به به بردارد عزيزم مهراد جان از امروز در خدمت شما عزيزان هستند .
نقد فعاليت كاربران با حضور مهراد شروع شد !
ممنون
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi Hero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مهدي جان خوبي عزيزم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده كي گفتم شاكيم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدي جان عزيزم امروز 15 هست درسته ؟! تا عيد 15 نوروز ديگه مونده بنده سعي مي كنم حتي تا قبل از 25 به دستتون برسونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از صحبتت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصم
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
به به بردارد عزيزم مهراد جان از امروز در خدمت شما عزيزان هستند .
نقد فعاليت كاربران با حضور مهراد شروع شد !
ممنون
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
دوستان سلام
خب دیگه نوبتی هم باشه نوبت ماست!
دوستان به دور از هرگونه تعارف و رو در بایستی میتونن بنده رو نقد کنند ( اگه قابل بدونند )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهشا بنده رو به عنوان یک دوست و یک کاربر معمولی پی سی نتورک ( و نه یک مدیر ) بدونید و نقد کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (17-03-08), I M A N (17-03-08), Labyrinth (17-03-08), PCminister (17-03-08), Shahryar (17-03-08)
چرا بیشتر پست هات شامل این جور جواب ها میشه ؟
دقیقا ، درست است و .....
بعد چرا انقدر باحالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقد ندارم این دوتا سوال رو جواب بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Administrator
سلام سید جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر خودم زیاد از این کلمات ( دقیقا و ... ) استفاده نمیکنم. شاید شما اینطور فکر میکنید! ( بقیه دوستان هم بگند خوشحال میشم)
ولی در کل خب آدم بعضی مواقع با نظر دیگران موافقه که بالاخره یه جور باید اینو اعلام کنه. منم همین کارو میکنم!
باحالی هم از خودتونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مهراد جان
اول از همه یه خسته نباشید جانانه از طرف من به شما به خاطر زحماتی که برای فروم کشیدی
دوم این که هیچ نقدی نیست
فقط یه عیبی داری : اونم اینه که پرسپولیسی هستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی
نقدی ندارم فقط يه سوال برنامه جامعی خودت باسه اين فروم داری؟
راستی آواتورتم از نظره من اصلا جالب نيست ببخشيد رک هستما شما هم ميتونيد
از آواتوره من خوشتون نياد
کاربر شهرسختافزار
بعنوان مدیر قسمت سخت افزار فکر نمیکنید برای آموزش اورکلاک به بازدیدکنندگان باید کارهای بیشتری انجام بدید؟ (به نظر من وقتی کسی میتونه به چیزی علاقه مند بشه که از اون اطلاعات بیشتری پیدا کنه)
البته منظورم بیشتر معرفی منابع انگلیسی و تخصصی تر هست!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
یک نکته یادم رفت مهراد جان ببخشید اینطوری بیان میکنم به سبک دوستانه میگم چون خودت گفتی منم گفتم اینجوری بگم
چرا از کلید تشکر استفاده نمیکنی ؟ مگه مدیر نیستی ؟ مدیر مگه نباید سرمشق دیگران باشه ؟ زورت میاد کلید را بفشاری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم از لحنم پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا همین حرف رو شهریار جان توی یاهو بهم زد که چرا از دکمه تشکر کم استفاده میکنی؟
ببینید دکمه تشکر کاربرد خاص خودشو داره، اگه به پائین آواتارم نگاه کنید می بینید که حدودا 1400 بار تشکر کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رقم به نظرم نه کمه نه زیاد ( یه چیزی تو مایه های متعادل!)
ولی چون تا حالا برخی دوستان این موضوع رو متذکر شدن منم سعی میکنم که از تشکر بیشتر استفاده کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اگه دوستان از این بابت از من ناراحت شدند بنده ازشون عذرخواهی میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عماد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست. ولی باور کنید من هم مثل هر کس دیگه ای مشغله های خودمو دارم و چند ماهی میشه که از فعالیتم کاسته شده ( به دلیل همون مشغله ها)
حدوداً قبل از اینکه شما عضو پی سی نتورک بشید من فعالیتم خیلی بیشتر از این بود و خیلی بیشتر در انجمن بودم و مخصوصا به انجمن سخت افزار میرسیدم. ( زدن تاپیک و بحث و ... ) اینو میتونید از تاپیکهای قدیمیتر انجمن سخت افزار ببنید
ولی متاسفانه به دلیل همون دلایلی که گفتم فعالیتم کمتر شد و مثل گذشته نمیتونم به انجمن سخت افزار برسم که البته با حضور دوستان خوبی مثل شماها دیگه کمتر نیاز به فعالیت بنده در انجمن سخت افزار هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل اگه قرار باشه که فقط مدیران هر بخش در اون زمینه فعالیت کنند که هیچ سودی نداره. بلکه باید کاربرا و مدیرا با هم فعالیت کنند تا اون انجمن به رشد برسه.
یه نمونه خوبش تاپیک مهدی موسوی عزیز در مورد فلسفه اورکلاک بود که واقعا کار عالی بود و جای تشکر داره.
حالا اگه همین کارو بقیه کاربرای حرفه ای هم بکنند و هر کدوم گوشه ای از این کارو بر عهده بگیرند و مدیر هم همراه اونا باشه، کم کم به همون حرف شما می رسیم.
در مورد اینکه منابع انگلیسی بدیم به نظرم زیاد درست نیست. چون هر شخص خودش با یه سرچ ساده میتونه به انواع مطالب مورد نظرش دسترسی پیدا کنه
پس بهتره به زبان فارسی باشه تا همه متوجه بشند.
سلام مهدی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi Hero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به شخصه، برنامه خاصی ندارم و تیم مدیریت هست که تصمیم گیری میکنه و منم مثل بقیه اعضای تیم، میتونم نظر و برنامه خودم رو بدم و همینطور بقیه هم نظرات و پیشنهادات خودشون رو بدن تا با همفکری به یه برنامه کلی که مورد اتفاق نظر همه هست برسیم.
از تذکرت بابت آواتار ممنون، ایشالله عوضش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به به حسین جان ، سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون عزیز ، منم به شما و بقیه کاربرا به خاطر فعالیتتون تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زحمات ما بدون همراهی و همیاری شما هیچ ارزشی نداره
راستی پرسپولیسی بودن عیب نیست، افتخار است !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس از تمامی دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (18-03-08), PCminister (18-03-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks