ادمو یاد مردن میندازه
ما همه تحت تاثیر کلام تو قرار گرفتیم
ادمو یاد مردن میندازه
|
شهریار جان من الان رفتم تو سایت اینو زده
لذا با توجه به تاریخ تکمیل فرم وضعیت کارت شما در حالت " طلایی " شماره قرار دارد.
تاریخ ارسال کارت:1391/07/23
به نظرت کاری باید بکنم؟
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
سلام من عضو هستم
من تازه ثبت نام کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ام
سلام . من کارت اهدا اعضا را دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا به حال 34 نفر...
ممنون از شما دوستان گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز رفتم و دیدم کارتم در وضعیت طلایی هست ولی متاسفانه چیزی هنوز به دست من نرسیده و تاریخ ارسال نخورده :
دوست گرامی، آقای شهريار باراني
با عرض سلام و سپاس از نیت خیر خواهانه شما
شما در تاریخ " 1391/06/20 " فرم اهدای عضو را تکمیل نموده اید و زمان لازم برای تائید اطلاعات ، چاپ کارت و ارسال آن برای شما در حدود چهار الی پنج ماه می باشد.
لذا با توجه به تاریخ تکمیل فرم وضعیت کارت شما در حالت " طلایی " شماره قرار دارد.
تاریخ آخرین درخواست کارت:1391/06/20
تاریخ ارسال کارت:
این تاپیک باید بیاد بالا ، دوستان شهر سخت افزاری ببینیم چه میکنید ، اینجا از صحنه های اورکلاک ، سخت افزار و ... خیلی مهم تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ravegoat (22-12-13)
|
همونطور كه يروز به دنيا اومديم يه روز هم از دنيا ميريم من اولش اصلا نميخواستم ثبت نام كنم ولي ديدم مرگ براي همست
اميدوارم خداازمون راضي باشه
سلام
منم کارتشو دارم چند سالی هست.....
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
Shahryar (24-12-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks