1 - ماشین داری خودت؟ چیه؟
نه خودم ماشین ندارم . ماشین بابا دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. 405 GLX
2 - از دوچرخه سواری خوشت میاد؟
آره خیلی دوس دارم . قبلا دوچرخه سواری میکردم ولی الان چند ساله نرفتم . دوچرخمم تو پارکینگ افتاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - بیشتر چه کتابایی میخونی؟
اهل رمان خوندن و داستان خوندن نیستم . بیشتر کتاب هایی که میخونم موضوعشون برام مهمه یا مفهوم بالایی دارن . میشه گفت مستند
4 - نویسنده های مورد علاقت کی هستن؟
بستگی به موضوع داره . اگر موضوع موردعلاقم باشه فرقی نمیکنه . صادق هدایت رو میتونم بگم نویسنده موردعلاقمه
5 - وقتی موزیکی میزاری همراه باهاش میخونی؟ صدات چطوره؟
بله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. موقع ساز زدنم میخونم . صدام خوبه . چند تا آهنگم خوندم با گیتار البته ریکورد نشدنست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - دعوا هم کردی تا حالا؟
قدیما آره ولی چند ساله دعوا نکردم . بیشتر دوس دارم مسائل رو با گفتگو و منطق حل کنم . چند ساله از بس توی برنامه نویسی و کامپیوتر غلت خوردیم همه مسائل رو به دید منطق و صفر و یک میبینیم
7 - فوتبال رو دوست داری؟ قرمز یا آبی؟
اهل فوتبال نیستم . از سر بیکاری بشینیم لیگ اسپانیا رو ببینیم . نه قرمزم نه آبی . ازین قرمز و آبی کردنا هم خوشم نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - ورزش های مورد علاقت چیا هستن؟
والا من حرفه ای بسکتبال بازی میکردم . پارسالم سالن میرفتم . الان ولی نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . به شطرنج و ورق هم علاقه دارم
9 - توی مدرسه قوی ترین درست چی بود؟
یادش بخیر مدرسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .مدرسه همه درسام قوی بود ولی اومدیم هنرستان بعضیاش فقط قوی بودن . ریاضی و زبان و هر درسی که مربوط به کامپیوتر و برنامه نویسی بود قوی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توی دانشگاه هم همین روند رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - از چه درسی بدت میومد؟
مدرسه بودم از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اومدیم هنرستان از تاریخ و عربی و فیزیک بدم میومد . توی دانشگاه هم هر درسی که مربوط به فیزیک میشد بدم میومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر سوالات بعدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks