خب به ما هم یاد بدید که چطور از nat استفاده کنیم؟؟؟:1. (23):
Printable View
خب به ما هم یاد بدید که چطور از nat استفاده کنیم؟؟؟:1. (23):
سلام.
خوب دوستان شما میتونید با pppoe هم همیشه وصل باشید.
مثل خود من.
شما کانکشن pppoeتون رو ببرید داخل مودم.
اینجوری با روشن کردن مودم شما مستقیما وصل میشید به اینترنت.
فقط کافیه توی تنظیمات مودم یوزر و پستون رو وارد کنید ( در قسمت pppoe ).
موفق باشید.
چجوری؟نقل قول:
با اجازه به همين تنظيمي كه فرموديد ميگن NAT ديگه اسمش pppoe نيستنقل قول:
uplink جون بگو چه جوری nat کنم؟
چه فرقی داره ؟نقل قول:
وقتی شما یوزر و پس pppoe داشته باشین هم میتونین کانکشن بسازین و هم میتونین این کانکشن رو ببرین توی مودم.
درضمن در مودم هم با همین اسم pppoe هست.
پس فرقی نداره دیگه، هرکس بخواد میتونه کانکشن جدا داشته باشه و هرکس هم نخواد میتونه داخل مودم واردش کنه.
حالا اشکال این کجاست ؟
بهتره از اول پست رو بخونيد تا متوجه بشين چرا بهش ميگن NAT و pppoe نميگن ! منم ميدونم كه ميشه توي modem كانفيك كرد! كيه كه ندونه ؟نقل قول:
امير جان توي pageمربوط به كانفيگ مودمت برو و همون user & pass ي كه وارد ميكني توي pppoe اونجا وارد كن ! سادس و اگه مشكلي برخوردي بازم بگو داداشنقل قول:
اتفاقا بنده خوب هم خوندم.نقل قول:
شما داری میگی isp این کار رو میکنه درصورتیکه به isp ربط نداره و انتخاب این با خود user هست.
اخه برادر من NAT کجا PPPOE کجا !!!!نقل قول:
ببینید PPPOE یک نوع پروتکل هست به زبان ساده یک نوع کانکشن هست برای کانکت شدن شما به ISP
حالا این مدل میشه دو نوع باشه
یا تو مودم تنظیم بشه که به محض اینکه مودم روشن شد خود مودم به ISP وصل میشه و با کامپیوتر شما شبکه میشه که در این حالت مودم ( روتر ) حکم NAT رو پیدا میکنه
دومین حالت اینه که شما کانکشن PPPOE رو بیاری و توی کامپیوترت درست کنی و به قولی کانکشن داشته باشی
حالا شما به من بگو کجای دنیا از NAT به عنوان پروتوکل برای کانکت شدن استفاده میشه؟