنندس درسته ؟؟
اتفاقا خیلی راحته.شما باید سعی کنید توی هر محله جای که لازم باشه از الکترونها یا همون توپهای اتشی استفاده کنی.توی این قسمت با اسلحه که توی دستت هست پائین رو نگاه کن هر موقع الکترونهای سرگردان دیدی داره رد می شه (به تعداد لازم برای دستگا ها) یک شو بردار و بعد پرتاب کن توی دستگا ههای سمت چپ وراست البته طوری پرتاب کن که داخل دستگاه بره چون اگه وسط دستگا(سوراخ دستگاه) نره دستگا ه روشن نمی شه و پل درست نمی شه پس پرتاب کن وسط دستگا ها .اگه سئوالی بود من در خدمت هستم
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییهات
من این کاری رو که شما میگی کردم ولی یکی از دستگاهها انگار خاموشه و وقتی الکترونها رو به طرفش پرتاب میکنم اونارو نمیگیره
دوباره سعی میکنم
بازم تشکر میکنم
سعی کن ازجهت های مختلف به سمت اونی که خاموش هستش پرتاپ کنی. فکر کنم از روبرو مانع داره .باید ازچپ یا راست یا بالا یا پائین پرتاپ کنی .الکترون هم پائین زیاد رد می شه
|
من تا این مرحله روی ناو پیش رفتم ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم
اینم عکسی هست که توش گیر کردم هر کاری میکنم نمیدونم چطور باید این مرحله رو برم جلو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا راهنمایی کنید
کسی نمیتونه کمکم کنه تو این مرحله از بازی کرایسیس گیر کردم دو هفتست!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بری یه ماشین برداری و ماشین بچسبونی به کشتی و ازاون بری بالا یه جای خالی داره توجه کن.
عملیات بمباران کشتی هست شما باید بری یه جایی که تمام کشتی رو از دور واضح ببینی مثلا همون جرثقیل سمت راست عکس...می تونی بری اون بالا و با زدن دکمه B علامت گذاری کنی برای بمبارن ناو.یکی از اینا رو امتحان کن.
البته من خودم بازی رو زیاد جلو نرفتم.امیدواروم بتونی رد کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahmood (09-01-08)
از جناب trance تشكر ميكنم بابت اين راهنمايي
Trance (10-01-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks