Administrator
خوشحالم که همه دارن نظراتشون رو مطرح میکنن. بحث جالبیه.
یکی از دوستان به قیمت کتابها اشاره کرد، به نظر من قضیه کتاب بیشتر از اینکه به بالا و پایین بودن قیمتها مربوط باشه مربوط به نوع فرهنگ ماست.
متاسفانه ما عادت نداریم که بخشی از درآمد ماهیانه مون رو به کتاب (و کلاً کالاها و خدمات فرهنگی و هنری) اختصاص بدیم.
یعنی مثلا 20 هزار تومان از نظر ما برای یک کتاب خیلی زیاد میاد ولی اگه بریم رستوران ممکنه چندبرابر این قیمت رو هزینه کنیم و اصلا هم بهش توجه نکنیم.
چون فرهنگش برای ما جا نیفتاده، یا اصلا بهش فکر نکردیم که پولمون رو چقدر و کجا داریم خرج میکنیم؟ و سهم فرهنگ این وسط کجاست؟ یا اصلا ارزشش رو داره که خرجش کنیم؟
گذشته از همه اینها یک مسئله مهم تر وجود داره و اون خود اصل فرهنگ کتابخوانی است. که این هم دلایل فراوانی داره. به نظر من بیاید روی همین موضوع تمرکز کنیم و بحث کنیم.
یکی از دلایل میتونه این باشه که انقدر ما رو از دوران کودکی به مطالعه اجباری وا داشتند که به نوعی نسل ها "کتاب زده" بار میان!
انقدر ما رو تحت فشار برای مطالعه و تکلیف گذاشتن که وقتی درس ها تموم میشه دوست داریم مثل یک زندانی از زندان کتابها فرار کنیم!
و البته یک دلیل مهم تر در ذهنم هست که ایشالله بعد از نظرات شما مطرح خواهم کرد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهراد جان با حرفات مخالف نیستم . ولی همین 20 تا 60 تومن برای یک دانشجو که پدرش کارمنده خیلی زیاده . کلا در آمد قشر زیادی از جامعه با هزینه هایی که دارند نمیخونه . به نظرم دولت روند حمایتی روی کتاب نداره .نواقص سیستم آموزشی واقعا زیاده حتی دانشگاه های ما مطالبی که به دانشجو ارائه میدن درواقع قدیمی و کاربردی نیست .
*MoJtAbA* (16-03-14), life24 (16-03-14), M A H R A D (17-03-14)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
مشکل ترجمه همیشه یکی از مشکلات جدی برای ما بوده ، واسه همین اینجا حتی اگه کسی تو علم پیشرفتی هم داشته باشه به سختی میتونه اون رو به دنیا ارائه بده ، چون تو کنفرانسها یا چاپ اون تو مقالات و کتابهای مختلف به زبان انگلیسی واقعا به مشکل می خوره و شاید معنی و مفهوم اصلی مطلب کلا از بین بره.
به هر حال مطالعه مفید ، خیلی خوبه ، پس بیایید حداقل هفته ای یه کتاب رو بخونیم تا حداقل ساعت مطالعه ما ایرانیها این قدر پایین نباشه .
*MoJtAbA* (16-03-14)
خوب آقای مهراد هم همین رو فرمودند که برای ما هزینه کردن برای کتاب خیلی سخته ، یعنی وقتی شهریه دانشگاه مثلا 800 هزار تومن باشه خیلی ها می رن دانشگاه ولی حاضر نیستند 100 هزار تومن پول کتاب بدن و این همون احساس نیاز نکردنه و نبودن فرهنگ مطالعه به هر قیمتی (مطالعه صرفا خواندن و خریدن کتاب نیست که بگیم هزینش زیاده ، مثلا خواندن روزنامه یا امانت گرفتن کتاب از کتابخانه ها هم زیاد تعریفی نداره )
در ضمن امروزه کارمندان جزء قشر مرفه اگه به حساب نیان ، جزء اقشار کم درآمد هم حساب نمیشن !!!
*MoJtAbA* (17-03-14), M A H R A D (17-03-14)
|
|
بله کارمندان نسبت به هزینه ها و محاسبه سر انگشتی هزینه ها میفهمید . کافیه فقط هزینه اجاره مسکن و پوشاک و خوراک رو حساب کنید . بعضی ها با اینکه هر دو زوج کار میکنند فقط میتونند هزینه ها رو پرداخت کنند . دولت و ارگانهای مربوطه باید فرهنگ سازی و حتی سوبسید بده . همینطور کتاب های بیشتری در اختیار کتابخانه های عمومی بگذاره .
*MoJtAbA* (17-03-14)
دقیقا نکته همین جاست! از بچگی از ما پرسیدن:" علم بهتر است یا ثروت؟" در حالی که توی کشورای پیشرفته اگه بخوان موضوع انشا به دانش آموزا بدن میگن:" علم و ثروت بهتر است یا جهل و فقر؟" (البته چون جواب واضحه دیگه این سوالو نمی پرسن!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی کشور ما علم و ثروت کاملا از هم جدا هستن و رابطه ای بینشون وجود نداره در صورتی که توی کشورای پیشرفته یکی از راه های اصلی برای پول درآوردن کسب سواد و علم هست.
خب چرا ما کتاب نمی خونیم؟! وقتی خوندن کتاب نه تو شغل و درآمدمون تاثیری داره نه توی زندگی خصوصی مون(در مورد این که چرا کتاب برای زندگی خصوصی و اجتماعی یک ایرانی فایده ای نداره اگه بخواین می تونم توضیح بدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مرض داریم الکی وقت و پولمونو هدر بدیم برای کتاب؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی هدفش کسب درآمد نیست؟! بدون پول میشه زندگی کرد؟!
آی گل گفتی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا آخرای دبستان از کتاب خوندن خوشم میومد. عضو کتابخونه ی محله مون بودم و همیشه کتابای علمی و رمان می خوندم! بعد از ورود به راهنمایی و سنگین شدن درسا(آخه ما سمپاد بودیم خیلی فوق برنامه بهمون درس می دادن) کم کم از کتاب بدم اومد! تا جایی که دیگه آخرای دبیرستان آرزوم این بود که به جای چنگیزخان مغول بودم تا به جای کتابخونه های ایران کتابخونه های کل دنیا رو آتیش بزنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سال کنکورم که دیگه له شدیم با این درسا!
سلام،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا مهدی بنده به خاطر این که در خانواده زیاد گیر بهم نمی دادن و برای فعالیت هام آزاد می زاشتنم.بنده خیلی از راه ها رو رفتم جلو و آزمایش کردم. یعنی در سنین پائین تر
یک مدت خیلی درس خواندم
یک مدت اصلا نخواندم
یک مدت رفتم دنبال پول
به نظر من هم کار درست همین است.فرد باید راه های مختلف رو تست کنه و با تجربه خودش بفهمه کدام راه براش درسته.
پول خوب هست،و برای هر کس به نظر من مقدار تعریف و مشخص شده ای داره.
برای یک نفر یک خونه کافیست
نفر دیگر چند خانه
نفر بعدی چند ویلا و باغ
و برای نفر بعدی خرید یک شهر!
و ... .
از نظر بنده شما علم را با کسب درآمد یکی می دانید و این دو از هم کاملا جداست.
راه علم جدا و راه کسب در آمد جدا.
اصلا کسی که به هدف کسب درآمد بخواد کتاب بخره و بخونه به هیچ جا نمیرسه.
خارج از دنیای مجازی، خیلی دنیوی نیستم و بلاخره یک چیزی گیر میآد آدم بخوره. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پول و کسب در آمد برای هر فردی حد و مرز مشخص شده خودش رو داره. و این کاملا بحثش جداست مثل اینکه بگیم کتاب بهتره یا ماشین؟
کتاب یا غذا؟ هر کدام راهشان جداست
سلام آقا مهرداد،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صحبت های شما کاملا صحیح و کامل
بنده هم موافقم یکی از دلایل نخواندن کتاب در سن بالاتر این هست که برای فرد یک قفس درست میکنند و می گویند برای رهایی از قفس باید از سد این کتاب ها بگذری و وقتی از سد کتاب ها گذشتی و قبول شدی در دروس.تو آزاد هستی از قفس.
و این باعث میشه فرد اصلا فکر نکنه که باید بعد از دوره دانش آموزی هم درس بخونه.
اما فردی که سن کمی داره و دوره دانش اموزی رو طی میکنه،آیا دادن اختیار برای اینکه خودش درسش رو بخونه و صرفا با نصحیت و ارشاد کردن آیا اون فرد در سنینی که بیشترین میل رو به تفریح و بازی داره این کار رو انجام میده؟
دانش + آموز ==> یعنی دانش رو به زور باید تو مغز فرد کرد.چون اصلا در اون سنین قدرت تصمیم گیری راه درست رو نداره.
من نمی گم کتک زدن و تنبیه بدنی و روحی و از این چیزها .. نه!
اما این طوری هم آزاد بزاریشون میشن نسل مدرسه رفته این روزها.. وضع سوادی شون فوق العاده افت کرده نسبت به دهه 60
حالا جدای از صحبتهای بالا دوستان گرامی می تونن بگن خودشون به طور میانگین در روز چقدر مطالعه دارن ؟(غیر از مطالعات اجباری مثل خوندن کتابهای درسی و دانشگاه و . . .)
من خودم در هفته تقریبا 10 ساعت مطالعه دارم بیشتر از اون هم نه وقتش رو دارم نه احساس نیاز می کنم که کتابی رو بخونم .
*MoJtAbA* (17-03-14), M A H R A D (18-03-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks