اگر درست یادم مونده باشه باید کلید اسکرول وسط موس رو بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green day برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر درست یادم مونده باشه باید کلید اسکرول وسط موس رو بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green day برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green day (13-11-10)
نیما جان نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهان فهمیدم
کلید 2 رو زدم اسلحه رو انتخاب کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
من در بازی crysis warhead داخل ناو گیر کردم و وارد یک اتاقی شدم که چند نفر اونجا بودند و بعد از کشتن اونها نمیدونم چکار کنم چون هیچ دری باز نیست و نمیدونم چطوری باید درها رو باز کنم
کاربر شهرسختافزار
تو مرحله frozen paradise گیر کردم.همه رو کشتم تانک هم منفجر کردم.حالا باید چیکار کنم؟
کاربر شهرسختافزار
تو مرحله frozen paradise گیر کردم.همه رو کشتم تانک هم منفجر کردم.حالا باید چیکار کنم؟ اینایی که گفتم تو کرایسیس1 هستش.
دوستان گیمر راهنمایی کنید تو بازی Ryse Son of Rome مرحله 7 .77%
اونجا که میره زره درست میکنه وبعدش میره تو اون گودی برای چی هرچی میکشی تموم نمیشه چیکار کنم
لول چند؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورت اونجاست که گلادیاتور میشه باید سربازهایی که روشون علامت هست رو اول بزنی بعد یه علامت بالا سرشون میاد که کلید E رو بزن.
آخرین ویرایش توسط مهدی بهادرفر در تاریخ 02-12-14 انجام شده است
AMD>INTEL (02-12-14), sajjad.2014 (03-12-14)
تو بازی مافیا 2 dlc joes مرحله bomb under seat چجوری رد کنم
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان
توی GTA V بعد از مرحله ای که پسر سفید پوسته رو از تو قایق نجات میدی مرحله ای نمیاد برام فقط یه علامت سوال (strangers and freak) تو نقشه هست رو به روی خونه ی سیاه پوسته نمیدونم باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط Mahyar.sfi در تاریخ 23-04-15 انجام شده است
Monitor: Asus VX239H GPU: MSI GTX 750Ti OC 2GB MB: Gigabyte H97-Gaming 3 CPU: i5-4460 @ 3.20 RAM: Crucial Ballistix 2*8GB 1866SSD: Samsung Evo 850 120GB HDD: WD 1TB Black Caviar + WD 1TB Green Caviar + Seagate 2TB Baracuda PSU: Green GP685B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks