تا حالا فكرشو كردين چرا ISP ها pppoe كانفيگ ميكنن ! در صورتي كه ميتونن NAT ببندن؟
کاربر شهرسختافزار
تا حالا فكرشو كردين چرا ISP ها pppoe كانفيگ ميكنن ! در صورتي كه ميتونن NAT ببندن؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز تخصصت این که آدم رو بین زمین و هوا بزاری هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uplink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
NAT همون Network Address Translation هست فکر کنم بخاطر پراسسشه البته 1% مطمئن هستم.
ripek (03-03-10)
کاربر شهرسختافزار
سعيد جون خيلي يا اخلاقي !
نه هدفم اين نيست ! وقتي شما pppoe ميزني مجبوري كه بعد از روشن كردن كامپيوترت حتما dial كني
اما وقتي NAT ميزني هميشه با روشن كردن توي نت هستي !
اينجوري ممكنه يه نرم اقزار خودشو آپ كنه و كاربر مثلا game كنه ! پهناي ISP گرفته ميشه ! و اونا با pppoe جلوي اين اتفاق رو ميگيرن
ripek (03-03-10), Saeed-Milan (03-03-10)
کاربر شهرسختافزار
بابا بی خیال چقدر زود رنجی ما اینجا با هم دوستیم دوست که به این زودی دل گیر نمیشه در هر صورت ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uplink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و ممنونم برای اطلاعاتتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربون داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ما به از این باش که با خلق جهانی
ripek (03-03-10)
کاربر شهرسختافزار
پسر خوب من كه ناراحت نشدم ؟؟؟؟ واقعا گفتم خيلي اخلاقت خوبه دمت گرم ! جون خودم منظورم تعريف بود اصلا ناراحت نشدم ! تازه خوشم هم اومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uplink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخوب شکر خدا.راستی این NAT ربطی به Network Address Translation نداره
ripek (03-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه اين يه اصطلاحه ! مثل هميشه ايروني ها و اين حرفاي گنده ديگه ! nat server اصلا كارش اين نيست
کاربر شهرسختافزار
البته ISP ما دست ما رو باز گذاشته خودمون انتخاب کنیم pppoe باشه یا nat.
Saeed-Milan (03-03-10)
کاربر شهرسختافزار
آره دوست خوبم ! اما اصلا اونا نميفهمن ! خودتون هم ميتونيد confige كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (03-03-10)
مدیر سابق انجمن
جناب Uplink میشه بفرمایید چه تفاوتی وجود داره ؟
اگر بخواییم به صورت 24 ساعته وصل باشیم خوب به صورت PPPOE روتر رو کانفیگ میکنیم
ربطی به NAT که نداره
در ضمن ISP از خداشه ترافیکی که به ما داده تموم بشه چون داره پولش رو میگیره پس لزومی نمیبینه که این کارو بکنه
تمام دنبا از PPPOE استفاده میکنند !!
در تخصص شما شکی نیست ولی خوب بهتره یکم در تاپیک زدن رعایت کنید
ممنون
+makintash (03-03-10), nima_hl (03-03-10), saeed25 (04-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks