برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام محمد علی عزیز
این تاپیک مربوط به فیزیک نوین میشه و از علم و دانسته های من خارجه
اما خوب می تونم بت کمک هایی بکنم رسیدن به ابر رسانا ها و از بین بردن مقاومت الکتریکی بسیار مشکل هست همون طوری که خودت هم توضیح دادی به سادگی نمیشه بهش دست پیدا کرد پس نمی تونه به هیچ عنوان درون قطعه هایی که در بازار موجود هست قرار داشته باشه
تغییر فاز یک ماده بسیار گران است و برای تغییر فاز ماده های خالص می بایستی هزینه های هنگفتی بنا بشه که این موضع اساس و پایه ابر رسانا ها هست
استفاده از نیتروژن مایع یا هلیوم تنها و تنها برای خنک کردن قطعات هست زیرا در صورتی که قصد و هدف ابر رسانایی بود هیچ COLD BUG نباید وجود می داشت؟ و دلیل COLD BUG هم مشخص هست زیرا پایین تر از یک دما دیگر ترانزیستور ها توانایی انجام محاسبات رو ندارند!!
تا اونجایی که من اطلاع دارم از ابر رسانا ها در شتاب دهنده ها بسیار استفاده میشه که بزرگ ترین ازمایشگاه شتاب دهنده ها در اروپا هست و به دلیل اینکه برای این کار نیاز به دقت زیاد هست از این نوع رسانا ها استفاده می کنند
امید وارم علم محدود من دارای غلط و ایراد نباشد خوشحال میشم دوستان در صورتی که می تونند رو تکمیل کنند این کار رو انجام بدند
با تشکر
معین

Bookmarks