سلام كيهان جان خوبي ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keihan550 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون از رسيدگي مطالب خواندن تاپيك ها و پست هاي مختلف هست درسته ؟ ببينيد من Administrator و وب مستر اين مجموعه هستم و دارم خدمت ميكنم به دوستان نه Super Moderator يا مدير انجمن خاصي و موضوعات و پست ها كنترلش با بنده نيست و دوستان مدير ، همكار و مديران ارشد هستند كه زحمت اين كار را ميكشند . اما خوب جداي از وظيفه بنده علاقه خاصي به ديدن موضوعات انجمن دارم و از اين رو هست كه موضوعات انجمن را ميبينم البته يك چيزي را يادم رفت اينكه من تقريبا بيشتر تاپيك ها و حتي پست هاي انجمن را مرور ميكنم هر روز و دقيق ترين آمار هاي انجمن را ميگيرم اگه جاي خاصي را سراغ داريد كه بنده سر نميزنم بگيد ( دقت كنيد بنده فعاليت و رسيدگي آشكار در اكثر انجمن ها سعي مي كنم نداشته باشم چراكه كاربران اين طوري راحتي بيشتري احساس مي كنند ) .
اما تاپيك ها و موضوعات مربوط به بنده شامل انجمن هاي بالاي فروم هست كه فكر نميكنم تاپيك انتقاد يا پيشنهادي زده شده باشه و من رسيدگي نكرده باشم و سعي كردم در كمترين زمان به اون ها پاسخ بدم كه الان نمونه هاش توي انجمن انتقادات هست .
مشكلات خودم را هم فكر مي كنم روش ميگم . بيشتر دوست دارم از نظر كاربر فعاليتم را بدونم تا خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از نقدتون كيهان جان
قربانت شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks