خیلی کم مطالب را رسیدگی میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلات خودت رو بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
خوب دوست عزيزم سعيد جان هم به سلامتي امروز رفتند و تا مدت زيادي پيش ما نيستند . آرزوي موفقيت و شادماني براشون داريم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
====================================
از همين لحظه با اجازه ساير دوستان از تمامي كاربران ، مديران و ... ميخوام كه فعاليت بنده حقير را نقد و نكات مثبت و منفي اي اگر در فعاليت بنده ديديد بگيد بنده هم گوش مي كنم و سعي در بهبود فعاليت خودم دارم . ديگه رك تر از اين نميتونم بگم و اين را بدونيد در اين نقد اگه واقعا نكات بدي هست و مطمئن باشيد كه بنده از آدم هايي نيستم كه از انتقاد از فعاليت و يا ... بنده دلگير و يا ناراحت بشم چون هر كسي يا بهتر هست بگم هر انساني 100% خوب نيست و قطعا نكات بد و قابل بهتر شدني وجود داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هيچ آدابي و ترتيبي مجو | هر چه مي خواهد دل تنگت بگو
بنده در خدمت تك تك دوستان هستم ...
موفق باشيد
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
همکار سابق انجمن
خیلی کم مطالب را رسیدگی میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلات خودت رو بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (03-03-08)
یک بدی داری و هزاران خوبی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدی رو اول می گم
یکم دیر به دیر تو یاهو انلاین میشی ، دیر جواب میدی
خوبی ها :
با معرفتی ، رک هستی منم از این رک بودنت خوشم می یاد ( البته همیشه بی پروا بودن خوب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اصفهانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و ....
راستی یک چیز رو یادم رفت تو بدی ها بگم ، حس میکنم به همه شک داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنکه پرسشهای پراکنده در وادی های گوناگون را همزمان می پرسد ، تنها می خواهد زمان و نیروی استاد را تباه کند.
اینم نقد من.با پوزش از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خب اقای شهریار خان
یه تشکر به شما و به تیم مدیریت بابت زحمات که در انجمن کشیدید و میکشید
بنده انتقادی ندارم و بی نهایت از زحمات شما و همکارانت سپاسگذارم
Shahryar (03-03-08)
همکار سابق انجمن
اصفهانی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول منم اصفهانیم
زير ديپلم حرف بزنم ما هم بفهميم محمد جون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (03-03-08)
कभी हार
سلام كيهان جان خوبي ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keihan550 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون از رسيدگي مطالب خواندن تاپيك ها و پست هاي مختلف هست درسته ؟ ببينيد من Administrator و وب مستر اين مجموعه هستم و دارم خدمت ميكنم به دوستان نه Super Moderator يا مدير انجمن خاصي و موضوعات و پست ها كنترلش با بنده نيست و دوستان مدير ، همكار و مديران ارشد هستند كه زحمت اين كار را ميكشند . اما خوب جداي از وظيفه بنده علاقه خاصي به ديدن موضوعات انجمن دارم و از اين رو هست كه موضوعات انجمن را ميبينم البته يك چيزي را يادم رفت اينكه من تقريبا بيشتر تاپيك ها و حتي پست هاي انجمن را مرور ميكنم هر روز و دقيق ترين آمار هاي انجمن را ميگيرم اگه جاي خاصي را سراغ داريد كه بنده سر نميزنم بگيد ( دقت كنيد بنده فعاليت و رسيدگي آشكار در اكثر انجمن ها سعي مي كنم نداشته باشم چراكه كاربران اين طوري راحتي بيشتري احساس مي كنند ) .
اما تاپيك ها و موضوعات مربوط به بنده شامل انجمن هاي بالاي فروم هست كه فكر نميكنم تاپيك انتقاد يا پيشنهادي زده شده باشه و من رسيدگي نكرده باشم و سعي كردم در كمترين زمان به اون ها پاسخ بدم كه الان نمونه هاش توي انجمن انتقادات هست .
مشكلات خودم را هم فكر مي كنم روش ميگم . بيشتر دوست دارم از نظر كاربر فعاليتم را بدونم تا خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از نقدتون كيهان جان
قربانت شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Keih@n.G (04-03-08)
कभी हार
سلام داش امير خوبي ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از تمجيدتون اميدوارم لايق حرف هاتون باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببينيد در مورد ياهو اتفاقا موضوع مهمي را مطرح كرديد . ببينيد بنده با مسئوليت 3 سايت و يك انجمن براي اينكه بتونم با كيفيت كارم را انجام بدم نميرسم به ياهو زياد بيام و اينكه توي ياهو پشتيباني بدم بعدش هم مشكلي كه بنده بيشتر دارم براش اينه كه بنده از تابستون امسال به دليل سرعت تايپ بالا و زياد تايپ كردنم اعصابش آسيب ديده و واقعا هر روز كه ميام انجمن يا سايت يا مقاله مينويسم دارم از جون و بنيه سلامتيم مايه ميگذارم پس خواهش مي كنم حق بديد كه ديگه ياهو نتونم زياد بيام و پاسخ تك تك شما دوستان را بدم ، ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اينكه به همه شك دارم ، 100% رد ميكنم اتفاقا دوستان هميشه به بنده ميگند كه چرا زياد اعتماد ميكني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببينيد يك چيز اينجا پيش مياد كه فكر كنم درست حدس زده باشم . براي مثال شما يا يكي از عزيزان يك طرحي يك پيشنهادي و ... اي را مطرح مي كنيد طرح ممكن هست خوب باشه ولي ما براي هر كار كوچيكمون هماهنگي مي كنيم و انجامش ميديم با برنامه ريزي براي همين معمولا يك مدت اون كار ميمونه توي آب نمك بعد اينجا براي دوستان اشتباه پيش مي آيد كه من اعتماد نكردم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از نقدتون ، لطف كرديد
موفق باشيد
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (03-03-08)
از آنچه باعظمت است یا باید هیچ نگفت یا با عظمت سخن گفت و با عظمت سخن گفتن یعنی به دور از آرایش وآلایش .
با ارادت خالصانه به تمامی بچه های گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید pcnetwork
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks