دوستان کسی Operation Flashpoint Dragon Rising رو بازی کرده؟
کاراکتر تا تیر میخوره خون ریزی می کنه می میره،باید چیکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان کسی Operation Flashpoint Dragon Rising رو بازی کرده؟
کاراکتر تا تیر میخوره خون ریزی می کنه می میره،باید چیکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام من تو بازی Weelman گیر کردم یه مرحله هست که به یک مرده بمب وصله و داخل ماشین نشسته و من باید سوار ماشین بشم از چنگ پلیسها فرار میکنم و بعداون مردهای که بهش بمب وصله اینگلیسی حرف میزنه میگه کجا برو دیگه من نمیفهمم چی میگه اگه وقت هم تلف کنم بمب میترکه و من میبازم خواهش میکنم من را کمک کنید؟
دوستان من در بازی ولفن اشتاین 2 اونجایی که یک سرباز کنار یک ستون بلند که یه چیزی مثل ساعقه بهش میزنه و خود سرباز در پشت یک سپر قرار داره و چند تا ستون دیگه دورش میچرخن گیر کردم(چی شد خودم نفهمیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) هرچی می کنم نه اون سرباز میمیره نه ستون ها نابود میشن کسی اینجا رو رد کرده ممنونم میشم کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالای سرت رو نگاه کن چیزی در به شکل دایروی هست که در حال چرخش روی هر تیکه از این جسم کروی دایره هایی هست که فکر کنم نانجی باشه باید به اون دایره ها تیر اندازی کنی تا اون جسم از بین بره و بتونی اون فرد رو از بین ببری یعنی با این کار اون محافظ دور اون سربازرو از بین میبری.
Saeed-Milan (04-11-09)
دوست من به هرکدو از اونا 100 بازوکا زدم آخ نگفتن آلیاژش خیلی قویه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راه دیگه ایی نداریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه منظورتون اون قسمتی نیست که یه سرباز که فکر کنم عینکی تویه یه محوطه از کلیسا هست که بعد از ورود به اون محوطه در بسته میشه و اون سربازه میاد که دارای حفاظ هست و در مرکز اون محوطه یه دستگاهی قرار داره که یه جسم کروی بالاش میچرخه ودور و ور شما هم پر از مهمات هست.
اگر این جایی که گفتم هستید باید به دقت و سریع به اون دایره ها که روی جسم کروی هست تیر اندازی کنید تا اون حفاظ دور سرباز خنثی بشه.
|
نه دوست من اون جایی که بعد از مرحله که به اون بالونها بزرگ وارد میشی و یکی از اونها رو داغون میکنی رو میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از اون هم از یکی از اون آینه ها که داخلشون سبز هست رد میشی و وارد یه جایی میشی که در اون هم یک دیگه از اون آینه ها وجود داره و بعد از رد شدن از اون میرسی به اون سرباز که دوتا اسلحه بزرگ داره یادت اومد
دوستان کسی این بازی رو تا آخر نرفته به ما یه کمکی کنه. (ولفن اشتاین 2)
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 06-11-09 انجام شده است
سلام
من توی بازی prototype اون قسمتی که اولین بار سوار هلیکوپتر میشه و میره به 3 تا دستگاه میرسه گیر کردم . نمیدونم با اون 3 تا چیکار کنم .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
کمک در بازی BATMAN
من تو 24 درصد گیر کردم اون مرحله که دختر دلقکه 2 تا سربازو با طناب روی ابی که بهش برق وصله اویزان کرده.2 تا کنتور هست اولی با دستگاه مربوطه منفجر میکنی بعد تایمر بکار می افته حالا که میخوای کنتور دومی رو منفجر کنی بعد از چند ثانیه برق میگیرت و میمیری.حالا باید چکار کنم؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من neverhoodo تو مرحله موش و پنيرش موندم:ِبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كممككككككككككككككككبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks