به نام انسانیت ؛ زیباترین رسم ها ...
اگه یادتون باشه نزدیک به دو سال پیش با پشتیبانی از موسسه حمایت از کودکان سرطانی ( محک ) حرکتی را با کمک هم در شهر سخت افزار پایه گزاری کردیم ؛استفاده از بازدیدکنندگان و جامعه عظیم مجموعه برای حرکت های انسانی ...
پشتیبانی از محک با قرار دادن بنر این مجموعه در شهر سخت افزار همراه شد و تا به امروز که بنر همچنان هست بیش از 26 میلیون نفر بازدید کننده داشته ...
و امروز مفتخریم که حرکت دیگری را نیز در این جهت به کمک شما همراهان انسان دوست به صورت رسمی در مجموعه شهر سخت افزار شروع کنیم و امیدواریم با حمایت شما بتونیم در حد خودمون موثر باشیم !
تا حالا فکر کردید بعد از مرگتون ، بدنتون دفن و طی چند هفته لاشه بدن شما تجزیه و نابود میشه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما میدونید همین شما عزیزان میتونید اعضای بدنتون را بلافاصله بعد از مرگتون به افرادی که نیاز به عضو دارند داده و اون ها را از بیماری و یا حتی مرگ نجات بدید ... ؟
در صورت تمایل به این کار می توانید با رفتن به سایت www.ehda.ir درخواست کارت اهدای عضو ( با قابلیت انتخاب چه اعضایی ) کنید و سپس خانواده خودتون را در جریان بگذارید چون در هر صورت نیاز به رضایت اون ها برای این کار هست . لازم به ذکر است که در این رابطه باور های بسیار بدی در ایران من جمله تیکه تیکه شدن بدن وجود داره که هر چند از دیدگاه شخصی بنده ولو اینکه تیکه تیکه هم بشه هیچ اهمیتی نداره چون وقتی من نوعی وقتی مرده ، دیگه تیکه یا سالم به چه دردی میخوره اما با این همه با توجه به حساسیت های خانواده ها روی این موضوع لازم به ذکر است که بدن اهدا کننده تیکه تیکه نخواهد شد و عضو داخلی درآورده و سپس بخیه میشه بدن [ پیشنهاد میکنم قسمت های مختلف سایت اهدای عضو را بخونید در این رابطه ]
بنر سایت اهدای عضو هم توسط رضا عزیز ( Rezasam1 ) طراحی شد و از الان روی سایت قرار گرفت .
از دوستانی که قبلاً یا الان در این سایت ثبت نام کردند درخواست میشه که در این تاپیک اعلام کنند تا این حرکت رونق بیشتری بگیره ...
به امید اینکه در انــســـانـیــت مـــوثـــر باشیم ...
شـــهریار به نمایندگی از تیم مدیریت شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks