اون لحظه که کند میشه تصویر و خنجر فکر کنم آبی میشه، باید دگمه رو بزنی، کاملا مشخصه
کاربر شهرسختافزار
اون لحظه که کند میشه تصویر و خنجر فکر کنم آبی میشه، باید دگمه رو بزنی، کاملا مشخصه
|
|
ببين عزيز اين كارايي كه گفتي قبلا كرده بودم، وقتي از رو سكو ميپرم بايد اول راست كليك رو بزنم تا صفحه سياه سفيد شه و خنجر آبي شه بعد چپ كليك و ميزنم (به موقع) بهش يه ضربه ميزنه ولي به كتفش ميزنه بعد پرنس ميره واي ميسته رو كتفش بعد منم هيچ كاري نميتونم بكنم تا اينكه غوله منو ميزنه زمين از جونشم كم نميشه.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببین، این قضیه که باید کلیک بموقع بزنی، از هر سکو که میپری سه بار تکرار میشه. یعنی اول یدونه میزنی تو چشمش، بعد میری وای می ایستی رو کتفش، بازم همینجوری یه لحظه صحنه آهسته میشه، اون لحظه باید بزنی. بعد یبار دیگه هم همینجوری میشه...مجموعا شش بار برای کشتن این غول. یعنی از روی هر سکو که بپری سه بار اینجوری میشه که باید به موقع بزنی.
D J V A H I D (16-12-08)
خوب مشكل من اينجاست كه وقتي بعد از ضربه ي اول ميره واي ميسته رو كتفش اونجا ديگه صحنه آهسته يا سياه سفيد نميشه همينجوري واي ميسته رو شونش (يا از دستش آويزون ميشه) تا اينكه منو ور ميداره از روش ميزنه زمين
کاربر شهرسختافزار
ببین اصلا نمیشه!! وقتی میره رو کتفش من دقیق یادم نیست چیکار میکنه، ولی صد در صد یه افکت خنجر زدن داره. یه لحظه هم مشخص هست که باید بزنی... راه دیگه ای نداره.
شاید دگمه ای رو میزنی اون وسط. وقتی اون حالتی هستی، هیچ دگمه ای نباید بزنی بجز هون کلیک که باید دقیقا سر وقت بزنی
G E N E R A L ™ (20-12-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام بچه ها.من تو Crysis اونجا هست که دورتادور کوهستانه و 2 تا فضاپیما میان که یکیش رو هواست و یکیش هم رو زمینه و وقتی سوار میشم هرچی 1 رو میزنم نمیره رو صندلی راننده.واسه همین تو شک افتادم که آیا اصلا باید فضاپیما سوار شم؟اسکرین شات هم هرچی میگیرم سیاه نشون میده!
|
|
آقا فكر كنم بازي اينجاش ايراد پيدا كرده چون اصلا وقتي رو كتفش واي ميسته ديگه صحنه speed kill نميشه!!!!!!!!!!!! از وقتي كه ميپرم روش فقط يه بار ميشه زدش......
كسي ميتونه save game بعد از مرحله ي arena تو بازي prince of persia 3 رو برام بزاره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
تونستم... بالاخره تونستم اين غول بد تركيب رو بكشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يه اشتباهي ميكردم به خاطر همون صحنه ديگه speed kill نميشد توضيحات شما دوست عزيز هم خيلي به دردم خورد مخصوصا وقتي به پاهاش بايد حمله ميكردم ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي خيلي ممنونم ازت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من در بازی FAR CRY 2 همون اولاش گیر کردم!!! اونجایی که یه GPS بهم می ده و اون جی پی اس یک چراغ چشمک زن داره و باید به یه سمتی حرکت کنیم. حالا من نمی دونم باید به کجا برم؟!! لطفا من رو راهنمایی کنید!
عضو VIP شهرسختافزار
ببین اون چراغ رو که میبینی یعنی در نزدیکی تو یه کیف هست که توش الماس هست . هر چی اون چراغ بیشتر چشمک بزنه یعنی به کیف نزدیکتر شدی . کیف الماس توی گاراجی هست که یک ماشین جیپ توشه . بقیشو خودت پیدا کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
Computex (16-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks