تاج (16-03-14)
درسته،یکی از دوستان من یک کتاب برده بود برای چاپ و واقعا سوادش رو قبول دارم،گفت آخر تفاهم نکردیم،خلاصه میگفت ناشر گیر داده بود یک سری از کلمات رو ترجمه کنیم در صورتی که اصلا قابل ترجمه نبوده و معنی عوض میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاج (16-03-14)
کاربر شهرسختافزار
همش زیره سره این اینترنته که هرچی میخوایم توش هست
خوبی کتاب فقط اینه که چشم رو ضعیف نمیکنه
ولی مانیتور لامصب چشو در میارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Administrator
نظرات دوستان در موارد مختلف درسته
ولی من میخوام در حوزه ادبیات این رو مطرح کنم که ما در طی سال های گذشته چند کتاب "قابل مطالعه" در این حوزه داشتیم؟
چرا هنوز پر فروش ترین های ما مربوط به آثار چهل پنجاه سال پیشه؟
متاسفانه شمار کتاب هایی که در زمره کتاب های عالی قرار بگیرند در دهه های اخیر بسیار کم شده. مخصوصاً افراد داخل کشور که برای چاپ آثارشون با مشکلات زیادی مواجه اند.
از ممیزی های فراوان و نامعقول بگیر تا ...
و افسوس که معدود نویسندگان خوب ما هم در خارج از کشورند (یا به خارج کوچیدند!)
عباس معروفی در آلمان است و نوشته هایش با دشواری های فراوان در ایران چاپ میشه.
یا مثلا عبدالله قادر که در هلند زندگی میکنه و کتابهاش جزء پرفروش ترین هاست و آثارش حدودا به 30 زبان دنیا ترجمه شده به غیر از فارسی!!
البته اینها همه بحث کوچکی از مشکلات بزرگ کتاب در ایرانه و خیلی از دلایل دیگه هم به خود ما برمیگرده.
اگه فرصتی بود حتما بحثو ادامه میدیم با هم.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
سلام مجدد
البته دوستان از حق نگذریم در سالهای اخیر هم کتابهای پر مخاطبی به چاپ رسیده کتابهایی که گاهها به چاپ 50 ، 80 و یا حتی بالای 100 بار رسیدند(مثل کتاب دا)
ولی من فکر می کنم مشکل اصلی تو کشور ما اینه که اگه کسی بخواد کتابی رو چاپ کنه باید یه هزینه ای رو خودش متقبل بشه! یعنی وقتی کتابی رو برای چاپ پیش انتشاراتی ها ببری اول یه سهمی رو مشخص میکنند تا ازت بگیرند و چاپ کتاب درآمد چندانی نداره ، بعبارتی فکر می کنم شغل نویسندگی تو کشور ما تعریف نشده باشه (شغل: کاری که به ازای اون بتونید خرج زندگی رو درآورید)
*MoJtAbA* (15-03-14), life24 (15-03-14), M A H R A D (16-03-14), تاج (16-03-14)
اولین این که این جا ایرانه رابطه ی زیادی بین سواد و شغل وجود نداره! اگه دقت کنی پولدارترین آدما تو ایران همون بی سواد ترینا هستن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما این که کی گفته کارای استخدامی آسونن و چیز زیادی از آدم نمی خوان؟!
قبلنا میگفتیم #علم بهتر است یا ثروت؟
اما الان من میگم #کتاب بهتر است یا پیتزا؟
عزیزان:از ملتی ک علمشون کپی میکنن وبعدش ادعای تولید علم!خب چه انتظاری میشه داشت؟غیراینکه خودمون گول میزنیم
تاوقتی نظام تدریسمون این باشه ودانشگاههامون اینجوووورپولکی نتیجه ش میشه((بساط کتاب لب پیاده رو))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز هدف من از این بحث و نتیجه گیری در رابطه با چرایی نخواندن کتاب هست.نه چگونگی پولدار شدن و اینکه چه افرادی بیشتر پول دارن.
در هر حال از نظر من کسی که هدفش کسب در آمد هست ، اگر قید درس رو بزنه و از سن کم بره تو بازار ، خیلی راحت وضع از اونی که فکر کنه بهتر میشه و راه مشخصی داره .
بنده چند سال از نزدیک با یک سری شغل ها در ارتباط هستم،چندین سال هست که ارگان ها بخش های IT شون کاراهاشون رو واگذار می کنن به شرکت های پیمانکار.دوما این که کی گفته کارای استخدامی آسونن و چیز زیادی از آدم نمی خوان؟!
از سخت افزار و نرم افزار گرفته تا شبکه و ..... .
مثلا یک کارمند بانک آیا هر روز با چالش جدید و مباحث جدید روبرو میشه و نیاز به به روز رسانی علم خود داره؟
به نظر من اصلا تخصص خاصی نمیخواد! شما در بانک تشریف ببرید ،کسانی که پشت باجه هستند ، هر کدام از رشته های تحصیلی متفاوت هستند.
حالا این مثال بود و در همه ارگان ها صدق میکنه این قضیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 16-03-14 انجام شده است
|
|
به نظر من برمیگرده به همون قضیه علم یا ثروت! تو ایرانم متاسفانه اونقدی که به ثروت توجه میشه به علم توجه نمیشه(مخصوصا از طرف دولت)
نظر من بود البتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.................................................. ...............
*MoJtAbA* (16-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks