Shahryar (03-03-08)
سلام شهریار جان ... خوبی ؟
شما با نظارت خوب و دقیق بر کابران فروم و همچنین مدیریت خوب و نوشتن مطالب اموزنده جایی برای نقد باقی نگذاشتی
برای همین از همین جا از تمامی زحماتتون تشکر میکنم ...
فقط به ما بگو من تا کی باید کاندیدا باشم ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (03-03-08)
شهريار اينجاست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوبه بازم توي اين انجمن مديران هم همه مياند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما شهريار !!! نقدي ازت بكنم دعا كني كاشكي نيومده بودي اصلا انجمن بزني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جداي از شوخي من تا حالا حرف بد ، كار ناپسند ، پست بي خود ، كار بيهوده يا نقصي يا كمي يا كاستي در كار اين بنده خدا نديدم خوب بوده كارش چرا همش انتقاد كنيم طرف از افراد زحمتكش انجمن هست البته توي اين انجمن از اين آدم ها زياد هست كه شهريار جان هم جزوشونه .
شهريار جان خسته نباشيد ، خدا قوت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (03-03-08)
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به سلام محمد جان خوبي ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من شما فقط و فقط نظر لطفت هست بنده كه كاري نكردم و همش براي كاربران گل انجمن كم هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصتم
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (03-03-08)
कभी हार
سلام خوبي عزيزم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، نظر لطفت هست و از اين رو سپاس گزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 2 در 2 ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شما فعاليت كن اگه فعاليتتون خوب باشه ما مشكلي نداريم مهم ترين چيز در اين موارد صــبـــر است ، گر صبر كني ز غوره شراب سازي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
ممنون
و آن جا "انسانیت" است ..
2sib (03-03-08)
خوبیات و که بچه ها گفتن دیگه من نمیگم
در کل بچه خوبی
معلومه با هدفم هستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افرین خوشم اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این سنت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
Shahryar (03-03-08)
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي ممنون هارون جان ، ممنون از شما دوست عزيزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید كوچيك شما هم هستيم .
قربانت شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
कभी हार
سلام ليلي جان ، خوب هستيد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از لطفتون ، سپاس گزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در مورد فعاليت بنده چي نظري نداريد ؟
ممنون
و آن جا "انسانیت" است ..
leili1 (03-03-08)
فعالیتت خیلی خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبریک میگم
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
Shahryar (03-03-08)
عضو VIP شهرسختافزار
به به ببین کی داره نقد میشه !!
شهریار بزرگ !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم جای م.ه.ر.ا.ن جون خالیه ، نه ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی جدا از شوخی کارش رو به نحوه احسن انجام میده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که هر چی فکر کردم به غیر خوبی ، چیزی ازش ندیدم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه کم حساسیتش رو نسبت به بحث های سخت افزاری کوچولو تو چت باکس کمتر کنه خیلی بهتر میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 03-03-08 انجام شده است
.
.
....
......
Shahryar (04-03-08)
سلام
این شهریار چی داره که نشستید دل میدید و قلوه میگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدای از این گونه شوخی های بس ناجوانمردانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید خیلی ها ندونند ولی من یکی در جریان هستم که چقدر برای ایجاد سایت و انجمن تلاش کرد پس مطمئنا نفر اول هم خواهد بود چون پشتکارش خیلی بالاست(رده ی highend) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار برات ارزوی موفقیت میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks