برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرادران و خواهران عزیز، این که Gabana (مدیر سابق انجمن سخت افزار P30 ) کیه که بسیار ساده است !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شک نکنید، شک نکنید که من نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی جدا همون روز اول که Xtreme ثبت نام کرد (و پس از مدت کوتاهی همکار شد ... ) من شک کردم و چون با رفتار Gabana تو P30 یه مدتی آشنایی داشتم فهمیدم این همونه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره برادر اکستریم، باید بهت بگیم علی یا پیام ؟ (مرد هزار نام خودمون ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
شیرم حلالت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه دلیل قول سوالات 200 تائی که دادم بهت و با توجه به اینکه وقت کافی ندارم مجبور شدم از یک سری سوالات دیگر دوستان هم به خصوص علی که دیدم جالب بود استفاده کردم ... امیدوارم حلال کنه ... :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالات جالب انگیز made in ALI با اندکی تصرف و ویرایش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبه یه فلسفه واسه له کردن فرد رو صندلی ما احداث کردیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر دستم بهت نرسه ! کارت دارم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks