سلام
شما سوالاتتون در حد کل فهرست یک کتاب کامل درباره ابررساناهاست! :دی
بهینه ترین روش انتقال اطلاعات که فیبر نوری هست، و من شخصا برتری ای در انتقالشون توسط ابررساناها نسبت به فیبر نوری نمی بینم ... شاید طرح هایی وجود داشته باشه ولی من چیزی پیدا نکردم. در خواص ابررساناها هم چیز چشمگیری که بتونه نسبت به فیبر نوری پیشرفتی ایجاد کنه حداقل من هنوز ندیدم.اون جایی که گفتم تئوری، منظورم به خواص ابررسانا ها بود. البته بیشتر خودم به این فکر می کنم که اگر بشه اطلاعات رو از طریق یک ابر رسانا انتقال داد، شاید به چیز های جدیدی برسیم.{در استفاده از ابررسانا ها چه عواملی وجود داره که برای انتقال اطلاعات ازش استفاده نمیشه؟}
من درباره این راه های سرد کردن اطلاعاتی ندارم.اما معضلی که در این وسط وجود داره سرد کردن یک ابر رسانا هستش در طول زمانی که داریم از اون استفاده می کنیم. و از اون جایی که تا الان ترکیباتی که قابلیت ابر رسانایی رو دارن تا دمای 254 کلوین پیش رفتیم، اما دمای 254 کلوین که -19 درجه سانتی گراد هست برای سرد نگه داشتنشون باز هزینه هایی رو به دنبال خواهد داشت، اما جدا از هزینه فعلا از چه راه هایی برای سرد نگه داشتن ابررسانا ها استفاده می شود؟{مثلا در همین قطار های فوق سریع}
من ارتباط Cold bug رو با ابررسانا نمی دونم!یه سوالی رو توی زهنم دارم اما نیاز دارم قبلش این دو مطلب رو فرقشون رو بدونم: 1-coldbug و یخ زدن الکترون ها در دمای پایین.{آیا یخ زدن الکترون ها در جنس عناصر یا ترکیب ها تفاوت داره؟ الکترون ها معمولا در چه دمایی دچار یخ زدن می شن(البته اصطلاح یخ زدن رو من دارم می گم و مطمعنا چیز دیگه ای بهش اطلاق میشه)}
در مورد چیزی که شما بهش می گید "یخ زدن الکترون" ، من مطالبی درباره تغییر سرعت الکترون ها در دمای مختلف و تغییر رفتارشون خونده بودم، ولی آیا این قضیه ارتباطی با موضوعی که مد نظر شماست داره یا نه، نمی دونم.
اگه منظورتون از آینده نزدیک، دو سه سال آینده باشه که میشه گفت به هیچ وجه، ولی اگه منظورتون چیزی بین 2020 تا 2030 باشه، که میشه بهش امید داشت.از طرفی گشت و گذار هایی که در اینترنت داشتم به این رسیدم که با استفاده از تکنلوژی نانو میشه ابررساناهایی با دما های بالاتری ساخت و در مقاله ای به این نکته اشاره شده بود که ابررسانا هایی که با استفاده از تکنلوژی نانو بدست میاد میشه به اندازه 1 نانو روی سطح های مختلف قرار داد. {حالا تصور کنید که ترکیباتی با استفاده از علم نانو داشته باشیم که در دمای محیط ابررسانا باشند} آیا در اینده نچندارن دور شاهد استفاده نانو ابررسانا ها در بورد های الکتریکی خواهیم بود؟
100 درصد ارزشش رو دارند، ابررساناها استفاده اشون خیلی بالاتر از چیزهای جزئی ای هست که ما می بینیم یا مثلا با کامپوترهای کوانتومی مقایسه می کنیم ... ابررساناها حتی توی راه و ساختمان و مثلا ماشین هایی توی هوا حرکت کنند (در فیلم های تخیلی آینده حتما دیدید!) و شاید خیلی چیزهای دیگه ...ایا ابررسانا ها هم ارزش تحقیقات گسترده رو دارند؟{محدودیت ها و مشکلاتی که در استفاده از ابررسانا ممکنه داشته باشیم چه چیز هایی هستن؟}
مشکل اصلیشون هم همون هزینه نگهداری و عدم پایداریشون در محیط هست، که کم کم داره برطرف میشه.

Bookmarks