اینکه صحیح نبوده ... چون اصلا برای داشتن پهنای باند 6 گیگابیت در ثانیه نیازی به ابر رسانا نیست! همین پورت های SATA 3 هم خودشون پهنای باند (البته تئوری) 6 گیگابیت در ثانیه دارند. با فیبر نوری که به خیلی بیشتر از این هم میشه دسترسی داشت.مطالب بسیار مفبد و جدیدی بودن ممنون که در بحث شرکت کردین.
اما در مورد کار بورد ابر رسانا ها در علم کامپیوتر من چیزایی رو قبلا شنیده بودم" بر این مبنا که در روسیه تونسته بودن با استفاده از ابر رسانایی توانسته بودن اطلاعات رو با سرعت 6 گیگابایت در ثانیه انتقال بدن".
آیا چنین چیزی اتفاق افتاده و درست هست؟!
من احساس می کنم تا حدود پنج سال دیگه، اخباری در راستای استفاده از ابررساناها در ساخت قطعات الکترونیکی خواهیم شنید، ولی اینکه یک تحول واقعی برای عموم ایجاد بشه، بعید می دونم به این زودی چنین اتفاقی بیفته.اما یه سوال کلی
آیا ابررسانایی قابلیت این که در اینده نچندان دور در علم کلمپیوتر و صنعت تحولی رو ایجاد کنه رو دارد یا نه؟
این قضیه برمی گرده به Meissner Effect .لینک زیر چند فیلم در مورد ابررسانایی داره.
http://www.fys.uio.no/super/levitation/
توی قسمتی از ویکی پدیا نوشته بود که در حقیقت ابررسانایی باعث میشه میدان مغناطیسی که یک رسانا داره رو از بین ببره (احتمالا تعریف فنی ابر رسانایی این باشه که از بین بردن کامل میدان مغناطیسی یک رسانا)
من که به فیلم ها نگاه کردم چیزی متوجه نشدم دوستان یه توضیح بدن که چرا جسم دوم بر بالای جسم ابر رسانا معلق میشه؟
در اصل شما وقتی یک جسم ابر رسانا رو در حضور یک میدان مغناطیسی قرار می دید، این جسم ابررسانا همه شار مغناطیسی رو از خودش بیرون می رونه. ولی در نزدیکی سطح ابر رسانا در یک فاصله خیلی جزئی (معروف به London Penetration Depth) این میدان مغناطیسی کاملا به بیرون رانده نمیشه.
توی این قسمت که هنوز کمی میدان مغناطیسی وجود داره، یک جریان الکتریکی القا میشه که میدان مغناطیسی که از این جریان بوجود میاد، میدان مغناطیسی وارد شده به ابررسانا رو خنثی یا بهتر بگیم دفع می کنه.
پاسخ سوال شما هم در همین قسمت هست، حتما تا حالا شده دو قطب همنام آهنربا رو به سمت همدیگه ببرید و ببینید همدیگه رو دفع می کنند. اینجا هم همین اتفاق می افته، میدان مغناطیسی آهنربا و میدان القایی در ابررسانا همدیگه رو دفع می کنند، و باعث میشه آهنربا بتونه به طور شناور در بالای ابررسانا قرار بگیره.

Bookmarks