خب به ما هم یاد بدید که چطور از nat استفاده کنیم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خب به ما هم یاد بدید که چطور از nat استفاده کنیم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام.
خوب دوستان شما میتونید با pppoe هم همیشه وصل باشید.
مثل خود من.
شما کانکشن pppoeتون رو ببرید داخل مودم.
اینجوری با روشن کردن مودم شما مستقیما وصل میشید به اینترنت.
فقط کافیه توی تنظیمات مودم یوزر و پستون رو وارد کنید ( در قسمت pppoe ).
موفق باشید.
ripek (03-03-10)
کاربر شهرسختافزار
چجوری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با اجازه به همين تنظيمي كه فرموديد ميگن NAT ديگه اسمش pppoe نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (03-03-10)
چه فرقی داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uplink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی شما یوزر و پس pppoe داشته باشین هم میتونین کانکشن بسازین و هم میتونین این کانکشن رو ببرین توی مودم.
درضمن در مودم هم با همین اسم pppoe هست.
پس فرقی نداره دیگه، هرکس بخواد میتونه کانکشن جدا داشته باشه و هرکس هم نخواد میتونه داخل مودم واردش کنه.
حالا اشکال این کجاست ؟
ripek (03-03-10)
کاربر شهرسختافزار
بهتره از اول پست رو بخونيد تا متوجه بشين چرا بهش ميگن NAT و pppoe نميگن ! منم ميدونم كه ميشه توي modem كانفيك كرد! كيه كه ندونه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
uplink جون بگو چه جوری nat کنم؟
کاربر شهرسختافزار
امير جان توي pageمربوط به كانفيگ مودمت برو و همون user & pass ي كه وارد ميكني توي pppoe اونجا وارد كن ! سادس و اگه مشكلي برخوردي بازم بگو داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.45 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ما هم آقا اردلان رو دوست داريم ! اگه لحنه تندي بوده ايشالا كه ميبخشند
amir.45 (04-03-10), Labyrinth (04-03-10), ripek (05-03-10), Saeed-Milan (04-03-10)
uplink جان وقتی تاپیکی زده میشه منظور گرفتن اطلاعات یا دادن اطلاعات هستش اما شما اومدی یه سوالی پرسیدی و می خوای سطح علمی بچه ها رو در این ضمینه بسنجی (من اینطور برداشت کردم) و باعث شده کمی سوتفاهم پیش بیاد ... بهتر بود چندتا مقاله و یک سری اطلاعات مفید مینوشتی (بالاخره سواد و تجربه به همین درد میخوره دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) تا همه استفاده کنند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks