ادمو یاد مردن میندازه
کاربر شهرسختافزار
ادمو یاد مردن میندازه
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من عضو هستم
کاربر شهرسختافزار
من تازه ثبت نام کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ام
کاربر شهرسختافزار
سلام . من کارت اهدا اعضا را دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
من اهدا کننده هستم یک مسافر
2 سال پیش ثبت نام کردم و الان کارتشو دارم و اونو روی بقیه ی کارتام گذاشتم!!!
تا اینکه بلافاصله پخ..پخ...
masoud7khat (16-11-12), mehrdad_ab (09-10-12), mpooyan (12-11-12), Shahryar (09-10-12), عمو-509 (05-12-12)
حرکت قشنگیه و بسیار لذت بردم
من هم 2 سال پیش عضو شدم البته کارتم گم شده و باید اقدام کنم کارت جدید بگیرم البته اون جایی که من عضو شدم بودم سایتش iran-ehda بود. این همونه؟
اگه همونه اون 10 تا رو بکنید 11 تا :دی
hosentc (24-11-12), mehrdad_ab (10-10-12), Rezasam1 (11-10-12), Shahryar (10-10-12)
|
|
कभी हार
بله فرجام هست همین سایت هست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farjam1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 تا ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
hosentc (24-11-12), mehrdad_ab (11-10-12), Rezasam1 (11-10-12)
عضو VIP شهرسختافزار
با درود . من هم از طریق همین فروم حدود 2 سال و نیم پیش اقدام به ثبت نام کردم و فکر میکنم 6-7 ماه بعدش کارتم اومد در منزل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hosentc (24-11-12), mehrdad_ab (11-10-12), Shahryar (11-10-12), smrbh (11-10-12)
کاربر شهرسختافزار
شدیم 13 تا
mehrdad_ab (14-10-12), Shahryar (12-10-12)
کاربر شهرسختافزار
این کار حرومه
روز قیامت بر دهان ما مهر زده میشه و این اعضای بدن ما هستن که شهادت میدن . آیه قرآن هم داریم در این مورد
مثلا اگه من چشممو یا کلیه یا دستمو به یکی اهدا کرده باشم که اون دنیا کارای اون طرف به پای من نوشته میشه
مثلا دسته من میگه من تو اتوبوس به فلان چیز خوردم یا توی فلان جاها رفتم با فلان چیزا بازی کردم بعد من به اون مامور جهنم میگم آقا دروغ میگه به خدا من 20 سالم بود مرگ مغزی شدم اینایی که این میگرو من اصلا یادم نمیاد یه کس دیگه انجام داده . جناب سروان جون بچت
مامور جهنمم میگه من این حرفا سرم نمیشه قیف را بیاورید
بعد من میگم به خدا سوگند اگر ماه را در دست چپم و خورشید را در دست راستم
اینبار مامور جهنم میگه خورشید را بیاورید که من میگم آه نه ..... گفتم میگویم میگویم
کلا کار درستی نیست و حرامه
بیاید بجای اینکه اعضای بدنمونو اهدا کنیم آدم درست و نماز خونی باشیم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks