نمی دونم چرا همش به فکر اینم که ابر رسانا ها قبل از ورود کامپیوتر های کوانتمی می تونن تحولی رو برای چند مدت در پردازش اطلاعات برای ما به ارمغان بیارن.!
وقتی صحبت از گردش بینهایت یک جریان در یک ابررسانا می شه ایا وقتی که علم به ابر رسانا کردن یک نیمه رسانا دست پیدا کنه میشه گفت که پردازنده هایی با بی نهایت بار 0 و 1 در یک ثانیه خواهیم داشت؟!نکته جالبی که عنوان شد و تا حدی (حداقل برای من) عجیب بود، این بود که الان تلاش در تولید ابررساناها از نیمه رساناها و مخلوط کردن قابلیت های این دو با هم بود.
اگر نه، پس تاثیر این دستاورد می تونه توی چه چیزی مشاهده بشه؟
پس کابل هایی که به عنوان ابررسانا از اونها استفاده می شه چرا برای انتقال اطلاعات استفاده می کنند؟!(حتی اگر درمحیط های ازمایش گاهی هم بشه یه تست کوچیک کرد بنا بر تعوری هایی که وجود داره به احتمال زیاد بیاد حجم زیادی از اطلاعات رو انتقال بده.)اینکه صحیح نبوده ... چون اصلا برای داشتن پهنای باند 6 گیگابیت در ثانیه نیازی به ابر رسانا نیست! همین پورت های SATA 3 هم خودشون پهنای باند (البته تئوری) 6 گیگابیت در ثانیه دارند. با فیبر نوری که به خیلی بیشتر از این هم میشه دسترسی داشت.
این کابل ها کجا ها استفاده می شه؟
http://en.wikipedia.org/wiki/File:CE...s-p1030764.jpg
بی صبرانه منتظر این تحول هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن احساس می کنم تا حدود پنج سال دیگه، اخباری در راستای استفاده از ابررساناها در ساخت قطعات الکترونیکی خواهیم شنید، ولی اینکه یک تحول واقعی برای عموم ایجاد بشه، بعید می دونم به این زودی چنین اتفاقی بیفته.
واقعا از همه دوستان ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه هر حال اینا هم چیزایی بود که ما میدونستیم! امیدوارم مفید واقع بشه. اگه سوالی هم در رابطه با قطارهای ماگلو و نحوه کار اونها داشتید تا حدودی میتونم بهتون کمک کنم.
فقط می مونه که نیروی اولیه این قطار از کجا میاد و این که برای خنک نگه داشتن این ابررسانا ها از چه تکنولوژی استفاده می کنه؟از همچین تکنولوژی ای در قطارهای ماگلٍو (Maglev) نیز استفاده میشود و امروزه قطارهای ماگلو با سرعت های بسیار بالا ( مثلا قطار ماگلو چین از شهر شانگهایی تا فرودگاه بین المللی پودانگ با حداکثر سرعت 430 کیلومتر در ساعت و قطار ماگلو ژاپن با سرعت 500 کیلومتر در ساعت! ) در تردد هستند با همین خاصیت مغناطیسی و بنابراین چنین قطارهایی اصلا نیاز به موتور ندارند! به همین دلیل بسیار کم صدا هستند و تنها صدایی که ممکنه به گوش برسه صدای شکافت هواست و نه صدای موتور و جود داره و نه صدای ترمز و نه صدای ریل! چون این قطارها به ریل نچسبیدن و بالاتر از ریل به صورت معلق حرکت میکنند!
خود مهندسین این قطارها به شوخی میگن تنها قطعه ی متحرک این قطارها درب های اونهاست که باز و بسته میشه.
یه موضوع دیگه: این قطار ها تا چه حد ظرفیت سوار کردن مسافران رو دارن؟(خوب به هر حال وزن قطار و مسافران در یک حد خواهد شد که بر نیروی گریزنده بین اهنربا و سوپررسانا غلبه خواهد کرد.)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks