دوستاني كه تمايل به نشستن روي صندلي داغ دارن هر چه زودتر اعلام آمادگي كنند ...
اولويت بادوستاني هست كه تا حالا تجربه نشستن روي صندلي داغ رو نداشتن ...
عضو VIP شهرسختافزار
دوستاني كه تمايل به نشستن روي صندلي داغ دارن هر چه زودتر اعلام آمادگي كنند ...
اولويت بادوستاني هست كه تا حالا تجربه نشستن روي صندلي داغ رو نداشتن ...
Saeed-Milan (27-02-10)
کاربر شهرسختافزار
با کمال احترام برادر وحید اگر دعوت بشن بهتر نیست البته این جمله حالت پرسشی داشت نه پیشنهادی؟
عضو VIP شهرسختافزار
كدوم وحيد ؟ اگه منظورت منم كه من يه بار نشستم ... صفحات پيشين رو ببين ... VIVID هم كه نشسته ... كدوم وحيد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (27-02-10)
کاربر شهرسختافزار
اشتباه شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بین برادر وحید و دعوت بشن باید یه کاما بزاری تا معنی حرف درست بشه.
منظورم این بود به جای اینکه فرد خودش بگه دعوت بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (27-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
گرفتم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره ولي خب طرف هم بايد خودش آمادگي داشته باشه ... به اينصورت كه در اينجا يا پ.خ اعلام آمادگي كنه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (27-02-10)
کاربر شهرسختافزار
بله این درسته
من از قبل هم اعلام آمادگی کردم اگر کسی رو نجستید من هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (28-02-10), javadshahvand (28-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks