1 - تا حالا شده از عصبانیتت پشیمون بشی؟
آره ولی من خیلی کم عصبانی میشم ... گفتم که من آدم خونسردی هستم درکل ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - چرا به آشپزی علاقه داری؟
تنوع در آشپزی رو دوست دارم !!! بیشتر مواقع که تنها هستم واسه خودم میشینم آشپزی میکنم !!! بعضی وقتها هم خودم غذا اختراع میکنم ... کلا با فر گازمون زیاد ور میرم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - غذای مورد علاقت چیه؟
ای شیطون ... اینو قبلا هم گفتم ... کلم پلو شیرازی ... فسنجون ... خورشت بادمجون ... و غذاهای فرانسوی که خیلی عالین !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - از چه غذایی بدت میاد؟
در کل از کشمش و شکر پلو و کدو بیزارم ... آی هیت ایت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - شکمو هستی؟
آره ... ولی هرچی میخورم انگار نه انگار ... همون 76 کیلو ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - خصوصیات یه آدم خوب از نظر وحید عزیز چیه؟
احترام گذار ... خوش اخلاق ... مهمون نواز ... غیبت نکنه ...وراج نباشه ... وجدان کاری داشته باشه !!! و خیلی چیزای دیگه که الان تو ذهنم نیستن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - خصوصیات یه همسر ایده آل به نظرت چیا هست؟
مهربون باشه ... به فکر زندگیش باشه !!! ولخرج نباشه !!! خوشکل باشه !!!و قد بلند !!! کمی تپلی !!! اعتقاد داشته باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - فکر میکنی خوبه که از اوایل جوانی در باره آینده تصمیم گیری و برنامه ریزی کنیم؟
آره ... چرا که نه !!! ولی متاسفانه بعضیا مثل خودم به فرض بی اطلاع وارد رشته ای مشن و خیلی تو زندگی آدم تاثیر - میذاره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - اهل کارای فنی هم هستی؟
من کلا کارم فنیه و همچنین رشته هنرستانم ... خلاقیت و ابتکار رو دوست دارم ... و به فرض این نیست که تو خونمون به فرض لوله ای خراب بشه ... کولری با هر وسیله ای دیگه مشکل پیدا کنه کسی رو بیارم ... خودم ترتیبش رو تا حد امکان میدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - کدوم یکی از شاخه های هنر رو دوست داری؟
خطاطی و نقاشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از سولای خوبت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks