Bahador (18-09-09)
مدیر بازنشسته
یک راست بریم سر سوالا ..
خوب سوالای سلیقه ای:
1 - بهترین بازیگر زن خارجی و فیلمی که ازش قبول داری
از هیچکدوم خوشم نمیاد و هیچکدومو قبول ندارم
2 - بهترین بازیگر مرد خارجی و فیلمی که ازش قبول داری؟
آل پاچینو ( پدرخوانده ) - مارک والبرگ ( Max Payne - Italian Job -Shooter )ر
3 - بهترین بازیگر مرد ایرانی و فیلم مورد علاقت ازش؟
حامد بهداد ( بوتیک و همه نقش هایی که داشته ) - رضا کیانیان ( یک مشت پر عقاب )
4 - بهترین بازیگر زن ایرانی و فیلم مورد علاقت ازش؟
از هیچدوم خوشم نمیاد .
5 - در کل بهترین فیلمی که دیدی؟
پدرخوانده - شغل ایتالیایی - آواز مورچه ها -کد داوینچی - تیرانداز ( مارک والبرگ ) - فعلا همینا یادمه
6 - مارک لباس مورد علاقت؟
فرقی نمیکنه ولی مارک معروف باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
7 - ماشین مورد علاقت؟
از ماشینای جدید زیاد خوشم نمیاد ( ولی کارش نمیشه ) . ماشین های مورد علاقم ماشین های کلاسیک آمریکایی هستن . مثل شورلت بیوک - کامارو - پونتیاک ترانس ای ام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - تفریح مورد علاقت؟
کتاب - کامپیوتر - ماشین سواری - اینترنت - موسیقی - گیتار - برنامه نویسی - کلا تفریح های سالم رو دوس دارم
9 - برند گوشی مورد علاقت؟
نوکیا - Apple - HTC
10 - Game مورد علاقت
زیاد از بازی خوشم نمیاد وقتشو هم ندارم و دوسم ندارم وقتمو با بازی زیاد پر کنم . هرچی پیش بیاد نصب میکنیم بازی میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالای بعدی
با شنیدن هر کدوم از کلمه های زیر چی به ذهنت میرسه؟ تصویر ذهنیت چیه؟
1 - دوستی
چیز خوبیه ولی نمیشه زیاد اعتماد کرد بهش
2 - خشونت
یه عمل خارج از منطق
3 - مرگ
پایان
4 - تولد
خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - امید
چیز خیلی خوبیه
6 - پدر
خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - آتش
گرماش رو دوس دارم
8 - شعر
این کوزه گر دهر چنین جام لطیف - می سازد و باز بر زمین میزندش
9 - احساس
خیلی چیز قشنگیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - اشک
چیزی به ذهنم نرسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم از این سوالا .. بازم منتظریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 18-09-09 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
2 - از دوچرخه سواری خوشت میاد؟
3 - بیشتر چه کتابایی میخونی؟
4 - نویسنده های مورد علاقت کی هستن؟
5 - وقتی موزیکی میزاری همراه باهاش میخونی؟ صدات چطوره؟
6 - دعوا هم کردی تا حالا؟
7 - فوتبال رو دوست داری؟ قرمز یا آبی؟
8 - ورزش های مورد علاقت چیا هستن؟
9 - توی مدرسه قوی ترین درست چی بود؟
10 - از چه درسی بدت میومد؟
Failure is not an option
|
|
1- کارهای گرافیکی هم میکنی؟
2 - از Visual Studio.net هم استفاده میکنی؟
3 - از کی چت میکنی؟
4 - توی فروم های دیگه هم عضو هستی؟
5 - کی از شر Dial Up راحت شدی؟
6 - توی دانشگاه چقدر از اینترنت استفاده میکنی؟
7 - AMD یا Intel؟
8 - nVidia یا ATI ؟
9 - چلوکباب یا پیتزا؟
10 - صندلی داغ چطوره؟
Failure is not an option
مدیر بازنشسته
1 - ماشین داری خودت؟ چیه؟
نه خودم ماشین ندارم . ماشین بابا دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. 405 GLX
2 - از دوچرخه سواری خوشت میاد؟
آره خیلی دوس دارم . قبلا دوچرخه سواری میکردم ولی الان چند ساله نرفتم . دوچرخمم تو پارکینگ افتاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - بیشتر چه کتابایی میخونی؟
اهل رمان خوندن و داستان خوندن نیستم . بیشتر کتاب هایی که میخونم موضوعشون برام مهمه یا مفهوم بالایی دارن . میشه گفت مستند
4 - نویسنده های مورد علاقت کی هستن؟
بستگی به موضوع داره . اگر موضوع موردعلاقم باشه فرقی نمیکنه . صادق هدایت رو میتونم بگم نویسنده موردعلاقمه
5 - وقتی موزیکی میزاری همراه باهاش میخونی؟ صدات چطوره؟
بله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. موقع ساز زدنم میخونم . صدام خوبه . چند تا آهنگم خوندم با گیتار البته ریکورد نشدنست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - دعوا هم کردی تا حالا؟
قدیما آره ولی چند ساله دعوا نکردم . بیشتر دوس دارم مسائل رو با گفتگو و منطق حل کنم . چند ساله از بس توی برنامه نویسی و کامپیوتر غلت خوردیم همه مسائل رو به دید منطق و صفر و یک میبینیم
7 - فوتبال رو دوست داری؟ قرمز یا آبی؟
اهل فوتبال نیستم . از سر بیکاری بشینیم لیگ اسپانیا رو ببینیم . نه قرمزم نه آبی . ازین قرمز و آبی کردنا هم خوشم نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - ورزش های مورد علاقت چیا هستن؟
والا من حرفه ای بسکتبال بازی میکردم . پارسالم سالن میرفتم . الان ولی نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . به شطرنج و ورق هم علاقه دارم
9 - توی مدرسه قوی ترین درست چی بود؟
یادش بخیر مدرسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .مدرسه همه درسام قوی بود ولی اومدیم هنرستان بعضیاش فقط قوی بودن . ریاضی و زبان و هر درسی که مربوط به کامپیوتر و برنامه نویسی بود قوی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توی دانشگاه هم همین روند رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - از چه درسی بدت میومد؟
مدرسه بودم از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اومدیم هنرستان از تاریخ و عربی و فیزیک بدم میومد . توی دانشگاه هم هر درسی که مربوط به فیزیک میشد بدم میومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر سوالات بعدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
بله زیاد . برای اینکه فوتوشاپ خیلی مرتبطه با برنامه نویسی برای طراحی واسط های کاربری برای همین خیلی کار میکنم .. جدیدا هم یه دستی توی 3ds Max بردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( البته زیاد نه )
2 - از Visual Studio.net هم استفاده میکنی؟
به این چه حرفیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. مهم ترین ابزار کار ما توی برنامه نویسی Visual Studio هست ( البته بعضی از زبان ها )
3 - از کی چت میکنی؟
راستش از دوم راهنمایی بودم یادمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - توی فروم های دیگه هم عضو هستی؟
بله .. خیلی زیاد . فروم های ایرانی و خارجی خیلی عضو هستم ولی فعالیت های زیادم قبلا توی فروم مخصوص برنامه نویسان بود ( سایت برنامه نویس ) - بعدش مدیریت بخش برنامه نویسی سایت ایران تراک ( که الان مدیر بازنشسته اونجا هستم ) و تعدادی از فروم های دیگه و اخیرا هم این فروم بسیار عالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - کی از شر Dial Up راحت شدی؟
والا این Dial-Up ولمون نمی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 6 سال پیش به مدت 1 سال ADSL داشتم ولی بعدش به دلایلی که تازه ADSL اومده بود و خرجشم خیلی زیاد بود باسرعت 64 برای همین جمعش کردم و باز برگشتیم سر همین دیال آپ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعدش تا همین 2 سال پیش دیال آپی بودم که باز دوباره ADSL گرفتم و الان 2 ساله دارم ( البته با 2 بار عوض کردن ISP )ر
6 - توی دانشگاه چقدر از اینترنت استفاده میکنی؟
کلا توی دانشگاه از اینترنت استفاده نمیکنم .. چون هم اجازه دانلود نمیدن هم اینکه 4 چشمی مراقبن که توی سایت های چت و انجمن نری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اینش یه کم شوخی بود . چون من وقتی واسه علافی تو دانشگاه ندارم که برم سایت دانشکاه . کلاسام مرتبه و پشت سر همه بعدش میرم خونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - AMD یا Intel؟
فرقی نمیکنه فقط بشه باهاشون کار کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قدرت مدلای هر کدوم بهتره خوب چه بهتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته فعلا که AMD داریم کار میکنیم
8 - nVidia یا ATI ؟
اینم همین جواب بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. الان ATI داریم کار میکنیم
9 - چلوکباب یا پیتزا؟
به به . هردو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا نمیشه بینشون یکی رو انتخاب کنم . یعنی اصلا . اصرار نکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - صندلی داغ چطوره؟
فعلا که افتضاحه هیچ کس نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال ؟!! سوال !؟ بازم سوال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 18-09-09 انجام شده است
Mobin Ranjbar
3 - اهل دنبال کردن اخبار هم هستی؟
4 - به سیاست علاقه ای داری؟
5 -پوکر بلدی بازی کنی؟
6 - خاطره انگیز ترین سفرت به کدوم شهر بوده؟
7 - چه شهر هایی رو توی ایران دوست داری؟
8 - چه شهر هایی رو توی دنیا دوست داری ؟
9 - کلا از تاریخ خوشت نمیاد یا درس مدرسه رو دوست نداری؟
10 - پایین ترین نمره ای که داشتی مربوط به کدوم درس بود؟
Failure is not an option
1 - صادق ترین آدمی که توی زندگیت دیدی کی بوده؟
2 - الگوت توی زندگی کیه؟
3 - از اسمت رازی هستی؟
4 - چقدر از زندگیت راضی هستی؟ از 100 نمره بهش چند میدی؟
5 - بزرگترین آرزوت چیه؟
6 - بلدی برقصی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - توی فامیل رابطه ت با کیا خوبه؟
8 - شکار و ماهیگیری رو دوست داری؟
9 - توی Fast Food های چی دوست داری؟
10 - غیر از مدرسه جایی آموزش برنامه نویسی رفتی؟
Failure is not an option
D J V A H I D (19-09-09)
مدیر بازنشسته
بازم سوالای بهادرجان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - رانندگی عادی میکنی یا خطرناک؟
نه بابا عادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( حالا کی باور میکنه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
2 - تا حالا جریمه شدی؟
نه . تا الان که نشدم
3 - اهل دنبال کردن اخبار هم هستی؟
بستگی به موضوع اخبار داره
4 - به سیاست علاقه ای داری؟
ما به سیاست علاقه نداریم . سیاست به ما علاقه داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه جوری با زندگی ما گره خورده
5 -پوکر بلدی بازی کنی؟
نه پوکرشو بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - خاطره انگیز ترین سفرت به کدوم شهر بوده؟
اصفهان نصف جهان
7 - چه شهر هایی رو توی ایران دوست داری؟
اول از همه شهر خودمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعدش شیراز - بعدشم تهران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - چه شهر هایی رو توی دنیا دوست داری ؟
تا حالا فکر نکردم بهش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - کلا از تاریخ خوشت نمیاد یا درس مدرسه رو دوست نداری؟
نه از خوندن تاریخ و خود تاریخ خوشم میاد ولی حوصله امتحان پس دادنو ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - پایین ترین نمره ای که داشتی مربوط به کدوم درس بود؟
4 فیزیک ( این واسه دانشگاه بود نه مدرسه ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت بعدی سوالات :
- صادق ترین آدمی که توی زندگیت دیدی کی بوده؟
اگر پیداش کردین برسان سلام ما را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - الگوت توی زندگی کیه؟
خودم و منطق و فکرم
3 - از اسمت رازی هستی؟
آره .. خیلی خوشم میاد ازش
4 - چقدر از زندگیت راضی هستی؟ از 100 نمره بهش چند میدی؟
خودتون میدونین هیچکی از زندگیش راضی نیست ولی من بهش نمره 50 رو میدم . چون همیشه 50 - 50 هست
5 - بزرگترین آرزوت چیه؟
اگر میشد بگیم که اسمش آرزو نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - بلدی برقصی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوه اوه اصلا . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - توی فامیل رابطه ت با کیا خوبه؟
با همه خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - شکار و ماهیگیری رو دوست داری؟
اصلا . نه شکار نه ماهیگیری ( البته ماهیگیری هم یک نوعی شکاره ) . این حیوانات بیچاره هم حق زندگی دارن . برای خوردن و سیرکردن شکم ما نیستن
9 - توی Fast Food های چی دوست داری؟
همرو دوس دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - غیر از مدرسه جایی آموزش برنامه نویسی رفتی؟
والا توی مدرسه هم آموزش درست و حسابی ای ندیدیم . ما که رفتیم مدرسه استادا خودشون از ما کمتر میدونستن . برنامه نویسی تاحالا کلاس یا آموزش نرفتم ( اینو جدی میگم )
سوال سوال بازم سوال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
دوستان من پام شکسته یه روزی نمیتونم پشت سیستم بشینم.لطفا هوای صندلی رو داشته باشید
Failure is not an option
MoBiN.R (19-09-09)
همکار سابق انجمن
xبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R;162314[/B
Hame EsfaHaN o EsFaHania ro dos daran
Bavar nadari az Shahryar bepors
Shahryaram bavar nadari az sAsAn bepors
MoBiN.R (19-09-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks